9. הנוסחה המושלמת: פאי פקאן אישי - ממש לא מושלמת !
DANY - דני , |
טורונטו, קנדה |
|
(25.01.11) |
גוגל הנוסחה המושלמת - בכלל לא - במיוחד ל 1, "מגי בדיאטה", מפני שאפשר פשוט עם : פחות שומן וסוכר. אני ואחרים לא מבינים, כאשר ישנם מתכונים אחרים שאיתם אפשר לנסות ; מרת חן שוקרון, הרי את \ היא בעלת בלוג האפייה "מתוקים שלי - שירלי נמש" ; הרי את כל כך מתושכלת... להלן מתכון לבצק מ 420Canadian Food Network מ"ל קמח, 60 גרם חמאה, ביצה קרה, 1 כף מי קרח ואולי יותר - אם צריכים. אם הייתי משתמש במתקון שלך, הייתי משתמש רק 65 גרם חמאה( אז לא כל כך פריך - אז מה ? אשתי אומרת אפילו בפחות ) ואין צורך במלח - זה שגעון לשים מלח בעוגה ביתית - אתם כל כך יודעים - "השפים"... 300 מ"ל סוכר ; עוד שגעון, מרת חן שוקרון ! מלויים מהאינטרנט : 1. 310 מ"ל פקנים שבורים גס, 250 מ"ל סירופ תירס בהיר, 60 מ"ל סוכר חום, 1 כף דיבשה, 2 כפות חמאה נמסה, 2 כפות קמח, 0.25 כפית מלח( לא הייתי משתמש ), 1 כף וניל. 2. 375 מ"ל פקנים חצויים, 0.25 כפית מלח( כנ"ל ), 250 מ"ל סירופ מאפל טהור, 4 כפות חמאה נמסה, 2 כפות דיבשה. על תבלבלו את המוח עם תשובות לא לענין - מטומטמות - זה רק מראה על רמת האנטליגנציה שלכם... כן, וכן ה"שפים", אתם יכולים ללמוד משהוא מאנשים כמונו ללא השכלה גבוהה בלי שראשנו בשמים - אני ואשתי, יש לנו נסיון של שנים רבות רק בבשול ביתי, וכל אחד, אני מדגיש, כל אחד, יכול לשפכל את זה.
|