אוכל  טעם החיים
סלק, פלפל ותפו"א: סלט בשלל צבעים
שי ילין
פורסם: 29.06.10, 09:43
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 10 תגובות ב-7 דיונים
1. נראה טוב, אך הרבה
(29.06.10)
עבודה.
2. הסלק לא מבושל?
(29.06.10)
3. ערבוב צבעים
אילנה ,   גליל   (29.06.10)
נראה יפה וגם טעים אבל הסלק צובע את תפוחי האדמה כך שעניין הצבעים לא כל כך אפקטיבי
4. מראה נפלא ונטעם נפלא.
אריק   (29.06.10)

איך אני יודע? כי החותנת שלי מכינה את הסלט הזה תדיר כשהשוני העקרי בכך שהיא מוסיפה נענע ופלפל אדום מיובש גרוס.

והסליחה עם שי ילין, אבל אצלנו ממליחים עם מלח "יוד" רגיל.

 

5. כן סלק לא מבושל אני מגרדת סלק ,תפוח עץ,וגזר,ושמן זרעי ענבים
סלה   (29.06.10)
6. נשמע טעים אבל למה הכל בערימה? זה לא סלט...
נמרוד   (29.06.10)
סלט עושים בקערה ומערבבים.
צורת ההגשה הזו של לשים הכל בערימה, היא בכלל לא אטרקטיבית בעיניי - אופנה פלצנית שהיה עדיף שהיינו מדלגים עליה.
7. הכנתי, הסלט מעולה
עליזה   (27.11.10)
חזרה לכתבה