לגבי הכמויות של התוספות לבצק והמליות.. הכמות היא לכל הבצק כך שאם רוצים לערבב בין סוגי הבצקים והמליות צריך להכין כמות כפולה של בצק או רק חצי מהמליות והתוספות לבצק? נשלח מהאייפון שלי
הבצק לא נוח לעבודה, אוזני ההמן האפויים פשוט לא טעימים : הם נשארים רכים אחרי האפיה (ניסיתי לאפות גם 15 דקות וגם 20 דקות בנוסף ל 10-12 דקות שמצויינות במתכון) ומתקבלות אוזני המן רכות , כאילו מדובר בעוגיה לא טריה ששכבה בארון איזה חודש.
ל-12 צריך אחרי שהבצק מוכן אחרי המקרר להוסיף עוד קצת קמח על הידיים וללוש. לשים קמח על משטח עבודה ולפתוח וליצור את אוזני ההמן. הכנסתי ל-5 דקות לפריזר ולתנור חם - 15 דקות והם היו מוכנים ויצאו מעולים ולא נפתחו. לא ללוש הרבה ולהשאיר את הבצק רך אבל שאפשר לעבוד איתו.
תודה רבה YNET ו -זואי קומרין על המתכון.
את המילוי הכנתי רק עם תמרים, קליפת תפוז מגורדת וקצת מיץ תפוזים.