|
1. נראה מצויין. שתי שאלות לאורן בקר:
1. בעוגות כאלה ההבדל בין 20 ל-30 דקות יכול להיות ההבדל בין עוגה טובה ועסיסית לבין עוגה יבשה ומחניקה. מה הזמן המדוייק?
2. אני לא אוהבת אגוזים בבראוניז. עד כמה זה ישפיע אם לא אשים אגוזים? העוגה תצא נמוכה מדי? האם אפשר לשים תחליף כלשהו? מה לגבי שוקו-צ'יפס?
|
|
|
2. נראה טעים אני אנסה לסוף השבוע...
שאלה:
אפשר להוריד קצת מהחמאה בעוגה?
תודה...
|
|
|
תמיד כשנדרש להקציף ביצים שלמות, אני לא מגיעה למרקם של קצף יציב,
האם כוונתך היא להפריד ולהקציף חלבונים בנפרד ואז להוסיף חלמונים?
|
|
|
העוגה בדרך כלל פחות טעימה. אפשר להכין גם ע"ב מרגרינה, זה כל עניין של טעם.
|
|
|
5. אורן, זה פשוט לא חוקי- כל מתכון שלך הורס את הביאות :)
תמשיך ככה, בזכותך מתחיל להצטבר לי אחלה רזומה של עוגות מדהימות :)
|
|
|
6. שאלה
תומר דרורי , |
ארץ ישראל השלמה |
|
(05.05.11) |
אתר של סמולנים. מה אם הערכים של פעם?
אורן, אחלה עוגות יש לך
|
|
|
7. נראה מעולה - אבל תנו גם עם תחליף סוכר
|
|
|
על מנת לעשות את העוגה פרווה במה ניתן להשתמש במקום חמאה ?
|
|
|
כולנו כולל אתה יהודים. בדרך כלל ״על האש״ זה בשר וחמאה מהמתכון שלך היא חלבית .אז איך אקח את העוגה שלך איתי??? אנא פרסם מתכון פרווה אך בלי מרגרינה אם אפשר... תודה נשלח מאייפון שלי
|
|
|
10. האם ניתן לותר על האספרסו?
או שיש צורך להכניס נוזלים אחרים במקום? אם כן, איזה?
תודה, :) טליה
|
|
|
11. תענוג של מתכונים כל שבוע מחדש!!כבוד אורן!
|
|
|
12. הבראוניז נראה מעולה...ובהחלט ננסה אותו היום!
|
|
|
|
|
14. כל מתכון שאורן נותן בינגו!!מדוייק ונהדר!
|
|
|
15. יפה מאד, OK אך עם תנאי !
DANY - דני , |
טורונטו קנדה |
|
(06.05.11) |
אני בטוח שהעוגות של אורן הן נפלאות, אך על העוגה הזאת - OK; אם, אתם "מבטיחים" לאכול רק חתיכה אחת של 6X5 ס"מ, כחלק מתוך 30 החתיכות (30x24), אתם תהיו בסדר - 150 קלוריות, 9.5 גרם של שומן, 18.5 מיליגרם של נתרן. אבל תהיו ילדים וילדות טובים, כי אני "מאפשר" לכם רק חתיכה אחת !
|
|
|
16. מתכון מצויין!!נהננו מאד מאד גם ממכבי וגם מהבראוניז!
|
|
|
17. בראוניס
מיכל , |
פתח תקוה |
|
(10.05.11) |
בראוניס
כמו כל המתכונים של אורן עוגה מעולה אפיתי ליום עצמאות ולא נשאר אפילו פירור
|
|
|
18. חמוד הקונדיטור, כבר שווה
|
|
|
19. שאלה לאורן
לימור , |
ירושלים |
|
(14.05.11) |
האם ישנה אפשרות להחליף את החמאה בשמן ואם כן כיצד ?
|
|
|
20. מוצלח!
מירי , |
ירושלים |
|
(05.02.12) |
אפיתי בשישי- טעים רצח,למרות שפסחתי בטעות על האספרסו,ולא דייקתי בזמן(40-45 דק' אפיה לפחות) תודה על מתכון נפלא וקל
| |