אוכל  טעם החיים
מסיבת קוקטייל: אלכוהול קיצי
שני פרוסמן
פורסם: 30.06.10, 09:50
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 30 תגובות ב-22 דיונים
1. הרסתם אותי....
שרית   (30.06.10)

א. צילומים מרהיבים

ב. אני כבר טסה בדמיון לחופים אקזוטים

ג. איך אתם עושים לי את זה...

 

רק טוב וקיץ קריר לכולנו...

2. מדהים מדהים
לנגוס ,   יפו   (30.06.10)
הצגתם כאן פרויקט יפה מאוד ומושקע. תמשיכו להביא כאלו מוצגים
3. בדרך כלל לכל המשקאות היפים האלו יש טעם של אקמולי
tanya24 ,   ירושלים   (30.06.10)
4. מה הם שמים מתכון.. כאילו מישהו יטרח
יניב ,   חולון   (30.06.10)

אני אקס-ברמן (כמו אקס-מן, רק שעלי לא עשו סרט)

ואני יודע בוודאות שאם מישהו יקנה את המרכיבים ויכין בבית.. זה יצא כמו...

טוב אין לי דוגמא כרגע, אבל הכוונה הייתה להציג משהו שנראה כמו...

 

לא חשוב, הבנתם את הרעיון!

 

אבל שיהיה בתאבון כן ?

5. עושה חשק לשבת בחוף עם קוקטייל קר
שחר   (30.06.10)
לא חראם, אנשים במשרד, עובדים, ואז אתם באים עם התמונות המשגעות האלה והמתכונים הנהדרים לקוקטליים... פשוט מנקר את העיניים :)
6. כתבה מעולה
חן   (30.06.10)
ורעיונות מעולים! שאפו שאפו שאפו
7. דמיינו אותי בקראוון שלי בחוף, ותקנאו!!!!
אביטוב ,   אי-שם במרכז   (30.06.10)
8. איך מכינים מחית פרי
(30.06.10)
9. איזו השקעה !
(30.06.10)
תמונות מהממות !
10. יש כאן יציאות אלכוהולית מדהימות
סאלי ,   מזכרת בתיה   (30.06.10)
אני שחולה על קוקטיילים ומשקיענית לא קטנה מבקשת לומר לך השפית שני, שרקחת קוקטיילים סוף. ועכשיו לעבודה
11. וואו וואו וואו!
שרון ,   חו"ל   (30.06.10)

נראה מעולה וגם בטוח טעים!
12. וווואאאווו!
מיה ,   תל אביב   (30.06.10)
מדהים!!! איזה כשרון, את אחת ויחידה!
13. יפיפה ואני יודעת שטעים מאוד
טובה   (30.06.10)
כל הכבוד, פשוט מושלם
14. קוקטיילים מרהיבים!!!
מיכל ,   רמת השרון   (30.06.10)
סחתיין על ההשקעה, סוף סוף קוקטיילים קצת שונים, נראה מדהים - כל הכבוד!!
15. במחיר שהפירות עולים כיום, כבר מוטב ללכת לבאר
ולחזור מרוקן ,   כיסים   (30.06.10)
16. צילומים נהדרים
הרסתם ,   אותי   (30.06.10)
וכל המתכונים האלו נפלאים
אני אאמץ, כל הכבוד!
17. צילומים יפים מאוד
(30.06.10)
18. שני פרוסמן מדהימה ומדויקת כמו קוקטייליה...
ביל קלינטון ,   ניו יורק   (30.06.10)
גם מבחינה מקצועית וגם פרסונלית!

19. מדינת אלכהליסטים (ומסטולים).
אריק   (30.06.10)

עם יהודי, עם נבחר, במדינת ישראל עצמאית לאחר 2000 שנים ומה שמענין אותו זה חשיש, מריחואנה ואלכהל. כמה שיותר.

כל שבוע נפתח בכותרת הידועה "....נרצח/ה ע"י....נדרס/ה....התאונה הקשה, עוד משפחה הלכה".

בושה למדינת ישראל, יש להחמיר כם חוקי האלכהל, השתיה ושימושם ולהשוותם למדינות המתוקנות.

הידעתם כי שילוב של שתית אלכהל עם החום הישראלי הכבד פוגע קשות בראיה, ביכולת החשיבה גם לאחר פכחון חלקי ובכלל מזיק לבריאות יותר משתיה באקלים ממוזג?

הידעתם כי ברוסיה, אם נתפס נוהג ובדמו אפילו מיליגרם ופחות אלכהל, הוא נעצר מיד ורשיונו נשלל? ברוסיה. הרוסים יודעים לשתות, האמינו לי ובמוסקבה קריר מעט יותר מאשר בת"א ובאילת.

הכותב שותף לשעבר בחברה שהיתה יצואנית הוודקה והמשקאות החריפה הגדולה ביותר בישראל. מרבית לקוחותיה היו רוסים. כך שלכותב יש מושג קל על מה הוא כותב.

20. איש קטן
(30.06.10)
יש כאן כתבה מקסימה ומושקעת, ממש לא אלכוהוליסטית (אף אחד לא מכין קוקטייל מקסים כזה כדי לדפוק את הראש ולצאת ללכת מכות. אף אחד)
ולך יש רק דברים רעים להגיד.
נכון, אין כאן תרבות שתיה, אבל דווקא כתבות כאלה מעודדות היווצרות אחת כזו.
21. מה זה החארטה הזה?
(01.07.10)

הגיע הזמן שישמו את השפים במקום שלהם. מאחורה - במטבח.

רוצה קוקטייל קייצי? קחי מק'אלן. תמזגי בכוס. תמזגי עוד קצת. שימי קוביית קרח אחת (כי בכל זאת - חם). גם גלן ליווט הולך נהדר.

שתי.

שימי וודקה טובה בפריזר. שתי. בלי הוראות הגינון המעפנות מסביב.

רוצה בירה? אחלה לשעות הבוקר. קרה קרה. יותר טוב מקפה.

 

כמה שמאלנות כבר אפשר להראות? כמה?

 

22. רואים שזה מגיע משף
אורון ,   חיפה   (12.07.10)

או שפית? לא יודע איך אומרים את זה נכון.

נראית השקעה מרשימה באיך המשקה נראה, אבל מעט התעמקות במרכיבים או בטכניקה. קוקטיילים דורשים התמחות בדיוק כמו בישול.

השימוש בשמות מוכרים - קאפירינייה, דאקירי, מרטיני וכו' - מושך, אבל אף אחד מהתוצרים לא קרוב אפילו למקורות.

נו, לא נורא. התוצר לבטח טעים למי שאינו שותה קוקטיילים.

חזרה לכתבה