טורונטו, קנדה אנו עושים ממליגה מכל קמח תירס גס וזה מצוין. לפעמים פולנטה מכל קמח תירס דק - שוב תוצאות מצוינות, אין צורך בשמות מפוארים - במחירים מפואר מאיטליה. בעצמה, ממליגה הולכת עם גבינת קוטג, שמנת חמוצה וקצת חמאה. אם אתם מגישים את זה עם מזונות אחרים - אתם לא מוסיפים דבר. ממליגה קרה מהמקרר עם חלב חם ומעט סוכר - מעולה לארוחת בוקר! יש לי כמה פולנטה עם פטריות יבשות בצנצנות - מאיטליה, במחירים מוזלים מספק של מזונות מפוארים למסעדות - אז המסעדות יכולות לגבות מחירים מהודרים למשהו כזה ולקרוא את זה עבור המצאתו - של שמם ...
למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר?למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר?למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר?למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר?למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר?
הכי טובה שהכנתי בחיים!!!!
ניסיתי ככ הרבה מתכונים, זה המתכון הכי מהמם שיש, בדיוק כמו שרשום.
הוספתי גם פטריות בנפרד עם מעט שמן כמהין ויצא היסטרי היסטרי.
תודה לעומר