לגבי הוספת השמנת המתוקה לקרמל החם- כל מה שאמרתם, נכון!
ליצירת רוטב טופי, ניתן לחמם את השמנת המתוקה על מנת לצמצם את פערי הטמפרטורות וניתן להקציף אותה לפני הוספה.
הוספת שמנת מתוקה קרה או בטמפרטורת החדר (כפי שאני כתבתי במתכון), תיצור שוק תרמי והקרמל החם יתגבש מיד לכדי סוכריה.
אין בכך כל רע! כמובן שחשוב להקפיד על כללי בטיחות כמו בכל פעם שאנו מתעסקים עם קרמל לוהט או עם כל דבר אחר המערב טמפרטורות גבוהות.
הוספת השמנת הקרה תתבצע לאט לאט , תוך כדי ערבוב. היא תתחמם, והסוכר שהתגבש יתרצה לאחר כדקה.
בהצלחה והשמרו מכוויות.