היי איילת! עשיתי את העוגה יומיים לפני שבועות ופשוט נשארה לי קוביה קטנה ממנה לחג, אני מיד מכינה עוגה נוספת אין עליה, השדרוג של העוגה ואני מכינה הרבה יוגות, זה הקצפת שמכינים ומערבבים בה. עוגה זו מסוג העוגות שרק נאפתה וכבר נגמרה. כל הכבוד לך איילת תמשיכי עם המתכונין המעולים שלך.
החלפתי את הסוכר בסוכרלוז נוזלי (נטול קלוריות). המרקם של העוגה קצת משתנה אבל היא עדין יוצאת בסדר גמור וגם טעימה מאוד. זה לא נכון שתחליפי סוכר מתפרקים בחום. יש כאלה שכן ויש כאלה שלא. צריך לבדוק את מה שרשום על כל תחליף סוכר. סוכרזית למשל מתאימה לבישול ואפייה, וכנ"ל סוכרלוז.
עושים הכל לפי ההוראות, רק ללא סוכר ווניל. במקום זה להוסיף גבינות צהובות ו/או גבינות מלוחות מגוררות. לא מדדתי את הכמות, אבל אפשר לטעום את הבלילה ולהחליט לפי הטעם.