אוכל  טעם החיים  שני צמחוני
העיקר זה החצילים
יהודית מהלל
פורסם: 27.09.10, 08:26
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 58 תגובות ב-40 דיונים
1. כל הכבוד על היוזמה של מתכונים טבעונים
שמרית ,   צפון   (27.09.10)
זה ממש חסר , יש הרבה מתכונים צמחוניים ומעט טבעוניים וחשוב מאוד שיפורסמו המתכונים לאנשים שלא אוכלי מוצרי חלב. כל הכבוד לאתר.
2. הטרין והמתכונים
בשלן ,   פורטלנד   (27.09.10)
הטרין נראה מצויין! גם התמונות מצויינות. כאן בארהב יש שפע של אתרים למתכונים טבעוניים, אבל עדין לא נתקלתי בטרין טבעוני. אנסה לעשות אותו.
3. איפה ניתן להשיג סומאק?
מה זה משנה ,   וגם זה   (27.09.10)
בכתבה מצויין סומאק כתבלין, איפה משיגים? כי לא ראיתי בסופרמרקט?
4. כתבה כיפית ומעוררת תיאבון!
אורן ,   קדימה   (27.09.10)
5. מזדהה עם הפתיח
ירון ,   תל אביב   (27.09.10)
אהבתי את הפתיח "..המארחת, הממלמלת במבוכה "מה אכין לכם? אתם לא אוכלים את זה, ולא את זה". זה לקוח מהחיים של הטבעונים! לכל מקום אני צריך להביא איתי את האוכל שלי.
6. יוזמה ברוכה והוכחה נפלאה לכך שגם מטבח טבעוני
אופיר ,   נתניה   (27.09.10)
יכול להיות עשיר ומגוון.
המשיכי לפרסם עוד ועוד.

תודה רבה.
7. יאמי!!!!
דורית   (27.09.10)
נראה נשמע טעים ומדליק!!! כל הכבוד!
8. הסומאק
Ynet   (27.09.10)
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3452819,00.html
9. האם אפשר להשתמש בירקות בקליפתם או שהכרחי לתת להם "להזיע"?
ז'ני   (27.09.10)
10. תודה יהודית
ליאת   (27.09.10)
תודה על מתכונים מוצלחים- ותודה על היוזמה. את נהדרת!
11. נראה מעולה!!!
אילת   (27.09.10)
אכין מתכון בקרוב, נראה ממש ממש טעים.
תודה רבה
12. אני בדרך כלל נרתע מחצילים אבל המתכונים נראים סוף הדרך
אמיר ,   רמת גן   (27.09.10)
השאלה האמיתית היא איזה מהם לנסות קודם
13. נראה טוב..... (כרגיל)
רינת ,   רמת השרון   (27.09.10)
המתכונים נראים טוב מאוד ואין לי ספק שטעמם עולה על המראה... שאי ברכה והמשך כתיבת מתכונים פוריה.... בהצלחה!!!
14. WHAT IS A KRESHA
eilat ,   nyc   (27.09.10)

help, can someone tell me,  what is a kresha,

thanx

15. כדאי שמדורי האוכל ישימו דגש על טבעונות
צעיר לנצח ,   כפר סבא   (27.09.10)
נראה לי שטבעונות היא הדבר החם הבא בישראל ובעולם (בעצם בעולם זה כבר התחיל). כדאי שמדורי האוכל ישימו יותר דגש על אוכל בריא ומוסרי.
16. במקום לטגן את הקציצות אפשר לאפות.הרבה יותר בריא.
ניר לא בא בחשבון ,   מרכז   (27.09.10)
אמנם לא עשיתי קציצה כזו, אך אני עושה המון קציצות מכל מני ירקות.קניתי תבניות כאלו לקאפקייקס ואני מכניס את הבלילה פנימה ואופה בתנור.
הרבה יותר בריא.
17. למה חושבים שכל הצמחונים אוהבים חציל?!
תומר ,   באר שבע   (27.09.10)
18. שאפו ענק, למרות
ט"א   (27.09.10)

שמוזר לקרוא (שוב) כתבתחיצול כשידוע שכל ישראלי הוא ד"ר לחצול על כל גווניו.

זכורה לי כתבת הענק של י.גרטי ממש לא מזמן הפכה את כולנו סופית לבעלי דיפלומה למדעי החציל.

כל הכבוד על התעוזה,

כל הכבוד עבור המתכונים.

19. תודה על המתכונים. אין על "שני צמחוני"
דינמית   (27.09.10)
20. ניסיתי את הסירות ולא טבעתי...
לירון ,   חדרה   (27.09.10)
היום לארוחת הצהרים ניסיתי את המתכון של סירות החצילים ויצא מצויין למרות שאני לא אוהב פטרוזליה ולכן לא השתמשתי בה וגם אין לי סומק. במקום הסמוק שמתי פפריקה מתוקה וקצת מיץ לימון. תודה
21. Kresha= Leek.
טל   (27.09.10)
what happened to "google it'?...
22. פתרון יפה לארוחת החג
שרה ,   מושב שובל   (27.09.10)

הבן הבכור שלי צמחוני כבר שנה ואני תמיד מתלבטת מה להכין לו כמנה עיקרית. הכתבה הזו נתנה לי רעיונות לחג הקרוב. אני ינסה להכין את הטרין ומקוה שיצא טוב כמו בתמונה. תודה.שרה

23. אצלנו בבית החלטנו על 3 ימים צמחוניים בשבוע
Sתיו   (27.09.10)
לפעמים אפילו יותר.
אפשר להתסדר מצויין בלי בשר.
24. מדהים
נועם ,   רמת השרון   (27.09.10)
יהודית היקרה, היה תענוג לקרוא את המתכונים ואת הידע העצום שלך בנושא, בתור אדם שמאוד אוהב בשר והספיק לטעום לא מעט מהמאכלים שלך בארוחות המשפחתיות ,אני חייב להגיד שזה טעים עוד יותר ממה שזה נראה, ממליץ לכולם לנסות - תופתעו לטובה ... בהצלחה בהמשך , מחכה לטור הבא.
25. תוספות מעולות ליד הבשר שלי!
נועם   (27.09.10)
26. אל תשכחו לנקב את החציל במזלג אחרת הוא יתפוצץ בתנור!
(27.09.10)
27. גם אני ניסיתי והיה טעים
מרינה ,   עכו   (27.09.10)
אני צמחונית וראיתי את הבלוג בפורום של תפוז ומאוד נהניתי להכין את המתכונים. הכנתי השבוע את הכרובית בטחינה וגם את עוגת השוקולד. אני שמחה לקרוא אותך במדור הזה.
28. Vegan food is the best food :)
(27.09.10)
29. יותר מתכונים טבעוניים
לא רק שני טבעוני ,   חבצלת השרון   (28.09.10)
לצימחונים כיום יש הרבה מתכונים ומאמרים, לטבעונים - פחות. כדאי שיהיו יותר.
30. גם אני קוראת את הבלוג ואוהבת
מיטל ,   עין החורש   (27.09.10)
ליהודית שלום, גם אני קוראת של הבלוג שלך כי התחלתי להיות טבעונית לפני חצי שנה. ניסיתי משם כמה מתכונים ואת שמורה לי במועדפים. תודה רבה על המתכונים האלו. אני אנסה את הקציצות, הן נראות לי בטעם של בית.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה