|
1. צמחוני+שיכור- שילוב מנצח!!! יאמי :)
|
|
|
2. אני, רק שאלה... (לכםם אביטל)
מרק העגבניות עם וודקא נראה מדהים! האם מגישים אותו חם או קר?
|
|
|
וואו רעיונות מגניבים, מקווה שלא קשה מדי להכנה.....
|
|
|
4. באמת חסרים שיכורים ואלכולהוליסטים
|
|
|
5. בשר זה רצח. נקודה
עידן , |
ירושלים |
|
(21.03.11) |
כל בשר הוא הרג איך שלא תסתכלו על זה. בעוד 100 שנה כולם יהיו צמחונים
|
|
|
6. יאמי
דניאל , |
הרצליה |
|
(21.03.11) |
צמחוני או לא צמחוני נראה לי שזה מתכונים ממש מעולים...
לא תמיד חיבים בשר בכל מקרה..
|
|
|
|
|
|
|
נכון שהחורף תכף נגמר, אבל לא ממש נהנתי ממרקים העונה.
אנסה את מרק העגבניות שנראה מבטיח,
אולי הפעם יצא לי מוצלח?
אמן.
|
|
|
ציפיתי לכתבה על יינות רמת הגולן נשלח מהאייפון שלי
|
|
|
והכל גם נראה ממש טעים. אני אפילו חושבת שאנסה את הפטריות והטופו במרטיני, למרות שאני לא בשלנית גדולה. כרם אביטל, כל הכבוד!
|
|
|
12. המתכונים נראים מעולים!
בישול ואלכוהול זה שילוב מנצח :)
|
|
|
13. מעולה!
נעמי , |
באר שבע |
|
(21.03.11) |
וואו פול ובטטה בבירה, פשוט מעולה! אחד המתכונים המוצלחים ביקום.
בקרוב אני הולכת לנסות גם את המתכונים האחרים!
|
|
|
14. מדליק! מת על בישול עם יין
|
|
|
15. וואו! חייבת לנסות את המרטיני
וויינט, סחטיין , |
השקעתם הפעם |
|
(21.03.11) |
|
|
|
16. מה עם מתכון בשרי ועסיסי?
YNET למה לא תפרסמו מתכון חזיר?
|
|
|
17. בשר זה אאוט, לא שמעת?
|
|
|
18. אז מה אם צמחוני הוא קצת שיכור
DANY - דני , |
Toronto Canada |
|
(21.03.11) |
המתכון הראשון מאד מענין! טופו-לא יהיה דבר כזה אצלנו מפני שמשתמשים בהמון כימיכלים לייצורו. מיסו וסויה-פצצות מלח, ואתם הצמחוניים כל כך חכמים... ומדוע אתם רוצים שנות את גוף האדם אשר מתבסס על בשר? כן לאכול בשר אבל לעיתים רחוקות-הכל בהגיון!
|
|
|
19. המתכון של הפטריות והטופו נראה מעולה
ינוסה בקרוב
|
|
|
20. איזה יאמי...מפתה להכין את הכל
גלית , |
תל אביב |
|
(22.03.11) |
מרוב שנראה טעים קשה לבחור . נראה לי שאתחיל בפול בטטה המאלכהלים.
אחלה מתכונים.
|
|
|
21. פול ובטטה בבירה - בעיה במתכון/בהכנה?
משהו לא מסתדר. ראשית, לטגן בצל חמש דקות זה המון...הוא מתחיל להיחרך (אולי אפשר היה לציין - על אש קטנה?) בנוסף, חצי שעה של בישול לא מספיקה כדי לרכך את הקטניה. השתמשתי בשעועית אדומה שהושרתה ליותר מלילה ואח"כ בושלה חצי שעה. גם תפוח האדמה לא מספיק רך. הוספתי עוד בירה ואני ממשיכה לבשל. הריח טוב, בינתיים
| |