אוכל  טעם החיים
לא רק כרפס: מתכוני סלרי
מרב ברזילי 
פורסם: 17.04.11, 08:23
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 18 תגובות ב-14 דיונים
1. כתבה יפה ..... סלרי במרק קובה- משהו .
כרפסיוס   (17.04.11)
2. חרדל בסלט וולדורף?
אין מצב   (17.04.11)
3. וואו
מיכל   (17.04.11)

האנטיפסטי נראה חלום,

4. תפוח עץ בסלט ולדורף הוא רק התחליף לשורש סלרי
raffi4u ,   אשדוד   (17.04.11)
חוץ מזה חסרים נתחי אננס. אפשר גם להשתמש בשמנת חמוצה במקום במיונז (רוטב איולי) המוצע
5. לצרפתים יש סלט סלרי ממכר, אבל הסלרי שלהם שונה
אזרחית   (17.04.11)
שרש הסלרי בצרפת לא ספוגי ומלא עורקים קשים כמו בארץ, יש לו מרקם של צנון או קולורבי, עם טעם נהדר ורענן.
הם חותכים אותו לגפרורים ומוסיפים רק מיונז ומעט מלח.
מעדן.
6. מי חשב שסלרי הוא כוכב?!
אורנה   (17.04.11)
מתכוני סלרי מפתיעים...הולכת לנסות! תודה!
7. סלט סלרי - פצצה של טעם
משה דרזנר   (17.04.11)
סלט סלרי - פצצה של טעם,בריא ומרענן
8. כתבה שעושה חשק לרוץ להכין
אמיר ,   הוד-השרון   (17.04.11)
הפסטו סלרי כבר מוכן. תענוג!
9. משק ברזילי - מאכלים נפלאים!
שירלי ,   הוד השרון   (17.04.11)
תודה על המתכון, ותודה על המקום הנפלא שיצרתם עבורנו בהוד השרון! המשק, בית הקפה, הפריחה שמסביב - עושים לי את היום!
10. שיר הכרפס
קיפוד ,   מחילה   (17.04.11)
כרפס ננס יצא לשוח
ובדרכו פגש אשוח
ומתחתיו קיפוד חולות
חופר במרץ מחילות

11. סלט ולדורף לא עושים ככה !
ויקה ,   צפון   (28.04.11)

משתמשים בשורש אחד, 4 תפוחי עץ גראנד אלכסנדר, תפוז חתוך לריבועים קטנים, אגוזי מלך. והרוטב המקורי של הסלט הוא מיונז, קורט מלח וטיפה לימון
לא שמים עלים בכלל, ובטח לא שכל הסלט מבוסס על זה.
12. סלט , סלט
אלה ,   שרון   (29.04.11)

המתכון בו השתמשתי שנים היה שונה .

ניסיתי בחג לפי המתכון שהציעו אך עם מיונז מוכן .

היה להיט נגמר מייד .

היום הכינותי שוב !

יש המון ורסיות לכל מאכל . הסלט קל וטעים ולא משנה שאפשר אחרת .

ממליצה בחום .

13. צריך לזכור שבגבעולי הסלרי יש חוטים
אוהבת סלרי   (27.05.17)
חוטים קשים ורבים שחייבים להוציא את כולם וזאת עבודת פרך
14. אנטיפסטי מצוין!
Ruthy   (23.03.18)
חזרה לכתבה