אוכל  טעם החיים  מתוק בפה
תחושה של בית: עוגיות שיבולת שועל
נטלי לוין
פורסם: 02.02.11, 08:16
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 46 תגובות ב-24 דיונים
1. האם ניתן להחליף את החמאה בשמן ? ובאיזה כמות ?
אתי   (02.02.11)
2. קמח מלא
בשלנית   (02.02.11)

אפשר להמיר חלק מהקמח לקמח מלא?

באיזה יחס?

ואם כן צריך להוסיף יותר נוזלים?

3. למה כל כך הרבה חמאה?
sss ,   בת ים   (02.02.11)
אני מכינה את אותן העוגיות עם 30 גר' חמאה לאותה הכמות ויוצא נהדר. למה להעמיס בחמאה מיותרת?! ואפשר לוותר על עניין ההקפאה אלא ליצור עיגולים עפ ידיים מעט רטובות ואז לשטח מעט ע"ג נייר אפייה.
4. תגובות ל - 1 ו - 2
לא חשוב   (02.02.11)

כן אפשר לשים חצי כמות קמח מלא וחצי קמח לבן אבל למה להרוס ? זה לא יהפוך את העוגיות ל"בריאות" יותר. צאו מהקופסא והבינו שברגע שמעורבים כאן סוכר (חום או אפילו דבש, לא משנה) , קמח וחמאה - בריא זה לא. אבל טעים  מאוד ומותר לאכול גם דברים טובים ו"לא בריאים".

ובעניין החמאה - שמן לא יכול להחליף כאן את החמאה. החמאה עוזרת לגיבוש הבצק ולפריכות וכן, זה פשוט טעים.

5. נראה מעולה!! ינוסה בקרוב!
מאיה   (02.02.11)
6. סודה לשתיה
שירה ,   השרון   (02.02.11)

היי נטלי,

 

אני מאוד לא אוהבת את הטעם של סודה לשתיה בעוגיות ועוגות (והאמריקאים נורא אוהבים להוסיף אותה כמעט לכל מתכון).

 

אז לפני שאני מוותרת על הכנת העוגיות שנראות לי שוות, האם ניתן לוותר על הסודה או לחילופין במה ניתן להחליפה?

 

תודה

 

7. לא טוב המתכון, אני יודע יותר טוב
דני חרטאני ,   טורונטו דה לה שמאטע   (02.02.11)
מה זה למה כתוב שזה טעים וכדאי לאכול
אצלנו עושים אחרת ואשתי אופה יותר טוב מכל בעל טור עלוב פה באתר שחושב שיודע איך מכינים אוכל
הנה מתכון לוקחים חתיכת יומרה מערבבים עם פלצנות ומוסיפים בהדרגה תוך ערבוב שתי כוסות של התנשאות וכמה טיפות מסיר הבשר הקנדי. בתיאבון!
8. שבולת שועל
תמר   (02.02.11)
האם הכוונה לשיבולת שועל להכנה מהירה או רגילה?
9. מה יש לדבר!
אורלי   (02.02.11)
פשוט וטעים!
10. איזה שיפור בצילומים, כל הכבוד
בהשוואה להתחלה...   (02.02.11)
11. תחושה של בית: עוגיות שיבולת שועל - מסחריות לשמה...
DANY - דני ,   טורונטו, קנדה   (02.02.11)
גוגל
הנה כאן דני הממשי - מטורונטו; אני ממש "אוהב" את מס' 7 והעונה שלו - מבולבלים \ מטומטמים, וכו'; במיוחד מפני שאני לא כתבתי כך - זה לא ה"סגנון" שלי... אותו הדבר( כלאומר, לגבי העונים של מס' 3 - ממש מאד חכמים...
לענין : 3, זה מה שאני טוען כל הזמן - 120 גרם חמאה \ שומן ל 285 גרם קמח - האם זה שפוי ??? אם SSS אומר\ת שזה בסדר רק עם 30 גרם, מתוך נסיון - אז איזה תגובות טיפשיות - בלי כל בסיס. אני גם כן מוסיף, 120 גרם סוכר ועוד סוכר מהצימוקים - חגיגת סוכר - עוד "שפיות"...
2, "בשלנית נוספת" ו"אורית", אומרות שזה בסדר ואפילו יותר טעים - מתוך נסיון - אז איזה נסיון יש לך נטלי לוין? נסיון מלאכותי \ מסחרי ???
Y'NET, האם לא הגיע הזמן לתת לנו, הביתיים - האופים \ המבשלים, לפרסם מתכונים עם פחות שומנים \ סוכ \ ביצים \ ללא מלח, וכ' ? אולי, ב"מעט", נוכל ללמד משהו "חדש" את המסחריים הללו... כמובן, החכמים כאן יאומרו שאני סתם ממורמר \ משוגע... אז אני מציע לכם להתיעץ עם הרופא שלכם - אם זה יעזור..., תתפסו את תוכנית הטלויזיה מארה"ב - Dr. Oz SHOW www.doctoroz.com ותראו שאני לא "משוגע"... ו אנחנו בכלל לא שמנים וכן בריאים - "ממש מפליא", אם אתם יודעים מה טוב בשבילכם !
12. תודה
תמר   (02.02.11)
תודה על התשובה, ודרך אגב עשיתי היום את עוגת הלימון עם היוגורט והזיגוג, יצאה מעולה, ליד כוס תה ממש כייף
13. ניסינו- יצא מעולה!!! תודה רבה
שושו   (03.02.11)

