אוכל  טעם החיים
ולקינוח - עוגת קוטג'
ynet
פורסם: 16.05.10, 13:19
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 37 תגובות ב-22 דיונים
1. גבינה גרגירית ומעצבנת עבור אפייה .לסנן לטחון .....
למה ?   (16.05.10)
2. בחיים לא ראיתי דובדבן צהוב ....
קובי   (16.05.10)
3. שיו, איזה הורס שזה
עור ברווז   (16.05.10)
אהבתי ביותר!
4. למה לטחון קוטג'?? כל הקטע של הגבינה הוא הגרגרים
דן   (16.05.10)
רוצים גבינה חלקה ,קחו גבינת 5% או 9% חלקות כבר בקופסא
5. כל קשר בין התמונות למה שיצא לכם בסוף מקרי בהחלט
בוז'י   (16.05.10)
די לפלצנות של השפים!
מה זה הציפוי הזה של עוגת הגבינה עם התותים? למה הוא לא חלק מהמתכון? למה אומרים "לקשט במקרונים" ולמי לעזאזל יש מקרונים ככה במקרה בבית?
6. מתכונים מסובכים ולא פרקטים
(16.05.10)
7. השתגעתם עוגת קוטג' עם פטל רק המרכיבים במתקון 5.7 ק"ג.
אורי ,   ירושלים   (16.05.10)
8. הקוטג' פטל נראית מעולהה!!!
מעיין   (16.05.10)
אני פותחת כל בוקר עם קופסת קוטג' שלמה- עכשיו גם קינוחים.. :P
9. אהבתי את של דליתה
גלית   (16.05.10)
קוטג' עם תאנים או תמרים נשמע לי יאמי לחלוטין
10. אחלה מתכונים... אני אכין לשבועות את הבריוש
חלבונית   (16.05.10)
לכל אלו שאומרים על הטחינה של הקוטג'... הטעם של הקוטג' שונה מהטעם של הגבינה הלבנה זה אל רק "גרגרים" במיוחד בשל תנובה... ככה שהגיוני אם תרצה את התוסף הזה של הטעם במאפה - אז צריך להשתמש בקוטג' המקורי
11. גם שמתי לב לזה. לא הגיוני לתבנית 26
טל ,   ת"א   (16.05.10)
12. כל הכבוד על היצירתיות.הייתי טועמת הכל! מתה על בריוש...
(16.05.10)
13. ניסיתי בקונדיטוריה
שלומי   (16.05.10)
אהבתי מאוד! שווה לנסות
14. עזבו אתכם מהכל.......
דנה   (16.05.10)
התמונות של דניאל לילה כל כך יפות שבא לבכות. מהמם!
15. בקיצור, כולם חיפשו איך להעלים אותו עם הרבה גבינה אחרת....
ירושלמית   (17.05.10)
חוץ מדליתה.
לא הייתי נוגעת.
16. קוטג' זה פויה
איתי ,   תל אביב   (17.05.10)

גבינה לבנה עם גושים של נזלת

 

פויה פויה

17. אם ניסיתם לבלבל ולסבך. הצלחתם
דני   (17.05.10)

עוגת גבינה היא לא דבר ממש מסובך.אבל למה לא לקחת משהו פשוט ולסבך אותו עם מרכיבים רבים ,ועוד עם קוטג' דווקא.

חסר הגיון וחסר טעם

18. קוטג' בעוגות? עוגות עם קוטג'? נו באמת.
אריק ,   חו"ל   (17.05.10)
כל הכיף זה לפתוח גביע לאכול את שתי הכפיות הראשונות איך שהן, להוסיף במקומן ריבת תות ביתית אמיתית (שאנחנו מכינים כל שנה. מסובך, מעייף ושווה כל ביס),לערבב קלות ולהמשיך לאכול עד שנגמר. וכשנגמר לתכנן את התוספת לקוטג'  של ארוחת הבוקר של מחר.
19. קוטג'
תמוש   (17.05.10)
כל בוקר טוסט עם קוטג' ועליו מעט ריבה. אחלה
20. אהה,אז ככה זה מרגיש כשאונסים קוטג'
מיכה שף   (18.05.10)

למה לאנוס קוטג' להיות גבינה לבנה כשיש גבינה לבנה מן המוכן.

למה למחוץ את הגרגרים (כי הרי צריך גבינה חלקה) כשיש גבינה חלקה מן המוכן ?!

זה פשוט אונס ברוטלי של הקוטג' והתעללות בחסרי ישע.

עד לאן נוליך את החרפה?

21. בשנה שעברה
רינה   (20.05.10)
התפרסם באחד העיתונים מתכון לעוגת גבינה מקוטג' שכלל טחינת הקוטג' במעבד מזון ואפשר היה לשדרג עם תוספות. העוגה יצאה מצוינת! שמרתי את המתכון
22. שאלה לגבי עוגת הקוטג' עם פטל
אפרת   (21.05.10)

באיזה שלב מרכיבים את הפטל לתוך העוגה? זה לא היה ברור במתכון.

תודה.

תגובות נוספות
חזרה לכתבה