אוכל  טעם החיים
פולנטה: הדייסה של האיטלקים
שרית סרדס-טרוטינו
פורסם: 16.01.11, 10:55
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 26 תגובות ב-15 דיונים
1. איזו כתבה כיפית לימות החורף
עמיחי ,   גן יבנה   (16.01.11)
תודה על הכתבה ועל המתכונים. ממש מתאימה הפולנטה לימים הגשומים שהגיעו סוף סוף. הילדים חוזרים מבית הספר עוד מעט ותחכה להם פולנטה מארץ הפולנטות. יישר כח.
2. אבל למה לשים ממליגה בצנצנת ?
(16.01.11)
3. מזמינת הפולנטה בצ'יבראו
יהודית ,   תל אביב   (16.01.11)
הארוחה בפירנצה ששטרום מדווח עליה , היתה חוויה שלא תשכח. זו היתה פולנטה אלוהית.
4. מדהים איך מאכל
OFER 1 ,   חולון   (16.01.11)
עניים פשוט הופך למשהו פלצני.
5. אין שום צורך להוסיף חמאה לפולנטה. הכי בריא לבשל במים
ולהוסיף בסוף גבינה ,   כחולה ושמנת חמוצהבצד   (16.01.11)
6. פולנטה רומנית
יעל   (16.01.11)
במקום שמנת חמוצה- שימו שמנת מתוקה. אפשר לשים קצת פחות חמאה, אבל כדאי להוסיף סוגים שונים של גבינות צהובות.
יאמי!
7. פולנטה: הדייסה של האיטלקים
דני ,   טורונטו, קנדה   (16.01.11)
טורונטו, קנדה
אנו עושים ממליגה מכל קמח תירס גס וזה מצוין. לפעמים פולנטה מכל קמח תירס דק - שוב תוצאות מצוינות, אין צורך בשמות מפוארים - במחירים מפואר מאיטליה. בעצמה, ממליגה הולכת עם גבינת קוטג, שמנת חמוצה וקצת חמאה. אם אתם מגישים את זה עם מזונות אחרים - אתם לא מוסיפים דבר. ממליגה קרה מהמקרר עם חלב חם ומעט סוכר - מעולה לארוחת בוקר!
יש לי כמה פולנטה עם פטריות יבשות בצנצנות - מאיטליה, במחירים מוזלים מספק של מזונות מפוארים למסעדות - אז המסעדות יכולות לגבות מחירים מהודרים למשהו כזה ולקרוא את זה עבור המצאתו - של שמם ...
8. אין ...
ema   (16.01.11)
אין שום במליגה
9. פה בסאו פאולו הפולנטה מושרשת חזק
shlomi ,   sao paulo   (17.01.11)
הם אפילו אוכלים אותה בצורת ציפס. מין מקלוניי פולנטה קשיחים ואפויים.
10. למה לא כשר?
למה לא כשר?   (17.01.11)
למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר?למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר?למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר?למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר?למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר? למה לא כשר?
11. ממליגה רומנית
רוני ,   רמת גן   (17.01.11)
מה שנכתב עליה פשוט לא נכון, מזל שהממליגה לא יכולה לתבוע הוצאת לשון הרע
נשלח מאייפון שלי
12. חוצפה לפרסם מתכונים של גויים טמאים
(17.01.11)
13. חבל ששוב מתכון שאינו כשר
שיפרה   (17.01.11)

אולי הוא כשר לכשעצמו,אבל אם אגיש אותו לצד מנה בשרית אבוא חלילה לידי עבירה ואחטיא גם אחרים ,רחמנא ליצלן.

עד מתי תכשילונו עובדי עכו"ם  שכמותכם

14. פולנטה?
קיפוד שיודע ,   מחילה של קיפוד   (17.01.11)
זו ממליגה דלילה מדי. זה הכל.
פף
15. הפולנטה של עומר
מורן   (19.02.16)
הכי טובה שהכנתי בחיים!!!! ניסיתי ככ הרבה מתכונים, זה המתכון הכי מהמם שיש, בדיוק כמו שרשום. הוספתי גם פטריות בנפרד עם מעט שמן כמהין ויצא היסטרי היסטרי. תודה לעומר
חזרה לכתבה