עם כל הכבוד ליחסי הציבור ,כתבות אוכל ומתכונים מהסוג הזה מוזילים את מערכת האוכל של ynet ומזלזלים בקוראים,למה לא להיצמד לכתבות אוכל קצת יותר גבוהות לא חסר שפים מוכשרים בארץ.
לפסטה ערך גליקמי לא מבוטל,ועלולה להעלות את רמת הסוכר בדם במהירות,מה שממש לא מומלץ לסכרתיים.כדאי שתנסי לחשוב קצת,אם את בכלל מסוגלת לזה,או שלמראה אוכל את מאבדת את הראש והעשתונות גם יחד.
אלוהים! זו מנה מלאה בנוזלים , טעמים ומרכיבים . מי צריך את כל הבלגן ? בטח לא האיטלקים חרדל ושמן זית וסילאן ויין רק כמרינדה ! איך לטגן - עם המרינדה או בלעדיה ואז להוסיף גם מיץ לימון וחומץ? מי באיטליה מבשל כך ? למה לבשל את הפלפלים כל כך הרבה זמן , מה הם עשו שמגיע להם העונש הזה? ובסוף גבינת פילדלפיה , איך היא הגיעה לכאן . אפילו בפילדלפיה לא שמעו על עומס כזה. אולי ללמוד לבשל מן השף ירוס? אולי תקראי את ספריה של מרסלה חזן?
כמי שדגם את כל הפסטות שבשוק (והרבה כאלה שאין בארץ) טריות ויבשות, לטעמי הפסטה של השופרסל (כן ,כן של המותג הפרטי) שעולה סך הכול 5 שקלים ,לא רק שנותנת תמורה טובה עבור הכסף ,היא ממש טובה (תעשו את זה לפי ההוראות ,זה מעולה) ולא צריך להתרשם ממה שכל "שף" כותב