לאשה  מגזין שף  Chef Cakes
עוגה לבנה: כמה פשוטה, ככה טעימה
איילת הירשמן
פורסם: 14.09.10, 09:12
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 126 תגובות ב-78 דיונים
1. תודה!
כרמל   (14.09.10)
2. פראייר מי שצם
מסר לעם ישראל   (14.09.10)
3. למה לצום אם אפשר לבלות את היום עם סטייקים ?
יונתן ,   מרכז   (14.09.10)
4. כל מה שמורידים בצום מעלים בבת אחת עם העוגה חח
(14.09.10)

למרות זאת, נראה ונשמע טעים

5. נראית טוב! :) בשביל מה צריך את השמן?
טליה   (14.09.10)

או במילים אחרות: למה לא לשים רק חמאה?

6. להפוך לעוגה פרווה
תמי   (14.09.10)
האם ניתן להמיר את החמאה - במחמאה, ואת השמנת במיץ תפוזים?
7. עוגת רותי
מירית ,   יקנעם   (14.09.10)

 

כל הכבוד לך אילת . תודה על המתכונים שלך הנהדרים ומהירי הכנה.אני עכשו הולכת להכין כמות כפולה. מעניין אם אפשר להכין בתבניות חד פעמי?
8. במקום 3 כוסות קמח תופח: כמה זה בקמח רגיל?
חיים ,   מרכז   (14.09.10)
9. איזה כיף. נשמע גם טעים וגם לא מסובך. הולכת להכין.
יאמ   (14.09.10)
תודה רבה על המתכון
10. נשמע מדהים.
(14.09.10)
אף פעם לא טעמתי עוגה כזו, נשמע ממש ממש טעים.
11. צום שוברים עם גפילטפיש אסאדו ופפסי מאקס.
(14.09.10)
12. ברחובות מזמינים לארוחת כיפור בשעה 21 בערב.
wacek56 ,   rechowot   (14.09.10)
כל עם ישראל מוזמן.הארותה תיתקים בפסז השקם.כניסה חופשית.
13. איילת הנהדרת!!
אושרת ,   רחובות   (14.09.10)

בדיוק כאלו מתכונים אני אוהבת!

 

 שתהיה לך שנה טובה ומתוקה, צום קל ומועיל!

14. השיער,,השיער,,,
I.S ,   USA   (14.09.10)

איילת מתוקה,,,יש לך שיער מקסים, אבל בבקשה לא במטבח,,,,,,,לאסוף !!

15. למה לא מכפילים את הביצים?
חמוטל   (14.09.10)
מישהו יכל להסביר לי למה לא מכפילים את הביצים?
16. כמה זמן עוגה כזאת
ורד   (15.09.10)
יכולה להיות מחוץ למקרר? והאם החמאה המומסת צריכה להיות פושרת?תודה
17. איילת שלום האם ניתן להפוךלפרווה ?תודה
מיכל   (15.09.10)
18. במקום קמח תופח...
מישי   (15.09.10)

שימי קמח רגיל + אבקת אפיה לפי החישוב: על כל כוס קמח כפית אבקת אפיה.

במתכון למעלה: כוס וחצי קמח+כפית וחצי אבקת אפיה.

בהצלחה!

19. נשמעת נהדרת! האם "לערבב" בכף או במערבל? תודה!
רעבה   (15.09.10)
20. מה עם קורט מלח, צריך? צריך לנפות את הקמח? אפשר עם סוכר חום?
בקטנה   (15.09.10)
21. יאמממי. לא סתם אמרתי שאם אין לחם שיאכלו עוגות
מארי אנטואנט ,   ככר הבסטיליה   (15.09.10)
ולהיבט עינייני יותר - אפשר להשתמש בקמח מלא בחצי מהכמות הקמח? והאם סירופ אגבה יעיל להמתקת עוגות במקום סוכר? מישהו יודע? 
22. להוסיף קצת אבקת אפיה...
שיא   (15.09.10)
23. יש דין ויש דיין - ממש צודק/ת!
נועה ,   י-ם   (15.09.10)
חחחח מה שנכון נכון!!!
24. טוב זאת שוב אני מהתגובה הראשונה- ואני אחרי האפייה :)
כרמל   (15.09.10)

יצא מעולה,שוב- תודה רבה!

ממש פשוט להכנה, לא יותר משעה עד שיש לכם עוגה מתוקה וטעימה :)

כמה הערות:

1. ממש מרגישים את הסוכר בעוגה כשאוכלים, ממליצה להשתמש להבא באבקת סוכר במקום (כן אני יודעת שזה בד"כ נהוג לקישוט) שיש לה מרקם יותר עדין מאשר סוכר גבישי וגס

2. ממליצה להוריד את כמות הסוכר ל150 גרם

3. אולי אפילו גם לשים קורט מלח (יוצא ממשששש מתוק)

 

תהנו! המתכון מומלץ מאד!

אגב, אני בטעות שמתי את הקנמון לא בפירורים אלא בבלילה עצמה, יצאה לי עוגת קינמון למופת :)

25. היכן שומרים? במקרר או בחוץ בכלי אטום?
(15.09.10)
26. gluten free
ml ,   usa   (15.09.10)
any one knows how to subtitude the flouer into gluten free?
27. במקום חמאה אפשר מרגרינה או מחמאה
ארי   (15.09.10)
ובמקום שמנת חמוצה-נסי לשים מיכל שמנת לקצפת של ריצ'
28. עוגה מעולה!!!
מיכל ,   תל אביב   (15.09.10)
פעם הבאה אוסיף קצת פחות סוכר. אבל עדיין פשוט מעולה.
29. לכל דורשי הפרווה, יש לי שאלה.. כנסו
יוד ,   ב"ש   (15.09.10)
נראה לכם מוסרי והגיוני שבארוחה המפסקת לפני צום יום כיפור תהרגו בעלי חיים?
לא עדיף לאכול ארוחה נטולת הרג בימים של כפרה על חטאים? גם לבעלי החיים מגיע סליחה על חוסר האנושיות שלנו כלפיהם..
30. עוגה פשוט פשוט טעימה!
מיכל ,   ראשון לציון   (16.09.10)

עוגה מצויינת, קלה להכנה וטעימה כ"כ.

העוגה המושלמת ליד הקפה!

תגובות נוספות
חזרה לכתבה