אוכל  טעם החיים  משהו מתוק
הר קטן של שוקולד: עוגת סופלה
רוני ונציה
פורסם: 29.08.10, 13:20
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 31 תגובות ב-13 דיונים
1. והזהב?
קרן 22   (29.08.10)
אפשר להשיג בארץ דפי זהב אכילים? איפה?
2. מומלץ ביותר הכנתי אותה פעמיים והיא מוצלחת מאוד!
קרן ,   נתניה   (29.08.10)
3. מוצקי קקאו?
אופה ויפה   (29.08.10)
איך אפשר לדעת את אחוז המוצקים והאם אפשר לקנות אותם בכל מרכול או רק בחנויות המיועדות לאופים?
4. מה עם הציפוי? בתמונה יש,צריך או לא צריך?
ישראל   (29.08.10)
5. שתי שאלות
(29.08.10)

1. איך קוצצים שוקולד?

2. מה הקשר בין המתכון לעוגה בתמונה (שניתן לראות שיש לה ציפוי?)

6. סופלה לא אמור להיות גבוה?
ענבל   (29.08.10)
למה בתמונה יש עוגה נמוכה?
7. שיפור בקשר לסדר ההקצפה-זה די חכם,כנסו
מירה   (29.08.10)

בכל המתכונים הקצפת החלבון (-הלבן-) נעשית בסוף.

ולפני ההקצפה, צריך לרחוץ את קערת המיקסר,לייבש וכו.

אז שיפור-קודם תקציפו את החלבון-מפרידים את הביצים בצלחת קטנה!-אחרי ההקצפה,מעבירים את החלבון המוקצף לקערת סלט,ובלי לרחוץ את המיקסר, משיכים את המתכון ועובדים בקערת המיקסר.

נכון שלא חוסכים בקערות ,אבל הקטע של לרחוץ את קערת המיקסר ולייבש הייטב נחסך. 

8. למה מלח? הילדים יאהבו את העוגה?
ענת ,   חיפה   (29.08.10)
9. חמאה
שרון ,   יקנעם   (29.08.10)

במה להחליף את החמאה כדי לעשות את העוגה פרווה?

לא אוהבת מרגרינה.

10. מניסיון הוא לא יכול לחכות...
שי לי ,   מרכז   (30.08.10)
עדיף להקציף חלבונים בסוף... במיוחד כשאין הרבה סוכר והקצף פחות "חזק",
11. ציפוי
מלכה ,   מרכז   (31.08.10)

העוגה ניראת מעולה. אבל בתצלום יש ציפוי מעל העוגה.

 

 למה לא נותנים את המתכון מדויק, לא יכול להיות שמהתנור יוצאת העוגה

 

 עם ציפוי כזה מבריק. לא מתאים לכם לא לדייק.

 

 מי יכול להגיב.

12. הכנתי את העוגה, והיא מושלמת, ממליצה בחום!
מילמיל   (15.01.11)
זו עוגה שהכנתי לקינוח לארוחת ערב בסילבסטר, עוגה שיחסית קלה להכנה, והטעם...ממממ...משגע!!!!!!!!!!!

כולם ליקקו את האצבעות, אחת העוגות הכי טובות שהכנתי!
13. ציפוי גבישי הסוכר החום לא מוסיף לה קראנצ'יות
זוהר   (19.02.12)

וזה בכלל לא ציפוי! זה בתחתית העוגה וההרגשה בפה כמו חול, אני ממליץ על סוכר דק או אבקת סוכר במקום.

 

ולמה יצא לי כבד ולא קטיפתי אולי צריך קמח תופח במקום רגיל?

 

אפשר להוסיף בהדרגה תוך כדי ערבוב את החלמונים ישירות בבן מארי ולא לחכות עד שהתערובת תתקרר.

תגובות נוספות
חזרה לכתבה