 

14. יצא טעים טעים!
מיה ,   תל אביב   (05.02.11)
אפיתי אתמול ויצא כל כך טעים שכבר בקושי נשארו עוגיות :-)
תודה רבה על מתכון טעים, פשוט וקל.
15. אני הייתי מנסה מעט מיים מינרליים מוגזים מעט זה
רחלי   (08.02.11)
כמו סודה ששותים  כ1/4 כוס אני לא חושבת שזה יזיק.
16. רוצה עוד
אהבתי   (10.02.11)
אני דווקא אהבתי. ספר יותר על התזונה שלכם. נשמע מעניין אבל למה נקניק??
17. צימורים בהירים או כהים?
חסיה   (10.02.11)

 

18. הכנתי ויצא מעולה!
אני   (13.02.11)

השתמשתי ב60 גרם שמן קוקוס (תחליף מצויין לחמאה! שהוא גם פרווה) וב100 גרם סוכר דמרהה ואפילו יצא מתוק מדי וגם ב3/4 כוס קמח מלא...הוספתי לתערובת 5 כפות מים...באמת יצא מעולה!

ותמיד אפשר לגוון את הפירות/אגוזים ששמים....

בהצלחה לכולם!

19. שאלות על המתכון
שרית ,   רחובות   (15.03.11)

היי

רציתי לשאול אם ניתן להמיר את החמאה בכחצי כוס שמן קנולה.

ואם אוותר על הסודה לשתייה, כי אני מעוניינת לקבל עוגיות פריכות יותר, מאשר

אווריריות ורכות.

תודה מראש.

20. יצא מעולה
שלומצי ,   פתח תקוה   (01.11.11)

לא מפסיקים לאכול אותם.

המתכון ממש מוצלח, כל הכבוד!

21. יצא מעולה, אפשר להפחית בכמות הסוכר
שירי   (17.12.11)

טיפה מתוק מידי, אפשר לשים פחות סוכר וגם יצא טוב, תודה על המתכון(-:

22. האם ניתן לשלב איכשהו שבבי גזר?
לילך   (18.12.11)

האם ניתן להכין עוגיות שיבולת שועל עם שבבי גזר(שאריות מהמכונת גזר)?

האם ניתן למשל להחליף את השקדים וצימוקים בשבבי גזר.

אני מניחה שאם משתמשים בגזר, אז משתמשים בשמן, לא כך?

 

תודה מראש לעונים.

:)

23. אפשר לשים קמח מלא במקום רגיל?
אמא   (09.02.12)
24. סליחה רק עכשו שמתי לב
אמא   (09.02.12)

ששאלו למטה על קמח מלא...

הולכת לנסות..

תגובות נוספות
חזרה לכתבה