אוכל  טעם החיים
השמן של פיסטוק
יעל גרטי
פורסם: 11.01.11, 08:35
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 27 תגובות ב-13 דיונים
1. כשרות?
(11.01.11)
2. 100% ועוד 24%
ahhh.. dah ,   TA   (11.01.11)
הלווו? מתמטיקה! איך מוצר שאמור לסכום ל-100% יכול להכיל 124% (השוקולד הבלגי)
3. קרצייתות
(11.01.11)
4. איזה כתבה כיפית, תודה!
גלית ,   חולון   (11.01.11)
איזה כתבה כיפית, תודה!
5. יופי של בצל זוועה של פפריקה
shay ,   north   (11.01.11)

כתבה מקסימה. הבצל הספרדי טעים בעשרות מונים מכל בצל אחר, לא טעמתי את תוצרת הארץ וחבל שכאן הוא כ"כ יקר... הפפריקה מ-ז-ע-ז-ע-ת!!! הרסה לי תבשילים מעולים. יש לאסור את השימוש בה!

6. ראשית, תודה על הכתבה!
ארטיזן   (11.01.11)
שנית, מספר הערות. 1) אם מתכוונים לבשל אורז (לוקח כ 20 דקות) על מנת להכין מג'דרה, אפשר גם לבשל עדשים במקביל. לפיכך מיותר לקנות עדשים מבושלות ועוד במחיר גבוה משמעותי מזה של עדשים יבשים. 2) אשמח לדעת כמה נתרן יש ברסק העגבניות של MUTTI..כי התאור משכנע. באותו עניין, חבל שהיבואנים נכנעים לחיבה הישראלית לעודף מלח. במיוחד כאשר ניתן לייבא את מוצרים הללו ללא מלח. בדיוק כפי שעגבניות התמר הקלופות המיובאות מאיטליה לא מכילות סידן (להבדיל מהיצרנים המקומיים כאן). 3) חושבני שקהל הצרכנים בישראל בשל למותג איטלקי נוסף של פסטה מעבר לברילה ודי צ'יקו.

יום נעים!
7. יש שומן בקקאו עצמו 100% אומר שהאבקה לא "מדוללת"
(11.01.11)
8. 9 שקלים ל 2 בצלים?!
עמית ,   תל אביב   (11.01.11)

ב 9 שקלים אפשר לקנות 2-3 קילוגרם!! בצל רגיל. המחיר מטורף

9. סתם כתבת פרסומת מופלצת; הערה לפחות לשמן הזית
אבי ,   הרצליה   (11.01.11)

עברתי מהר על הכתבה - ראיתי מומלץ, מומלץ, מומלץ, ומיד הבנתי שזה פרסומת וכך גם התייחסתי אליה - בחשדנות רבה!

 

כחובב שמן זית מיד קפץ לעיניי המחיר ההזוי - 18.5 ש"ח ל- 125 מ"ל זה 148 ש"ח לליטר!!! מי צריך את זה? למה לא לקנות שמן זית אמיתי ולהוסיף לימון, פטרוזיליה וכיוב', למה לשלם מחיר מוטרף שכזה?

 

אשר לפפריקה המעושנת - התוודעתי לזו המופיעה בכתבה לפני כשנה ונהניתי.

 

10. כתבה מקסימה !
מירה ,   מרכז   (11.01.11)

הכתבה מאורגנת למופת, המידע מועבר בצורה ברורה ומושכת.

כל הכבוד יעל !

11. רוב המוצרים כאן הם סתם קשקושים שתופסים מקום במטבח
מיותרים לגמרי   (11.01.11)

למי יש מקום להחזיק עשרות סוגים של שמן זית או חומץ או חרדל בטעמים שונים ומשונים, או שמנים יקרים להחריד שאף אחד לא באמת מתכוון לעשות בהם משהו במטבח הביתי?

בקיצור, סתם בזבוז כסף ומקום.

 

מה שכן, טוב לדעת שסוף סוף יש בארץ קוקוס לח ואבקת קקאו אמיתית.

12. שאלה חשובה
מיטול ,   תל אביב   (11.01.11)
כמי ששם משפחתה מכיל חיה אקזוטית זו, אני חייבת לדעת אם טעמת את השמן זית עם בשר הצבי או בלעדיו!
13. השמן של פיסטוק
DANY - דני ,   טורונטו, קנדה   (14.01.11)

Y'net, לא להפסיק לפרסם תגובות שלי!
לנושאים, כאן:
1. # 2, את צודקת, הקקאו עם השומן הוא יקר יותר, אבל למה יותר שומן כאשר עוגות כבר שומני מדי - המתכונים שלכם ...
2. איך אורית יודעת כמה מלח יש בעגבניות? אם 100 מ"ג, מה המשקל? על ידי החוק בקנדה, על כל היצרנים יש להכריז לכל 30 מ"ל, 50 מ"ל של משקל. בדרך כלל טעם משופר יותר הוא משום יותר מלח. למשל: עגבניות מבושלות, יש לנו את המותג EEMMA מלח 0 מ"ג / 125 מ"ל; המותג GGIGI מלח 0 / 125 . לא משתמשים באחרים.
3. פפריקה בטעם מעושן נקרא Bittersweet Paprika; לנו בשם Chilquilin, כי זה עולה לי $1 75גרם; Ooverdue - אבל שום דבר רע - טעם מעולה !!!
4. חומץ: לקחת חומץ רגיל, להוסיף פירות, עשבי תיבול ויש לכם חומץ פירותי. אתם רוצים בלסמי, להוסיף קצת קרמל וסוכר ...
יש לי: Lovage (leustean), טרגון, בזיליקום, רוזמרין פטל, פטל שחור ועוד, מהגינה שלנו.
5. שמנים. לעשות את אותו הדבר על שמן זית פשוט. שלא לדבר על שמן זית כתית מעולה יקר ($ $ $) - שמן זית עם טעם טוב של זיתים הוא האחד הנכון: למרבה הצער, אחד הזולים אבל מצוין הוא מטורקיה. אתה רוצה טעם השום - להוסיף שום, וכו 'אני שימורתי SScotch BBonnet ו Habanero פלפלים בשמן הזה ויש לי שמן Hot מאוד.
6. לא יותר דיז 'ון וחרדל צרפתי בשבילנו - טונות של מלח ...
7. אני לא מאמין, אם אלה השמנים המפוארים, עשויים באמת לפי הטענות או שהם חדורים טעמים... הדולרים מדברים - זו האמת, לצערי...!
חזרה לכתבה