אוכל  טעם החיים  שני צמחוני
העיקר זה החצילים
יהודית מהלל
פורסם: 27.09.10, 08:26
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 58 תגובות ב-40 דיונים
31. תאווה לעיניים ולחיך
פיינשמקר ,   השרון   (28.09.10)
כל הכבוד למדור שסוף סוף דואג גם לטיבעונים!   ניסיתי את קציצות החצילים והכרישה ויצא נפלא, נימוח בפה ועשיר בטעמים. ישר כוחך. למי שמחפש עוד מתכונים טבעוניים כדאי  להכנס גם לבלוג.
32. יהודית היא אשת אשכולות!!!
איריס ,   השרון   (28.09.10)
33. לט"א (28) - לתת מקום גם לחדש
יהודית ,   כפר יונה   (28.09.10)
לט"א,
אתה צודק. הטבעונים כיום הם מיעוט לעומת הצמחונים וכמובן לעומת אוכלי הבשר, אולם אני מאמינה שזהו תהליך שהולך ומוכיח עצמו. כשאני התחלתי בטבעונות לפני כעשר שנים - היו מעט מאוד טבעוניים בעולם ובישראל, והנה כיום, ככל שקולם נשמע, ככל שמתרבים המחקרים על יתרונות הטבעונות, ככל שסלבס מתנסים בתזונה ונהנים ממנה (ראה ביל קלינטון לאחרונה), המודעות משתנה ויחד עימה התודעה האנושית. היום טבעונות כבר אינה תופעה שגורמת להרמת גבות וזוהי אחת הדרכים שבה התרבות שלנו משנה פניה לעבר החדש - דרך טורים מסוג זה.
תודה, יהודית מהלל
34. איזה יופי שהמתכונים טבעונים
יעל ,   ישראל   (28.09.10)
השבוע מגיעים אלי חברים מניו יורק והם טבעונים ולא ממש ידעתי מה להכין כי רוב המקומות נותנים מתכונים צימחונים . ואני גם אוהבת חצילים שרופים. יופי.
35. קציצות החצילים
שרה   (29.09.10)

היי,

 

הכנתי היום, הטעם מצויין.

שינוי שביצעתי, במחילה: בטיגון התפרקו לי לגמרי הראשונות, אז עשיתי מעשה וטבלתי בביצה ופירורי לחם, יצא מעולה. אולי פחות בריא..

36. יאמי! יאמי!
חדוה   (29.09.10)

אפילו מלקרוא את המתכונים נמלא לי הפה ברוק. הקציצות נראות נפלא אולי ננסה אותן כבר הערב לסעודת החג.

 

תודה

37. הקציצות מתפרקות -
אין דבר יותר מעצבן ,   ממרשם לא ברור   (29.09.10)
38. יאממי
ניר   (29.09.10)
איזה יופי, נראה טעים ביותר!!!!!
39. Mostly Vegan
Mostly Vegan   (30.09.10)

כמה טוב אפשר לאכול מבלי לקחת דבר מבעלי החיים, המתכונים ממלאים בהשראה.

גם לנו יש בלוג טבעוני (ברובו), ששמו Mostly Vegan. אנו מקוות שגם המתכונים שלנו ימלאו אנשים בהשראה וברצון לאכול אוכל טוב ובריא.

40. עשית אותי רעבה... יאמי
אחת   (31.12.10)
תגובות קודמות
חזרה לכתבה