אוכל  מדורים  יוצאת מהכלים
הבולבוסים באים: אביזרים לתפוחי אדמה
מירי צל דונטי
פורסם: 08.04.11, 09:10
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 37 תגובות ב-21 דיונים
1. אחלה כתבה!
רומי   (08.04.11)
2. קילוף תפוחי אדמה
פיני   (08.04.11)
אחלה מכשירים,אבל........ האם יש מכשיר ביתי שניתן להכניס לתוכו 5-6 תפוחי אדמה להפעיל בחשמל ושהתפוחים יצאו קלופים???
3. סחתיין על הכתבה
יפה   (08.04.11)
4. שכחת אחד......
(08.04.11)
ל-OXO ממעך לפירה עם ציפוי סיליקון, כדי לא לפגוע בציפוי הסיר. העיצוב (כמו כל הגאדג'טים של OXO) ארוגונומי ונוח ומאפשר למעוך ולערבב את תפוחי האדמה בסיר בו בושלו. הממעך (מילה מעניינת) שקניתי בארה"ב ב- 2003 נראה כאילו נקנה אתמול.


http://xrl.in/8qqv
5. כתבה מצוינת, כמו תמיד עם צילומים יפים מאוד.
אבנר ,   ת״א   (08.04.11)
6. שכחת את הממעך של איקאה
key   (08.04.11)
פשוט , זול וחכם!!
7. Actifry ב 1400 ש''ח לא התרחפנתם קצת.תקנו בצרפת זה עולה 600שח
מקס ,   נתניה   (08.04.11)
8. ירק אהוב
ruthy ,   הרצליה   (08.04.11)
מיריל'ה.
כרגיל כתבה כייפית שתענוג לקרוא.הירק האהוב עלי הוא תפוח אדמה ואת כל הכלים כבר יש לי,אפילו את "המסלסל" הבאתי מרומא ואני נהנית להפתיע את כולם עם צ'יפסים מצחיקים.
מאחלת לך ולכל המשפחה
חג שמח
רותי(של פאולו)
9. למה ממעך? מה רע במילה המוכרת "מועך"?
האקדמיה ללשון   (08.04.11)
10. מי המטורף שמשלם 80 דולר על חותך ירקות???
ברצינות   (08.04.11)
שבטח יוצר בסין ונמכר במעל בדולר או שנים
11. יוצאת מהכלים -בולבסים
שרה בג ,   שרון   (09.04.11)

ושוב אהבתי, מפתיע אך יחד עם זאת לא. מפתיעים כל החידושים שמירי, כדרכה, מביאה בכל פעם. לא מפתיע - שוב כתבה ממצה, מהנה, צילומים יפים, כיף אפילו למי שבישול, אביזרים וגדג'טים אינם בראש מעייניו.

תמשיכי ושיהיה לכולנו חג שמח

שרה

 

12. מירי כיף שוב לקרוא כתבה שלך!
אופירה ,   תל ברוך   (09.04.11)
מחכה לבאות בסדרה!
13. מחדד ירקות יקר מידי!!
אוסטרליה   (09.04.11)
אני אוהבת לאסוף גאג'טים ולאחרונה הוספתי את המחדד ירקות הזה שמכין גם תלתלי מלפפון חמודים. אבל 71 ש''ח?? גנבים! כאן שילמתי כ-10 ש''ח, מסוג הדברים שנמצאים על הדלפק ליד הקופה. מי רוצה שאשלח לו מכאן?
14. כן לשמור תפו"א במקרר
אני   (09.04.11)
כולם אומרים לא לשמור במקרר וזו פשוט טעות - עצה ישנה שפג תוקפה.
כיום, החקלאים והסיטונאים שומרים את כל התוצרת בקירור כדי להאריך את משך זמן השיווק. לכן הם פיתחו זנים שעומדים בקירור.
לכן גם תפו"א פחות טעימים אבל זו סוגיה נפרדת.
כל מי שחושב אחרת מוזמן לשים תפו"א אחד במקרר ולראות מה יקרה.
אצלי תפו"א שמחכים בחוץ תמיד מתקלקלים, אז התחלתי לשים אותם במקרר ואין שום בעיה והם מחזיקים מעמד מספר שבועות לפחות.
הבעיה היחידה היא שהם תופסים מקום.
כמובן שהמקרר שלי מכיל גם אורז ופסטה וקמח - ככה אין לי חרקים באוכל, המוצרים נשארים יבשים והכל מחזיק מעמד שנים - כן, שנים.
15. אני רוצה אחד...
רונית הצפונית   (10.04.11)
16. אחלה אבל
עידו   (10.04.11)
הכתבה פשוט מצויינת,
אבל כלקוח לא מרוצה אני חייב לומר שהאקולון, ציפוי הנון סטיק
של נאופלם, הוא שטויות במיץ עגבניות.
אורך חיים של חודש.
גימיק
17. עברית קשה שפה: סכין עם "שפיץ"??? למה לא חוד / מחודד?
י.אפרת ,   עריכה לשונית?   (10.04.11)
18. מסולסל
ליאת ליפשיץ   (10.04.11)
איזה אביזר מדליק - כל פעם שאני קוראת את הכתבות שלך אני מחליטה שאני קונה את האביזר ואח"כ שוכחת. את זה אני בטוח קונה ומכינה מזה מנה ללייל הסדר - זהו החלטתי :). תודה
19. שמות למוצרים באנגלית
שלומית ,   שיקגו   (10.04.11)
היי - אולי אפשר לשים את שמות המוצרים באנגלית כדי שמי שגר בחו"ל יוכל למצוא אותם ולהזמין (בדר"כ אוןליין)...

תודה וחג שמח
20. יש מועך תפו"א עם קפיץ-מצויין
אולגה   (12.04.11)
21. שימו לב-יש שושנות אידוי בקטרים שוני-22-32ס"מ!!
ידית טבעת-מתהפכת   (12.04.11)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה