ואי אפשר להגיד שזה קשור למדינת תל אביב
ראיתי מחירים כאלה גם במסעדות בצפון
וללא ספק גם בדרום
היות והמחיר לקילו בשר משובח מאוד עומד על-150 140 שקל
ואתה מקבל 200 גרם מתוכו עם קצת שמנת ולפלפל וכמה חתיכות תפוח אדמה (כנראה בחמאה)
איפה פה זה 125 שקל?
הרי על השתיה יש רווח של 300-400 אחוז
המלצרים חיים בעיקר מטיפים (לפעמים ביחד עם הברמנים והטבחים)
חלק גדול מהוצאות העסק מוכרות ויש עליהם החזרים
איפה פה נכנס ההגיון התמחורי?
אחר כך מתפלאים שמסעדות מתרסקות
ושפים בוכים שבארץ אי אפשר לעבוד