איילת,
זה הרבה זמן אני מחפשת מקור למענה בנושא הכנת האוכל לקראת שבת
יום שישי אצלי הוא יום בישול ע"מ שיהיה טרי לשבת אבקש לחפש ייעוץ
מנשים או אישה בלבוסטית אישה שיודעת להעמיר סירים של אוכל למשפחה
לדוגמא מה אפשר להכין ביום חמישי ולחסוך הכנה ביום שישי
עוף בתנור- עשרות מתכונים ואף פעם שום מתכון לא מוצלח.
איך מתבלים מה מתבלים האם לשמור את העוף המתובל בבלילה במקרר
ובשישי להכניס לתנור איזה חום כמה מעלות באיזה קומה בתנור
כמה זמן האם לכסות או לא איך יוצא עוף לא מזיע או לא יבש
איך העוף מתאים לתוספות מיוחדות איך מכינים מה מוסיפים.
זו רק אחת השאלות למענה אז איילת איך באמת מגיעים לתשובות הנכונות
איך אני יכולה לקדם את ענין היות אמא מבשלת נכון וטעים וגם להיות בלבוסטית.
תודה