אוכל  טעם החיים  שני צמחוני
ממלאים את הבטן
יהודית מהלל
פורסם: 11.10.10, 09:18
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 66 תגובות ב-51 דיונים
1. איזה יופי
רונית יצחקי ,   לוד   (11.10.10)
איזה יופי שיש ממולאים שלא מלאים בבשר! כל הכבוד על הכתבה.
2. פשוט רעיונות מקסימים !!!
אריאלה   (11.10.10)
ישר כוח על הכתבה, רעיונות יצירתיים . כטבעונית אשמח להוסיף אותם לספר המתכונים שלי.
3. יאמי!!!!
אימון אישי - דורית ב   (11.10.10)
נראה מעולה, אני רוצה לבוא לארוחת צהריים :)
4. איזה כיףֿ - מתכונים טבעוניים משובחים
ליה   (11.10.10)
נראה מטריף! לבטח אנסה לפחות ממולא אחד. איך הצלחת להכין את כל זה באורחה אחת? זה נראה המון עבודה! ואיזה כיף לחברים הזוכים המאושרים.
תודה תודה תודה
5. יהודית הופכת את הטבעונות ״לבשרית״
אורן ,   קדימה   (11.10.10)
עם המתכונים שלה תרגישו שכיף ומספק להיות טבעוני ותת לאחינו בעלי החיים לחיות את החיים המגיעים להם. תודה יהודית מקרב לב 
6. אני לא טבעונית ולא צמחונית, אבל אחלה מתכונית!
נטע ,   תל-אביב   (11.10.10)
7. וואו!
סמדר   (11.10.10)
כתבה מדהימה. איזה מתכונים נהדרים. כבר מחכה לנסות ולבשל!!
8. כל הכבוד
עידו   (11.10.10)
עושה תיאבון. האוכל הטבעוני מתחיל לתפוס תאוצה ברחבי העולם. לא מזמן חזרתי מברלין ואכלתי שם פיצה, טבעונית לחלוטין שהיתה הרבה יותר טעימה מכל פיצה עם גבינה שיצא לי לאכול. בקרוב בישראל...
9. בדיוק בזמן!!!! כבר שיעמם לי מכל המתכונים הרגילים וחיפשתי רעח
vivi ,   NZ   (11.10.10)

נשמע מעולה!!!

 

תודה רבה

10. איזה כיף שיש מתכונים טבעוניים סוף סוף
טבעונית   (11.10.10)
המתכונים נראים נפלא! תודה על הכתבה! וגם הבלוג משכנע
11. עושה חשק!
גדעון ,   הבועה   (11.10.10)

הכל עושה חשק לנסות. אבל... רק לא כוסברה! בבקשההה!!! חחח!

 

שאלה לגבי האגסים: לא צריך לקרר לפני ההגשה? ולגבי המרציפן: אני מאד אוהב מרציפן אמיתי, משקדים. לדעתי אין להם תחליף. האם הטעם של מרציפן קשיו משתלב טוב יותר עם האגסים?

12. הגעתי לכאן בטעות ודווקא נישארתי
קרניבור שמח   (11.10.10)
כאוכל בשר מוצהר הקלקתי על הממולאים לפני שהבנתי שהם צמחונים, אבל הם נראים טוב וכמו אוכל של אמא.
13. שווה!
מאיר רוה ,   כפר סבא   (11.10.10)
אני אוהב ממולאים יותר מהכול . הקישואים נראים ממש שווים וקלים.
14. !it's vegan!
ruthi ,   U.S.A   (11.10.10)
I'm soooo happy to see vegan recipes. Thank you.
15. ברשותך יהודית לקחתי חלק מהרעיונות ללקוחות שלי
שף לעת מצוא ,   קנדה   (11.10.10)
יש לי לקוחות טבעונים ובשבוע שעבר השתמשתי בחצילים שלך ועשיתי טרין והשבוע אני אקח את כל הרעיונות לארוחה. תודה. כשאגיע לישראל, אשמח ליצור איתך קשר.
16. גם אגבה לא בריאה. יש לך רעיונות אחרים להמתקה?
רונית שדמי   (11.10.10)
17. אפשר להשתמש באגוזים אחרים ולא בקשיו?
שאלה   (11.10.10)
אני לא אוהב קשיו ומעדיף אגוז אחר, אפשר להתשמש באגוזי מלך?
18. וואו. מתכונים ברמה.
=^..^=   (11.10.10)
ממש לא רק לצמחונים.
מתאים לאירוח בסטייל.
19. יאמי! תודה על המתכונים
אמיר ,   רמת גן   (11.10.10)
בא לי במיוחד על האחרון ועל התחתיות ארטישוק...
20. עושה חשק לרוץ הביתה ולבשל
חן ,   תל אביב   (11.10.10)
21. יאללה יודית תפתחי כבר מסעדה ונבוא כולנו!
איסטניס מקריח ,   עמק הבכא   (11.10.10)
22. תמימות דעים וההנאה הצרופה של המגיבים - מענגת
אלתרמן   (11.10.10)
23. בטח בשמחה! בהצלחה!
יהודית מהלל   (11.10.10)
24. טור מקסים
Mostly Vegan   (11.10.10)
היי, יהודית! אהבתי מאוד את זה שקבעת לארוחה מוטיב וכמובן שהמאכלים נראים מעוררי תאבון ונפלאים. המתכון לקישואים הממולאים עושה לי חשק לנסות את ידי בהכנתם -- עוד לא יצא לי להכין ממולאים! -- והמתכון לאגסים אפילו יותר מפתה.
בכל אופן, כל הכבוד על הטור ועל המתכונים, ונתראה ב-19 (ודרך אגב, זה יום ההולדת שלי).

-- רחלי (וכמובן גם חדווה) מהבלוג Mostly Vegan
MostlyVeganFood.blogspot.com
25. נראה מעולה! אכין את הקישואים בקרוב. יש לי שאלה
יעל   (11.10.10)
אפשר בהתחלה במקום לטגן אותם כדי שיתרככו פשוט לשים אותם במיקרו ל2 דקות?
26. הפטריות נראות נהדר, אבל מה זה טראגון?
ברי   (11.10.10)
27. מתכונים מקסימים- שאלה לגבי האגסים
עדי ,   צמחונית לשעבר   (11.10.10)
האם יש משהו קצת יותר עדין מרוטב שוקולד? יש אצלי בבית בעיה בקרב האנשים של שילוב פירות ושוקולד...
28. אין כמו טבעונות בריאה לנפש, לנשמה, למצפון ולסביבה
אביב ,   יפו   (11.10.10)
29. כל הכבוד
גליה ,   רחובות   (11.10.10)
מתכונים ברמה גבוהה שהם גם טבעוניים.תענוג!
מחכה להמשך!
30. אפשר להיות חברה שלך?
אחת רעבה   (11.10.10)
הכל נראה ונקרא נפלא
תגובות נוספות
חזרה לכתבה