|
1. חצי כפית מלח?? איזה היסחפות......מספיקה רבע כפית
|
|
|
2. עוגה בחושה הכי סטנדרטית שיש
|
|
|
3. נהדר אבל איפה לכל הרוחות מוצאים אפרסק רך??
האפרסקים של ימינו גם פטיש, אזמל ונגר מקצועי לא יעזור להם...
|
|
|
שלא מוציאה את המקסימום מהפרי הנפלא הזה ,שבמחירו היום (15-20 ש"ח) עדיף להנות מטריותו. שנית הצילומים ממש על הפנים,הם לא בפוקוס והתאורה עושה עוול לעוגה (בטח פלאש ישיר) שגם עושה צל בחזית.
יו-כן-דו-מור
|
|
|
5. מספר האפרסקים מוגזם לגודל העוגה-12-14
מחולקים לשמיניות, עשו חישוב ו תגיעו למסקנה שאתם אוכלים אפרסקים עם קצת עוגה ולא עוגת אפרסקים. אפילו התמונה מעידה שאין כל כך הרבה אפרסקים...
|
|
|
6. תגובות קטנוניות של אנשים קטנים.
קשה לפרגן , |
אהה? |
|
(28.06.10) |
|
|
|
7. השנה לא קונה 14 ש"ח לקילו טירוף אל תיקנו
|
|
|
8. לאור מחיר האפרסק היום באיזה פרי אפשר לדעתכם להחליפו ?
בוב סקמנו , |
חיפה |
|
(28.06.10) |
וגם אם עוברים לפרי אחר האם זמן האפייה משתנה ? בננות הולך ? (סליחה על חוסר הידע)
|
|
|
|
|
10. למה הפירות בארץ יקרים....למה הכל פה יקר?
שושנה , |
רחובות |
|
(29.06.10) |
לא ברור לי....מדוע בישראל מדינה שמגדלת פירות (הדר), מגדלת פירות בקיץ (משמש, אפרסק, ליצ'י, דובדבנים,ועוד)....מחיר הפירות צריך להיות כמו במדינות שבהן הפירות הן יבוא נטו...כמו אנגליה (שם מיבאים חוץ מירקות שורש שגדלים )...
למה המחירים כאלו מטורפים.
ואם מעלים את נושא התמחור...
מדוע פרטי יבוא כל כך יקרים: ליידי ספיד סטיק עולה 2 דולר 3 דולר גג...
בארץ זה בין 30 ל-36 ש"ח....
למה קורעים את הצרכנים??????????
למה פרטי לבוש יקרים פה?
בקיצור די לחגיגות על הצרכנים.....................די לגזל...
כמה עשירים תרצו להיות?
|
|
|
כן ,כן זו אחלה עוגה,זה יופי של מתכון והצילומים פשוט מזילי ריר
|
|
|
תודה על המתכון הנפלא, הקל לעשייה וגם דל ביצים
|
|
|
13. דווקא הפשטות נחמדה, על מה הבכי?
אין לכם פירות מיותרים בבית, תשמתשו בשימורים. גם יותר זול, וגם המתכון מאפשר את זה. (זה משאעשה ). יותר מדי אפרסקים? יופי, שימו קצת פחות. העוגה פשוטה מדי? אוי ואבוי! מה נעשה עם כל שאר הזמן הפנוי? נכון , עוגות מסובכות יותר מושכות, אבל לא תמיד יש זמן, ולא תמיד יש כוח, והמתכון הזה הוא רעיון נפלא לעוגה פשוטה שאפשר להכין בלי יותר מדי תכנון, ולא יותר מדי מאמץ. לגבי הצילום, לא ברור מה יש לכם. בתמונה העוגה נראית כמו עוגה ביתית פשוטה וטעימה. עושה חשק לנסות.
|
|
|
בתגובה הקודמת שלי (שלא פרסמו וחבל!) קטלתי את העוגה.
לא בגלל שהיא לא נשמעת טעימה אלא בגלל הכמויות-חצי כפית,רבע כפית,מה את? אביגיל מייזליק?!(רבע כפית חרדל...)
ואני ,באופן אישי,לא מוצאת במאחורה של המקרר12-14 פירות רכים.
העוגה נשמעת לי די טעימה(כמו של סבתא)ואלוי אני ינסה אותה.כמובן שאני יוריד כמויות...
יאללה ניפגש בשוק....
|
|
|
|
|
16. בדיוק מה שחיפשתי, שימורים יוצא מצוין, את האפרק
שמתי בתחתית עליו יצקתי, הפכתי את העוגה בסיומה, פצצה.
|
|
|
17. העוגה נראית נפלא. חבל שאני בתענית אפייה.
|
|
|
18. חחחחח---אין על עוגת בננות,או תפוחים....למה אפרסקים???
דווקא....!
מעכו בננות שהן דקה לפני השחרה ושימרו בהקפאה,כל עוגה בחושה 4 בננות מעוכות ושוקולד צ'יפס ,כדור גלידה ליד ,,,,מספק בהחלט.
|
|
|
19. א-נסה או-ריד כמויות. נכון? יופי
תירצה , |
פינת העברית להיום |
|
(11.07.10) |
|
|
|
20. יצא מעולה, רק שני תיקונים
14-12 אפקסקים -לא הגיוני, הצלחתי "לדחוף" רק 6 אפרסקים לתבנית. חצי כפית מלח-טיפה מוגזם, רבע כפית בהחלט מספיק.
|
|
|
21. עזרת לי מאד
מיכל איזנר , |
ירושלים |
|
(15.09.11) |
תודה רבה
|
|
|
היתי מוסיפה עוד חצי כוס סוכר. האפרסק ממתיק אבל זה לא מספיק
|
|
|
23. עוגה מצויינת
וידד , |
ראש העין |
|
(08.07.16) |
עוגה נפלאה במיוחד עם שזיפים
|
|
|
24. מתכון מוזר
אורי , |
מודיעין |
|
(28.08.17) |
מתכון מוזר ולא הגיוני. 12 עד 14 אפרסקים לעוגה בקוטר 24 זה יותר ממוגזם. זאת ועוד, סביר ששוכחים במקרר מספר מסויים של פרי. אבל 14??? מעבר לכך תמוה שאף תגובה פה לא זכתה למענה. התעלמות בלתי סבירה.
|
|
|
החלפתי את החלב באפרסקים טחונים וקצת מים, והעוגה נזללה
|
|
|
חחחח "לשטוף את הסירופ" חהחהחה קורה.
|
|
|
27. השתמשתי בארבעה אפרסקים. זה מספיק
| |