אוכל  טעם החיים
הנוסחה המושלמת: פאי פקאן אישי
חן שוקרון
פורסם: 24.01.11, 09:03
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 26 תגובות ב-12 דיונים
1. יאמי! הייתי שוברת דיאטה בשביל טארט כזה
מגי ,   בדיאטה   (24.01.11)
2. יש תחליף לסירופ תירס?
לי   (24.01.11)
3. הסבר נהדר וצילומים נפלאים!!!
ליאור   (24.01.11)
4. אפשר עם קמח מלא? ויש תחליף לסירופ תירס?
שרון ,   ת"א   (24.01.11)
אשמח מאוד לתשובות, על מנת להכין בבית בצורה בריאה יותר...
5. אין תחליף לסירופ תירס - הוא נותן את הצמיגות למלית
די להיסטריית ההמונים   (24.01.11)

נכון שהלעיטו אתכם במנטרה החדשה שסירופ תירס הוא רעל, אבל חצי כוס שמתחלקת על 12 מנות זאת כמות זניחה שלא תהרוג אתכם. הטעם והמרקם של פאי פקאן אמיתי שווה את ה"סיכון" הנוראי.

 

ומי שלא טוב לא, שילך לאכול דוחן ויעזוב אותנו בשקט.

 

יופי של מתכון, הסברים וצילומים.

6. אם רוצים לאפות באינגליש קייק
דלית ,   ת"א   (24.01.11)
לכמה תבניות ובאיזה אורך מתאימה הכמות שבמתכון? מהו זמן האפיה??
7. רעל אמריקאי - הסירופ תירס הזה
ליטל   (25.01.11)
אפשר להחליף ביותר מייפל. קחו בחשבון שזה יוצא מתוק יותר, ואפשר להפחית סוכר.
8. מחפשת תחליף לביצים במתכון
אמא לילד אלרגי לביצי   (25.01.11)

בגלל ילד אלרגי לביצים וחלב האם יש רעיון לתחליף לביצים, האם התחליף מקמח טיופקה או אולי רסק תפוחים מתאים?

 

המון תודה !

9. הנוסחה המושלמת: פאי פקאן אישי - ממש לא מושלמת !
DANY - דני ,   טורונטו, קנדה   (25.01.11)
גוגל
הנוסחה המושלמת - בכלל לא - במיוחד ל 1, "מגי בדיאטה", מפני שאפשר פשוט עם : פחות שומן וסוכר. אני ואחרים לא מבינים, כאשר ישנם מתכונים אחרים שאיתם אפשר לנסות ; מרת חן שוקרון, הרי את \ היא בעלת בלוג האפייה "מתוקים שלי - שירלי נמש" ; הרי את כל כך מתושכלת...
להלן מתכון לבצק מ 420Canadian Food Network מ"ל קמח, 60 גרם חמאה, ביצה קרה, 1 כף מי קרח ואולי יותר - אם צריכים. אם הייתי משתמש במתקון שלך, הייתי משתמש רק 65 גרם חמאה( אז לא כל כך פריך - אז מה ? אשתי אומרת אפילו בפחות ) ואין צורך במלח - זה שגעון לשים מלח בעוגה ביתית - אתם כל כך יודעים - "השפים"... 300 מ"ל סוכר ; עוד שגעון, מרת חן שוקרון !
מלויים מהאינטרנט : 1. 310 מ"ל פקנים שבורים גס, 250 מ"ל סירופ תירס בהיר, 60 מ"ל סוכר חום, 1 כף דיבשה, 2 כפות חמאה נמסה, 2 כפות קמח, 0.25 כפית מלח( לא הייתי משתמש ), 1 כף וניל.
2. 375 מ"ל פקנים חצויים, 0.25 כפית מלח( כנ"ל ), 250 מ"ל סירופ מאפל טהור, 4 כפות חמאה נמסה, 2 כפות דיבשה.
על תבלבלו את המוח עם תשובות לא לענין - מטומטמות - זה רק מראה על רמת האנטליגנציה שלכם... כן, וכן ה"שפים", אתם יכולים ללמוד משהוא מאנשים כמונו ללא השכלה גבוהה בלי שראשנו בשמים - אני ואשתי, יש לנו נסיון של שנים רבות רק בבשול ביתי, וכל אחד, אני מדגיש, כל אחד, יכול לשפכל את זה.
10. זה נראה נפלא,אך למי שלא מקבל שק במתנה,פקאן זה אגוז יקר מאוד.
(25.01.11)
11. מוזר שלא אופים את הקלתית לפני..
טל ,   אשדוד   (27.01.11)
בדרך כלל במתכונים של פאי אופים קודם כל את התחתית בנפרד ואז אפייה נוספת עם המלית בפנים... בשיטה הזו נראה לי שהקלתית לא תצא קריספית.. לא??
12. קיפוד אוהב פקאנים
קיפוד ,   מחילה של קיפוד   (30.01.11)
ויש לו שיניים. תנו לו אגוזים :)
חזרה לכתבה