אוכל  טעם החיים  ארוחה טעימה עם אלומה
קלה בלבן: לביבות כרובית
אלומה בליליוס
פורסם: 05.05.11, 08:52
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 43 תגובות ב-16 דיונים
1. ביצים
אחד   (05.05.11)
בלי ביצים אורגניות זה לא ילך?
אם כבר לעשירים בלבד...
נשלח מהאייפון שלי
2. אפשר גם בלי הפלצנות
קובי   (05.05.11)
של קמח מלא וביצים אורגניות?
3. הדפסתי את המתכון כדי לנסותו עוד הערב
בישולית   (05.05.11)
ואני בטוחה שיהיה טעיםםםם. אישית, אני נוהגת להפריד את פרחי הכרובית ולהכניסן לסיר עם מי מלח רותחים, להרתיח שוב, להקטין להבה ל-2 דקות ולכבות. אחרי כ-4 דקות נוספות לסנן היטב מהמים ולגרר על מגרדת עבה
4. שאלה לאלומה
(05.05.11)

1 יוגורט עיזים-= הכוונה לגביע יוגורט קטן או לבקבוק גדול?

כי אם זה גביע קטן אז חצי כפית מלח וחצי כפית פלפל נשמע לי הרבה יותר מדי

אפילו שיש גם מיונז

גם כמות עשבי התיבול נשמעת לי יותר מדי

אני שמה 1/3 חב' נענע על בקבוק גדול של יוג' עיזים

 

 

 

5. זה עובד גם בלי הצפתית?
יעל   (05.05.11)
6. ביצים אורגניות הן לא בהכרח ביצי חופש
יעלי ,   ת"א   (05.05.11)

ביצי חופש אומנם עולות יותר - כ1/3 יותר מביצים רגילות

אבל- אלו תרנגולות שאינן גדולות בכלובים צפופים, קטומות כנפיים ומקור. אלו תרנגולות שגדלות על מצע חופשי וחיות חיים נעימים יותר ומרווחים יותר.

שוק הביצים בארץ יוצר התעללות איומה בתרנגולות, כזו שלא הייתי מאחלת לאיש לעבור.

 

7. ביצים אורגניות הן כמו ביצי חופש
אין חופש ,   לתרנגולות   (05.05.11)

בשני המקרים מדובר בהתעללות

8. לא יעזור!! אין על קציצות כרובית מטוגנות!!
מיקו   (05.05.11)
9. יופי רק מה הזלזול הצמחונים? אין לכם עורך?
צמחונית   (05.05.11)
כתבת שצמחונים לא תמיד יודעים איך להפוך את המנה למשביעה ובריאה?
אז הצעתי לך שאל תיכנסי בכלל לטריטוריה שאת לא מבינה בה.
חלק מהצמחונים בכלל לא יגעו במה שמכיל ביצים וגבינות.
לענינח בריאות - מנה עם מיונז? וכל הגבינות הללו - כולסטרול רב והחלב מאוד שנוי במחלוקת.
כרובית זה ירק אמנם אבל ע״י להפוך מנה צמחונית למנה עיקרית להבדיל מתוספת צריך חלבון איכותי והמקור צריך להיות קטניות, לא יעזור שום דבר.
כל זה ללא קשר לטעמה של המנה שיכול להיות מצויין.
בשורה התחתונה, פרורי לחם מקמח מלא לא הופכים מנה לבריאה.
 
10. ממליץ להשתמש בקמח מצה
בשלני   (05.05.11)
בקמח מצה אין תוספת מלח שיש בפירורי לחם, הרבה יותר בריא!
נשלח מהאייפון שלי
11. מי אמר בהכרח?אז זהו , שלא...
(06.05.11)

רוצים שתחשוב ככה.

בתעשיית הביצים האורגניות מתאכזרים לתרנגולות אפילו יותר

12. יפה מאד עם כל המלח הזה - מאד טבעוני\צמחוני\בריאותי...
DANY - דני ,   טורונטו קנדה   (07.05.11)
כמובן המתכון יהיה טעים - כאשר יש לכם 850 מיליגרם של נתרן בכל מנה... הבעיה היא שזה יותר ממחצית המלח שניתן לאכול ביום שלם ורק ממנה אחת ! אני לא מבין אותכם טבחים; האם אין לכם שום ידע על הנזק אשר המלח עושה לגופנו? יש לכם כבר כל כך הרבה מלח בגבינה (450 מ"ג נתרן, וזה כבר יותר מדי), למה להוסיף עוד? חשבתי שאתם משכילים ... אז, זה בריא? כמו כן יש את המיונז, עם כל תרכובות המאד "בריאות" אשר בו.
תפסיקו לדחוף אורגני, טבעי, וכו '; כל המגדלים האלה יודעים איך "לשאוב" את הכסף, הם יכולים להבטיח את כל העולם - מי זה אומר שהם הוגנים, ואני לא שם...; רק עבור ה $ $ ...עופות מגודלים בכדי להטיל ביצים ולהיאכל; לא משנה את גידולם, התנאים שלהם, וכו '- זה כן משנה בכיס ...
13. רצוי לאכול ביצים של תרנגולות שנופשות בקלאב-מד יוון
טריפו נס   (07.05.11)
14. אני מכינה את המתכון הזה שנים עם גבינת פרמזן
(08.05.11)
15. מי זה "אנחנו"? כמה אנשים אתה?
ענבל   (08.05.11)
16. יצא מעולה!
ירושלמית   (22.05.11)

הכנתי את המתכון ויא מעולה.

השתמשתי בקמח מצה [עקב מחסור בפרורי לחם] ויצא אחלה.

ברוטב השתמשתי באופציה של שמנת חמוצה ויצא טעים מאוד.

מומלץ.

תגובות נוספות
חזרה לכתבה