לאשה  מגזין שף  עוגות ועוגיות
עוגת גבינה חמה של מלונות: שוס לשבועות
איילת הירשמן
פורסם: 22.05.11, 09:42
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 60 תגובות ב-44 דיונים
31. לדעתי במקום שמנת מתוקה להשתמש בשמנת חמוצה בטעם של פעם
אורגינלית ולהוסיף ,   אחד כף קמח   (01.06.11)
32. אין ולא תהיה עוגה שמשתווה לה....
רקל ,   צפון   (04.06.11)
היי איילת! עשיתי את העוגה יומיים לפני שבועות ופשוט נשארה לי קוביה קטנה ממנה לחג, אני מיד מכינה עוגה נוספת אין עליה, השדרוג של העוגה ואני מכינה הרבה יוגות, זה הקצפת שמכינים ומערבבים בה. עוגה זו מסוג העוגות שרק נאפתה וכבר נגמרה. כל הכבוד לך איילת תמשיכי עם המתכונין המעולים שלך.
33. איזה כיף זה עוגת גבינה בלי ג'לטין!
אפרת   (04.06.11)

חשבתם פעם על זה שבעת אכילת עוגות גבינה שיש בהן ג'לטין, אתם בעצם אוכלים עצמות דגים????

העוגה נראית מצויין, בטוח אכין

34. עוגת גבינה של מלונות
ליאת   (04.06.11)
הכנתי בדיוק לפי המתכון ויצא מעולללה, קל להכנה וטעים מאוד מאוד.
35. עוגת גבינה חמה
pnina ,   מרסיי   (05.06.11)

שלו 

אפיתי את העוגה   הכל היה בסדר

שהוצאתי אותה מהתנור  הכל צנח

וכתוב במרש להוציא אחרי האפיה

בכל עוגות הגבינה צריך לשאיר את העוגה בתוך  התנור עד שיתקרר למנועאת הצניחה

התאכזבתי מאוד

36. עוגה נהדרת וקלה אי אפשר להכשל
יי   (05.06.11)
הכנתי את העוגה יצאה מדהימה רק במקום גביע אחד גבינה שילבתי אותה כמות של דניאלה ומעדן וניל יוצא מהמם
37. המלצה..
(06.06.11)
כדאי לפני שמוסיפים את הקורנפלור להעביר כרבע מהבלילה לקערה ניפרדת ולהוסיף את הקורנפלור ולערבב לבלילה חלקה. זה כדי למנוע גושים של קורנפלור בעוגה :)
38. עוגה לא קלה
מלכה   (07.06.11)
נסו עוגות עם קמח הן יותר קלות
39. בהחלט אפשר.
דני   (21.06.11)
החלפתי את הסוכר בסוכרלוז נוזלי (נטול קלוריות). המרקם של העוגה קצת משתנה אבל היא עדין יוצאת בסדר גמור וגם טעימה מאוד. זה לא נכון שתחליפי סוכר מתפרקים בחום. יש כאלה שכן ויש כאלה שלא. צריך לבדוק את מה שרשום על כל תחליף סוכר. סוכרזית למשל מתאימה לבישול ואפייה, וכנ"ל סוכרלוז.
40. עוגת גבינה של ארומה
איריס לוי ,   נהריה   (30.10.11)

היי

 

יש ברשת בתי קפה "ארומה" עוגת גבינה עם תפוחים ושטרוויזל שהיא מ ד ה י מ ה ואני לא מוצאת את המתכון שלה ברשת. אשמח לעזרתך.

 

תודה ויום טוב

 

איריס לוי

 

0528187114

41. עשיתי אותה והיא נהדרת!
אילתית   (13.12.11)
42. תודה
נילי זיגרייך   (26.05.12)
תודה איילת! העוגה מעולה!
43. גירסה מלוחה פשוטה ומדהימה לא פחות
נחום   (04.08.12)
עושים הכל לפי ההוראות, רק ללא סוכר ווניל.
במקום זה להוסיף גבינות צהובות ו/או גבינות מלוחות מגוררות. לא מדדתי את הכמות, אבל אפשר לטעום את הבלילה ולהחליט לפי הטעם.

נטרף טרי וטוב גם למחרת אם נשאר .
44. הפעם ממש לא הצליח לי
אפרת   (19.08.12)
העוגה יצאה מהתנור אחרי שעה, רכה מדי, אפשר לאכול אותה בתור דייסה לא בתור עוגה.
ונראה לי שבבתי המלון לא יעובדים כל כך קשה בהכנת העוגות.
תגובות קודמות
חזרה לכתבה