אוכל  טעם החיים  וידאו
שניצל עם קורנפלקס
ynet
פורסם: 12.07.10, 09:49
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 96 תגובות ב-48 דיונים
1. למה צריך להמליח?
גבי ,   רחובות   (12.07.10)

אם משתמשים בביסלי

יש בו כבר המון מלחים, וחומרים לא טבעיים ולא בריאים אחרים

2. ניראה כמו מתכון של האנטישף
ניר ,   ר"ג   (12.07.10)
3. אל תנסו את זה בבית...
מישו ,   מרכז   (12.07.10)
גועל נפש. חבל על בזבוז של חזה עוף
4. להיט היסטרי
g.B   (12.07.10)
5. אפשר גם לאפות
גלית ,   חיפה   (12.07.10)
אני אופה את זה בתנור. על חום 200 מעלות כ 40 דקות, תלויי בתנור והאם הנתח של החזה עוף דק או עבה. יוצא מעולה!
6. אורן - תתרכז בבישול למבוגרים
אסף   (12.07.10)
הייתי בסדנה שלך והיה ממש טוב - כדאי שתתרכז באוכל למבוגרים ותן טיפים לאוכל מעט יותא בריב לילדים...
7. אהבתי שכתוב "תבלינים לפי הטעם"
נדב   (12.07.10)
ומה זה אומר בדיוק? שאני יכול לשים מה שאני רוצה? בוא נניח:
כמון עם הל, ציפורן, כוסברה, פטרוזיליה, טימין, רוזמרין, נענע, בזיליקום, פלפל אנגלי, סירופ מייפל, סויה, מירין, שמן שומשום, ג'ינג'ר קצוץ, שום כתוש, פלפל צ'ילי, זעפרן, כורכום ומיץ לימון? אה, וכמובן מלח ופלפל
8. למה ללמד ילדים לאכול זבל (ביסלי) ועוד בתוך ארוחה!
ילד שמן   (12.07.10)
9. ממש בריא
(12.07.10)
10. מגיבים אוויליים די לבלבל במוח
יוסטוס   (12.07.10)

שניצל בציפוי הנ"ל הוא אחד הטעימים. אני מכין אותו כבר שנים וכל פעם (המבוגרים) מתרגשים ומתפעלים ממנו מחדש. 

11. ביסלי זה גאנק פוד מזוקק
גל   (12.07.10)

ביזלי זה  גאנק פוד מזוקק. אדוני השף,את החזה עוף יש  לדפוק  כדי להופכו לשניצל אבל אין צורך לדפוק  גם את הילדים  בדרך!.

12. שיא חדש בחוסר טעם
audrey2   (12.07.10)
אח"כ מתפלאים שיש לנו ילדים שמנים וחולים.
13. חלבי או פרווה בתשעת הימים...
רוזה ,   עיר שלם   (12.07.10)
 YNET שלום,נוהגים לא לאכול מאכלי בשר מראש חודש אב ,שחל היום, עד תשעה באב. אשמח אם תפרסמו מתכונים של מאכליםחלב או פרווה לילדים.
14. חבל שהשף לא מלמד את הילדים מה היו השניצלים קודם
ברי ג'יל   (12.07.10)
חבל שה"שף" לא מלמד את הילדים שלשניצל היתה אמא, הוא רצה לחיות, הוא שמח, הוא היה עצוב, הכאיבו לו ובגלגול המקורי שלה הוא יכול היה לחוש סבל.

חבל ש"השף", לא יודע להכין חמלה ומוסר.
15. בדיוק! מטופש ולא אחראי
(12.07.10)
16. לשם שינוי הפעם לא נתנו לילדה נטע לחתוך עם סכין חדה.
ככה מלמדים ילדים ,   את יסודות הבישול?   (12.07.10)

גם זה משהו.

אבל: דבר ראשון לעשותו לאחר שבירת הביצים שף יקר הוא לשטוף ולחטא את הידיים היטב, ולייבשן , לפני שנוגעים בתבלינים ומלחחים ומזהמים אותם, ולפני שנוגעים בחזה העוף הרגיש.

ומעט אסטטיות לא תזיק: ברור שהדרך הנכונה לרסק ביסלי היא הדרך שהדגמתם.

מדוע לא לעשות אותו הדבר עם דגני הבקר ולחסוך, שוב, זהום מיותר?

עוד שקית אחת והפטיש יעשה פלאים.

