אוכל  טעם החיים  לבשל עם יעל
קלה להכנה: עוגת שוקולד בחושה לפסח
יעל גרטי
פורסם: 12.04.11, 08:38
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 76 תגובות ב-46 דיונים
1. נראית מצוין!
חן   (12.04.11)
2. אבקת אפיה רגילה מכילה קמח?
נועה   (12.04.11)

כי הערתכם בסוגריים בילבלה אותי?

ממה ככה ביום יום עשויה אבקת האפיה??

 

3. מה עם הקמח ?
(12.04.11)
4. תפור עלי מתכון כזה, הולכת לנסות עוד היום !
האופה הקלילה   (12.04.11)
5. יעל, תודה על המתכון וההסברים, ynet אוכל תודה
קוראת קבועה   (12.04.11)
6. תודה יעל! יש לי שאלה מציקה...
יעל   (12.04.11)

אני שונאת ששואלים אבל עכשיו תורי,

מאחר ואני מחפשת מתכון פרווה לליל הסדר -

האם יש סיכוי להחליף את החמאה בשמן? לדעתך זה יצא טוב?

(אני ממש סולדת ממרגרינה...)

 

תודה וחג שמח!

7. יעל! האם אפשר להמיר את החמאה בשמן וכמה?
יעל   (12.04.11)
8. מה עם עוגה טבעונית לפסח?
(12.04.11)
בלי בייצים ובלי חמאה.
9. קורנפלור לא כשר לפסח
יעל   (12.04.11)
10. שאלה ליעל
נטע ,   תל אביב   (12.04.11)

יעל, ראשית, תודה רבה, נראית עוגה מצויינת.

יש לך רעיון במה אפשר להחליף את השקדים?

אני לא סובלת שקדים, ולצערי זה מרכיב עיקרי בעוגות לפסח.

אולי קמח מצה...???

11. שימי מחמאה - טעים יותר
ל ט   (12.04.11)
12. עוגה זו כשרה לפסח לאוכלי קטניות בלבד, לא לאשכנזים
(12.04.11)
13. קלי קלות. נראה נפלא. תודה וחג שמח.
(12.04.11)
14. מתכונים של יעל אלופי
וואקי ,   תל אביב   (12.04.11)
תמיד אפשר לסמוך על המתכונים של יעל שיהיו פשוטים, מדוייקים וטעימים בטירוף
נשלח מהאייפון שלי
15. באנגלית
שרון   (13.04.11)
האם קורנפלור = corn strach או קמח תירס?
16. שאלה ליעל
שירן   (12.04.11)

אם מחליפים חמאה בשמן באיזה שלב משלבים את הוספת השמן?

 

17. וואו! נראה מעולה.
(12.04.11)
מתכוונת להכין, ולא רק בפסח.

יעל, המון המון תודה :)
המתכונים שלך מעולים.
18. סליחה היא ממש לא קלה ולא זולה
קוקי ,   מודיעין   (13.04.11)

העוגה ממש לא קלה לפחות לא להדיוטות כמוני ובחג כמו פסח אני מצפה גם למינימום כלים. חבל שהעתקת עוגה מרולדין איפוא היצירתיות??? ועוד דבר, לא כולנו יכולים לאפשר כמות כזו של מוצרים אז איפוא העוגות הטעימות והפשוטות של פעם שעושות כיף בפה ובכיס? אז לפחות אל תתנו כזו כותרת מטעה...

19. שאלה ליעל החמודה! בפסח יש מרגרינה משמן דקלים! האם שמן זה
יעל   (14.04.11)
בריא? והאם אפשר להמיר אותו בחמאה!
20. אחת מעוגות הפסח הטובות ביותר אם לא ה....
דנה ,   מרכז   (14.04.11)

הכנתי בתבנית סיליקון של שקעים קטנטנים - יצאו לי 24 יחידות.

עוגה מעלפת! לא מתוקה מדי, ממש נמסה בפה.

 

חג שמח

 

21. עוגת פאדג שוקולד ודובדבנים-ברי סייג
משנה שעברה- מומלץ   (15.04.11)
22. שאלה ליעל
תמר ,   שרון   (16.04.11)

הי יעל,

הכנתי את העוגה ויצאה טעימה מאוד. החיסרון היחיד הוא שהיא מתפוררת. האם צריכה להיות כך או שמשהו בהכנה גרם לכך? אודה לתשובתך, רוצה להכינה שוב.

23. בתמונה יש אגוזים בעוגה
כמה שמים? ,   לא כתובב   (17.04.11)
24. נראת מצויין אך לא הצליחה :(
(18.04.11)
25. יצא מדהים מדהים! תודה
עידית   (19.04.11)
26. הכנתי לערב החג. נטרפה!
(19.04.11)
27. עוגה מעולה אבל קצת מרירה, האם אפשר להמיר לשוקולד חלב?
אלכס ,   תל אביב   (19.04.11)
הכנתי את העוגה והיא יצאה מצוין רק קצת מרירה, אני סבורה שזה בגלל שיש בה שוקולד מריר וקקאו. משום כך, אני חושבת שאולי להשתמש בשוקולד חלב או לפחות לשלב אחד מריר ואחד חלב.
מה דעתך?
28. יעל תודה לך ..
נורית מוש   (19.04.11)

תמיד מחכה למתכונים שלך וגם ניסיתי רבים וטובים

כיף לקרוא את הגיגך והמתכונים תמיד מוצלחים.

אני כ"כ הולכת להכין את העוגה הזאת למשפחה בחג

נראית קלילה וט

קפה

(בליל הסדר הפצצתי עם פבלובה ,קרם פטיסייר ופירות אז עכשיו ברגוע..)

חג שמח (:

29. עוגה מדהימה,ממש!!
key   (19.04.11)
30. יצא מעולה! אך השוקולד כולו שקע בתחתית
יעל   (20.04.11)

כי הבלילה ממש ממש נוזלית....

איך הצלחת שזה לא יקרה?

 

חג שמח ותודה על מתכון מעולה :)

תגובות נוספות
חזרה לכתבה