|
|
|
2. אבקת אפיה רגילה מכילה קמח?
כי הערתכם בסוגריים בילבלה אותי?
ממה ככה ביום יום עשויה אבקת האפיה??
|
|
|
|
|
4. תפור עלי מתכון כזה, הולכת לנסות עוד היום !
|
|
|
5. יעל, תודה על המתכון וההסברים, ynet אוכל תודה
|
|
|
6. תודה יעל! יש לי שאלה מציקה...
אני שונאת ששואלים אבל עכשיו תורי,
מאחר ואני מחפשת מתכון פרווה לליל הסדר -
האם יש סיכוי להחליף את החמאה בשמן? לדעתך זה יצא טוב?
(אני ממש סולדת ממרגרינה...)
תודה וחג שמח!
|
|
|
7. יעל! האם אפשר להמיר את החמאה בשמן וכמה?
|
|
|
8. מה עם עוגה טבעונית לפסח?
בלי בייצים ובלי חמאה.
|
|
|
|
|
יעל, ראשית, תודה רבה, נראית עוגה מצויינת.
יש לך רעיון במה אפשר להחליף את השקדים?
אני לא סובלת שקדים, ולצערי זה מרכיב עיקרי בעוגות לפסח.
אולי קמח מצה...???
|
|
|
11. שימי מחמאה - טעים יותר
|
|
|
12. עוגה זו כשרה לפסח לאוכלי קטניות בלבד, לא לאשכנזים
|
|
|
13. קלי קלות. נראה נפלא. תודה וחג שמח.
|
|
|
14. מתכונים של יעל אלופי
וואקי , |
תל אביב |
|
(12.04.11) |
תמיד אפשר לסמוך על המתכונים של יעל שיהיו פשוטים, מדוייקים וטעימים בטירוף נשלח מהאייפון שלי
|
|
|
האם קורנפלור = corn strach או קמח תירס?
|
|
|
אם מחליפים חמאה בשמן באיזה שלב משלבים את הוספת השמן?
|
|
|
מתכוונת להכין, ולא רק בפסח.
יעל, המון המון תודה :) המתכונים שלך מעולים.
|
|
|
18. סליחה היא ממש לא קלה ולא זולה
קוקי , |
מודיעין |
|
(13.04.11) |
העוגה ממש לא קלה לפחות לא להדיוטות כמוני ובחג כמו פסח אני מצפה גם למינימום כלים. חבל שהעתקת עוגה מרולדין איפוא היצירתיות??? ועוד דבר, לא כולנו יכולים לאפשר כמות כזו של מוצרים אז איפוא העוגות הטעימות והפשוטות של פעם שעושות כיף בפה ובכיס? אז לפחות אל תתנו כזו כותרת מטעה...
|
|
|
19. שאלה ליעל החמודה! בפסח יש מרגרינה משמן דקלים! האם שמן זה
בריא? והאם אפשר להמיר אותו בחמאה!
|
|
|
20. אחת מעוגות הפסח הטובות ביותר אם לא ה....
הכנתי בתבנית סיליקון של שקעים קטנטנים - יצאו לי 24 יחידות.
עוגה מעלפת! לא מתוקה מדי, ממש נמסה בפה.
חג שמח
|
|
|
21. עוגת פאדג שוקולד ודובדבנים-ברי סייג
משנה שעברה- מומלץ |
|
|
(15.04.11) |
|
|
|
הי יעל,
הכנתי את העוגה ויצאה טעימה מאוד. החיסרון היחיד הוא שהיא מתפוררת. האם צריכה להיות כך או שמשהו בהכנה גרם לכך? אודה לתשובתך, רוצה להכינה שוב.
|
|
|
23. בתמונה יש אגוזים בעוגה
כמה שמים? , |
לא כתובב |
|
(17.04.11) |
|
|
|
24. נראת מצויין אך לא הצליחה :(
|
|
|
25. יצא מדהים מדהים! תודה
|
|
|
26. הכנתי לערב החג. נטרפה!
|
|
|
27. עוגה מעולה אבל קצת מרירה, האם אפשר להמיר לשוקולד חלב?
אלכס , |
תל אביב |
|
(19.04.11) |
הכנתי את העוגה והיא יצאה מצוין רק קצת מרירה, אני סבורה שזה בגלל שיש בה שוקולד מריר וקקאו. משום כך, אני חושבת שאולי להשתמש בשוקולד חלב או לפחות לשלב אחד מריר ואחד חלב. מה דעתך?
|
|
|
תמיד מחכה למתכונים שלך וגם ניסיתי רבים וטובים
כיף לקרוא את הגיגך והמתכונים תמיד מוצלחים.
אני כ"כ הולכת להכין את העוגה הזאת למשפחה בחג
נראית קלילה וט קפה
(בליל הסדר הפצצתי עם פבלובה ,קרם פטיסייר ופירות אז עכשיו ברגוע..)
חג שמח (:
|
|
|
|
|
30. יצא מעולה! אך השוקולד כולו שקע בתחתית
כי הבלילה ממש ממש נוזלית....
איך הצלחת שזה לא יקרה?
חג שמח ותודה על מתכון מעולה :)
| |