כל הכבוד למדור שסוף סוף דואג גם לטיבעונים! ניסיתי את קציצות החצילים והכרישה ויצא נפלא, נימוח בפה ועשיר בטעמים. ישר כוחך. למי שמחפש עוד מתכונים טבעוניים כדאי להכנס גם לבלוג.
לט"א, אתה צודק. הטבעונים כיום הם מיעוט לעומת הצמחונים וכמובן לעומת אוכלי הבשר, אולם אני מאמינה שזהו תהליך שהולך ומוכיח עצמו. כשאני התחלתי בטבעונות לפני כעשר שנים - היו מעט מאוד טבעוניים בעולם ובישראל, והנה כיום, ככל שקולם נשמע, ככל שמתרבים המחקרים על יתרונות הטבעונות, ככל שסלבס מתנסים בתזונה ונהנים ממנה (ראה ביל קלינטון לאחרונה), המודעות משתנה ויחד עימה התודעה האנושית. היום טבעונות כבר אינה תופעה שגורמת להרמת גבות וזוהי אחת הדרכים שבה התרבות שלנו משנה פניה לעבר החדש - דרך טורים מסוג זה. תודה, יהודית מהלל