אוכל  טעם החיים
בלי סיבוכים: טארט גבינה וחצילים
ynet
פורסם: 04.05.10, 14:40
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 6 תגובות ב-5 דיונים
1. מדוע קראתם לזה טארט ?
???   (04.05.10)
2. בצק עלים???
מי צורך את הרעל הזה!   (05.05.10)
אנא תחליף, אולי עלי פילו?
3. לא טארט ולא "דופנות"
נמרוד ,   צפון   (05.05.10)
א. זה לא בדיוק טארט. טארט עשוי מבצק פריך. בא נקרא לזה "מאפה".
ב. "דופנות"??? תעשה לי טובה, מאיפה הבאתם את זה? דפנות!!!
4. איכסס מתכון גועלי !
יוסוף   (10.05.10)
5. למה מגעיל - אם אין 200 מרכיבים וקילו שומן זה לא
טבחית שפויה ,   מטבח   (19.05.10)
נחשב למתכון טוב?  אני מזמן הבנתי שהחוכמה בבישול זה האיזון בין בריאות המרכיבים בלי התפשרות על טעם.  המתכון נראה בהחלט שפוי ואני עומדת לנסות!
חזרה לכתבה