שלא לדבר על כך שהשמן לא היה חם דיו בתחילת הטגון וכתיתה גדולה כזו ביחס למחבת מקררת אותו שוב. אם מלמדים, אז ביסודיות ונכון. במיוחד כשמדובר בילדים.

סליחה על טרחנותי, אך נראה שהיא נדרשת.

 

17. יש מונסודיום גלוטומט בביסלי - זבל של אוכל
פליקס ,   אשדוד   (12.07.10)
בושה שנותנים מתכונים כאלו לילדים, מעודדים ומחנכים לאכול לא בריא
18. כן, תדחפו להם עוד, תאביסו אותם, שישמינו עוד יותר
ילדים מסכנים ,   ירושלים   (12.07.10)
19. בעעעעעע
foxy ,   tel aviv   (12.07.10)
20. מי ישמע כולם כאן אוכלים "בריא".
רק תלונות לישראלים   (12.07.10)
21. מגיבים-די די די כבר עם פלצנות! מתכון מעולה שעורר בי תאבון
אתי   (12.07.10)

תאמינו לי, אני חסידת מזון בריא ומודעת לנטיית ההשמנה של הדור הצעיר.

א-ב-ל בואו ננשום עמוק ונרגע: האם יש הורים שלא נותנים לילד שלהם לאכול שניצל? הרי היום מוכרים כ"כ הרבה שניצלים קפואים עם ציפויים קרנצ'ים, אז למה לא להכין כאלו טעימים וטריים בבית?

כן כן, גם אם הילדים שלנו אוכלים הכי בריא שבעולם, לא יקרה כלום אם הם יאכלו מידי פעם שניצל. ז טעים, יש בפנים חזה עוף שהוא בריא ולא משמין, ולא חייבים לצפות בביסלי - אפשר בקורנפלקס.

 

נשמע ממש טעים, עשה לי חשק להכין עוד הערב.

 

 

22. כל אחד נהייה לי שף <----------------------------------------
ביסלי ברוטב קארפצ'ו   (12.07.10)
בצרפת הוא מקבל קנס וכלא על התחזות ,ככה זה במדינה נאורה.
23. מתכון דוחה ובזוי, ללמד ילדים לאכול פסולת תזונתית
אסי   (12.07.10)
זה הגיל שבו מתגבשים הרגלים אכילה. פשוט בושה.
24. חרדל או קטשופ...אני מזועזעת...שף דמיקולו!
גיורא אשכול ,   תל אביב   (12.07.10)
25. אורן,מתכון מגניב ומקורי.בריא נאכל בקבר...
רועי ואלי ,   תל אביב   (12.07.10)
26. תגובה בריאה למתנגדי המתכון
נאוה ,   מודיעין-מכבים-רעות   (12.07.10)

אין ספק שאתם הורים נפלאים וילדיכם ניזונים רק מסיבים תזונתיים, ירקות ופירות על טהרת הויטמינים, עצות ים, שמן דגים (אומגה 3) ושאר המזונות הטבעיים שנמכרים במחירים "שווים לכל נפש" (רצוי כמובן במתכונת אורגנית),  צאו מהצביעות וחסכו מאיתנו את כל הבולשיט שלכם. יש מדור בריאות שישמח לארח אתכם ולהשמיע את הגיגיכם... יופי של מתכון, בתיאבון!

27. לכל הטמבלים אוכלי העצים - במקום ביסלי הוסיפו נבטים גרוסים
איגנציוס   (12.07.10)

או עלי זנגוויל או גרגירי חומוס טחונים או קליפות בננה מיובשות ואם אין לכם 100 ש"ח לקנות - המלצתי לקושש זרדים בחצר, לפסטר באמצעות חימומם בתנור  להוסיף מעט מלח אורגני וקמצוץ של פלפל שעבר 2-3 עיבודים במסרק כינים.

 

 

28. מתכון פצצה! בדוק.
כבר שנים עושה את זה ,   ש. גפני   (12.07.10)
29. אולי טעים אבל נורא לא בריא
דנה ,   ת''א   (12.07.10)
אני משתמשת בפירורי לחם מחיטה מלאה ואופה בתנור.  אני נדהמת מכל אוכלי הג'אנק שמתקיפים אותנו - זה רק מקינאה!
30. כל הכבוד
הטבחיות ,   ת"א   (12.07.10)
כל הכבוד לנטע איזו ילדה חמודה
תגובות נוספות
חזרה לכתבה