|
1. נראה מצוין,איך בדיוק חוצים לאורך, זה לא מתפרק?
|
|
|
|
|
3. נראה ממש ממש טוב. אבל כמו ברוב הפעמים - אני מתעצלת להכין...
והולכת לקנות באיזו קונדיטוריה.
למרות שאין על ריח של עוגת שמרים שממלא את הבית.
|
|
|
4. המלצה נוספת: להתפיח במקרר
אם יש לכם זמן / או בתכנון נכון, מומלץ להכין את הבצק מבעוד מועד ולהתפיח אותו במשך כמה שעות במקרר (כמובן שלא חייבים בלילה...) הבצק הרבה יותר נוח לעבודה.
|
|
|
5. YYY
שם טוב המלך , |
תל אביב |
|
(23.06.10) |
תקשיבי, תענוג לקרוא את הכתבות שלך. העוגת שמרים נראית כל כך טעימה וכל כך פשוטה להכנה.
נראה לי שמחר אני הולך להכין אותה לשבת.
תודה!!
|
|
|
אם חותכים לאורך מקבלים 4 עוגות , משהו לא מסתדר לי - אשמח להסבר
תודה
|
|
|
|
|
נטלי, שיחקת אותה בייבי!
סוף סוף משהו מקורי משלך ולא התעקה חיוורת..ועוד איזה מתכון!
ש-א-פ-ו
|
|
|
תענוג מתוק
טעם שמימי !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
10. נטלי יקרה אפשר לקבל את הכמות בכוס מידה
ולא בגרמים?
הכנתי את הבראוניז שוקולד +חמאת בוטנים,הם יצאו מעולה, לדעתי אפשר להוסיף עוד סוכר ,כמה זמן ישמרו ללא מקרר?
תודה
|
|
|
11. אפשר לשים רק נוטלה? לא אוהבים פה חלבה אבל
העוגה נראית משהו!! תודה
|
|
|
12. האם ניתן להחליף את השמנת החמוצה ?
איך אפשר להפוך את העוגה לפרווה ? תחליף לשמנת חמוצה ?
|
|
|
13. איך בא לי לעשות אבל אין לי כוח !!!
רונה , |
ירושלים |
|
(23.06.10) |
|
|
|
14. נטלי חביבה. אני רואה שחלבה ונוטלה מככבים אצלך במתכונים.
ואת אוהבת לשלבם בתכונים שאת מגישה בנדיבותך דקך ווינט אוכל.
חלבה וממרח מקקאו הם דברים טעימים אך גם תעשייתים על כל המשתמע.
מה דעתך שנלמד את ציבור הקוראים התמים הכנת חלבה וממרח שוקולד אמיתי במטבח הביתי?
|
|
|
15. לא הבנתי את עניין הבורג
אפרת , |
ירושלים |
|
(23.06.10) |
אשמח להסבר כמה שיותר מפורט כדי שאבין, אני קצת חדשה בתחום האפיה אבל אני ממש רוצה לעשות את העוגה הזאת לבן זוגי :)
|
|
|
לא נעים להגיד, אבל בתמונה הבצק נראה קצת יבש...
|
|
|
17. נטלי , אחלה כתבה ומתכון .
|
|
|
18. נטלי, הכנתי עוגת גזר שלך ואהבתי. אנסה גם את זו
|
|
|
19. כמה זה 2 כפיות שמרים במשקל?
והאם ניתן א הבצק להשאיר לתפיחה כל הלילה במקרר?תודה
|
|
|
לגמרי זכרונות של סבתא! :) תודה לאל שיש עוד אנשים כמוך שמכינים את הדבר האמיתי
|
|
|
21. איך אפשר להכניס בצק שמרים למקרר
הרי הבצק מקבל טעם עז של שמרים אפילו כמו שמרים שהחמיצו !!!!!!!!!!!!!!!!!
המלצה מיותרת .
|
|
|
22. פעם ראשונה שיוצאת לי עוגת שמרים!! יצא מדהים!!
לא יבשה ולא בטיח. שנים שני מנסה כל מיני מתכוני שמרים ולא הולך לי. שאפו- מתכון מוצלח במיוחד!! הכנתי בורג אחד בקוגלהוף עם חמאה סוכר קקאו וקינמון ואחת באינגליש עם הרבה נוטלה. יצא פשוט מדהים! אה, ואין לי ברנדי או רום אז שמתי ליקר סברה, יצא מעולה..
תודה נטלי לוין- אני שומרת המתכון המדהים!!
|
|
|
23. האמת...אני מקווה שלא אזדקק לרופא שיניים.
לא רק שהעוגה לא נמסה בפה ככתוב בכותרת.
הכנתי ואפיתי את העוגה כפי שנכתב. העוגה יצאה קשה ויבשה וכך גם מלית החלבה. כבר אפיתי אלפי עוגות ובין השאר גם קרנצים וחלות מתוקות.
תמיד הצליח.
מעניין מה קרה הפעם. הניחוש שלי שזו החלבה ששאבה את הנוזלים המעטים שבבצק.
|
|
|
האם חייבים לשים את העוגות בתוך תבניות צרות, או שאפשר להניח על נייר אפיה בלבד על תבנית שטוחה וגדולה?
|
|
|
25. תגובה לקונדיטורית מצויינת
אני , |
נס ציונה |
|
(24.06.10) |
הי חמודה, קבלי חיזוק לכל מאפה שיוצא מתנור האפיה, תענוג לקרוא הכתבה, זאת העוגה שאני חושב ש,,,?
|
|
|
אחרי שנים של פחד מעוגות שמרים - הכנתי את העוגה ויצא מעולה. המחמאה הכי מוצלחת: זה נראה קנוי אבל יותר טעים :)
|
|
|
זו הפעם הראשונה שיוצאת לי כזו עוגה מעולה- פשוט ליקקו את האצבעות.
תודה לך נטלי היקרה.
|
|
|
28. ניסיתי-הבצק נפלא!!!!!כדאי לנסות!
|
|
|
29. איך בדיוק מכינים מילוי קינמון
איך מכינים מילוי קינמון אפילו שאין במתכון שלך .
האם ממיסים במיקרוגל את החמאה .
איך למה אף פעם לא יוצא לי טעים .
ואני מאוד אוהבת קינמון . אשמח לשמוע המתכון שלך נישמע מעולה
|
|
|
30. הכנתי בדיוק לפי ההוראות ולא יצא לי..
הכנתי בדיוק לפי ההוראות והבצק יצא דביק מידיי...להוסיף פשוט עוד קמח??
| |