לאשה  מגזין שף  קינוחים
פאי שוקולד
איילת הירשמן
פורסם: 20.09.10, 10:33
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 28 תגובות ב-14 דיונים
1. עם ביצים לא מבושלות! יאק!
נטע   (20.09.10)
2. לא עדיף להכין בתבנית פאי?
(20.09.10)
3. סליחה על הבורות - מהי ההגדרה לקערה חסינת חום?
עשית לי חשק לאפות   (20.09.10)
להגנתי יאמר שאני לא הבשלנית בבית.... :)
4. יצא סוף
אור   (20.09.10)

ניסיתי בצהריים להכין, הוצאתי עכשיו

מעולה

5. לנטע היקרה- קראי שוב
(20.09.10)

לתשומת ליבך, הביצים דווקא כן מבושלות בסיר עם השמנת.

מעבר לזה- תגובות כמו שלך, יכולות להוציא לכל בשלן את הרצון לבשל עבורך אפילו חביתה....!

6. האם מישהו יודע - אם החלמונים מבושלים - זה מספיק בטוח
אחת   (20.09.10)

עבור אישה בהריון?

7. איך אפשר להמיר לפרווה?
איילת   (21.09.10)
דחוף תגובתך.תודה מראש
8. למה לשמור במקרר עד למחרת..
נועה ,   ירושלים   (21.09.10)
מה זה לא יהיה טוב כמה ימים אחרי.. אם אני אכין את העוגה היא לא תחוסל תוך יום ..
9. ל 7 במקום שמנת מתוקה חלבית שימי שמנת פרוה
של השף הלבן היא מעול   (21.09.10)
ה. במקום השוקולד החלבי שוקולד מריר נוסף!
10. יאמי
ג"פ   (21.09.10)
כל הכבוד איילת! נראה מעולה :)
11. מעולה!!
ענבל   (22.09.10)

קל להכין...יוצא מעולה!!!!

12. עשיתי את העוגה פעמיים מעולה
חיפאית ,   חיפה   (26.09.10)

 

13. לא מבינה מה השתבש
יעל ,   באר שבע   (19.11.10)
עשיתי את הכל על פי ההסבר . הכנסתי למקפיא על מנת שיתקשה היטב . לאחר מספר דקות שהוצאתי את העוגה העוגה לא הייתה קשה והשוקולד היה נמס . כלומר שרק במצב קפוא הפאי היה קשה . שתי דקות מחוץ למקפיא הפאי היה נמס .
14. מתכון מצויין !!
The Baking Bird ,   Canada   (18.03.11)
מתכון פשוט להכנה וכל כך טעים,הכנתי למסיבת יום הולדת של מבוגרים וכולם שיבחו והתענגו.תודה רבה,למי שלא הצליח המתכון ,צפו בסרטון.חג פורים שמח
חזרה לכתבה