אוכל  טעם החיים  ארוחה טעימה עם אלומה
מנה שהיא ארוחה: פסטה עם חזה עוף ופלפלים
אלומה בליליוס
פורסם: 29.04.10, 09:01
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 37 תגובות ב-16 דיונים
1. שיפור של המנה
י   (29.04.10)
במקום 700 גרם חזה עוף, 400 גרם חזה עוף + 300 גרם בשר מעושן (חזה אווז מעושן, קבאנוס וכו)
2. לא הכל בשם היחצנות
אחד שיודע   (29.04.10)
עם כל הכבוד ליחסי הציבור ,כתבות אוכל ומתכונים מהסוג הזה מוזילים את מערכת האוכל של  ynet ומזלזלים בקוראים,למה לא להיצמד לכתבות אוכל קצת יותר גבוהות לא חסר שפים מוכשרים בארץ.
3. מה שישדרג את המנה זה קצת שמנת מתוקה
מיכה שף   (29.04.10)

ואז זה יהיה כמו שצריך .

 

נו בטח יהיו כמה יללנים ,משגיחי כשרות

4. נראה מעולה - מחר אני מכין לילדים!!
דור   (29.04.10)
5. תוספת שתופסת
עמית ,   תל אביב   (29.04.10)
להוסיף 200 גרם בולגרית מפוררת ממש בשלב ההגשה
6. פלצני
גלי   (29.04.10)
7. את בורה מוחלטת
שרון ,   צפון   (29.04.10)
לפסטה ערך גליקמי לא מבוטל,ועלולה להעלות את רמת הסוכר בדם במהירות,מה שממש לא מומלץ לסכרתיים.כדאי שתנסי לחשוב קצת,אם את בכלל מסוגלת לזה,או שלמראה אוכל את מאבדת את הראש והעשתונות גם יחד.
8. ממליצה "פסטה תוצרת חוץ"
ערן   (29.04.10)
לא מזמן פורסם ב- YNET סקר על העדפות פסטה של ילדים. זכתה אותה פסטה מותג הרשת מיצרן עלום הרבה לפני אותה פסטת מותג מתוצרת חוץ.
9. מי צריך כל כך הרבה מרכיבים
שפית הבית ,   ירושלים   (30.04.10)
אלוהים! זו מנה מלאה בנוזלים , טעמים ומרכיבים . מי צריך את כל הבלגן ?
בטח לא האיטלקים
חרדל ושמן זית וסילאן ויין רק כמרינדה ! איך לטגן - עם המרינדה או בלעדיה
ואז להוסיף גם מיץ לימון וחומץ? מי באיטליה מבשל כך ?
למה לבשל את הפלפלים כל כך הרבה זמן , מה הם עשו שמגיע להם העונש הזה?
ובסוף גבינת פילדלפיה , איך היא הגיעה לכאן . אפילו בפילדלפיה לא שמעו על עומס כזה.
אולי ללמוד לבשל מן השף ירוס?
אולי תקראי את ספריה של מרסלה חזן?
10. חשוב מאד לא לשכוח לפזר פרמז'ן מעל הכל לפני ההגשה!
(30.04.10)
11. בהחלט יין אדום
מיכה שף   (30.04.10)
אבל בכוס ליד המנה (קיאנטיילך טוב או סתם איזה סן-ג'ובזה),השמנת בהחלט מתוקה
12. באשר לפסטה ,אזעקת הרגעה
דני   (30.04.10)
כמי שדגם את כל הפסטות שבשוק (והרבה כאלה שאין בארץ) טריות ויבשות, לטעמי הפסטה של השופרסל (כן ,כן של המותג הפרטי) שעולה סך הכול 5 שקלים ,לא רק שנותנת תמורה טובה עבור הכסף ,היא ממש טובה (תעשו את זה לפי ההוראות ,זה מעולה) ולא צריך להתרשם ממה שכל "שף" כותב
13. מגניב
בדוי ,   אשדוד   (30.04.10)
המתכון הזה ממש מגניב!!!!!!!!! תודה על המתכון!!!!!
14. הכנו ויצא לא טעים :(
יהיל ,   גוב האריות   (03.05.10)

מאכזב בעליל - במיוחד אחרי כ"כ הרבה זמן הכנה.

לא ינוסה שוב.

15. כל הפסטות בשוק מגיעות מאיטליה, ונרשמות תחת יצרן הבית
אז למה הפלצנות?   (03.05.10)
16. יצא מעולה
אלי   (05.05.10)

יצא ממש טעים, אפילו בני בן ה 3 אהב, והוא בעייתי עם אוכל.

אני הוספתי 2 כפות סוכר חום בשלב של הכנסת נתחי העוף לסיר.

ובהגשה הוספתי מעט צ'ילי גרוס.

תגובות נוספות
חזרה לכתבה