אוכל  טעם החיים  דברים שאוכלים מכאן
קטיף בתל אביב
אורי מאיר-צ'יזיק
פורסם: 29.05.11, 10:33
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 16 תגובות ב-12 דיונים
1. פלצנות טהורה, מקומית וללא חומר משמר
פלוץ   (29.05.11)
2. חשוב!
מונה   (29.05.11)

אורי,תודה רבה על הדברים החשובים שאתה כותב כאן ומלמד אותנו איך לאכול בצורה שמתחשבת בסביבה

זה חשוב מאוד שנשנה את ההרגלים שלנו לפני שההרגלים שלנו יגמרו אותנו.

המשך בדרכך החשובה!

מונה

3. לא די לכתוב "מלח מעובד ומולבן"!
(29.05.11)
צריך להסביר מה הפסול בו.
4. מחכים לטור על המלח!!!
מורן   (29.05.11)
5. אודה אם תסביר לי
בוהה ותוהה   (29.05.11)
ברמה האגואיסטית, אני מבין. אתה אוכל דברים מקומיים, אורגניים, פראיים וטריים.
אבל ביום העצמאות האחרון סיפרו לנו שגרים כאן כמעט 8 מליון תושבים.
אם אפילו אחוזים בודדים מהם יעשו את מה שאתה עושה. מה ישאר מהטבע?
זה יהיה כמו פשיטת ארבה.
ובמילים אחרות, מה בנאדם נחמד שכמוך עושה במקום שכזה? (אחד מאתרי התוכן הפופולאריים במדינה הקטנה והצפופה שלנו).
6. מדהים, מרגש ומעניק השראה - תודה
צו   (29.05.11)
7. קטיף זה לא בשטחים?
קטיף   (29.05.11)
8. אורי תקטוף אותי!!!!!!!!!!!!1
פרח עירוני   (29.05.11)
9. בעתלית ראיתי בריכות מי ים שבהן מייבשים את המלח
מה לא טוב בזה?   (29.05.11)
10. האם בעץבעיר אפשר להשאיר דברים לקומפוסט?
nitzanitt ,   תל אביב -יפו   (29.05.11)

או שמישהו אולי יודע על מקום אחר במרכז ת"א שאפשר לשפוך בו קומפוסט?
11. זה האוכל של הסטייק שלי, לא של אדם.
(30.05.11)
12. אין על פיטנגו!!!
איתי   (30.05.11)

נשלח מהאייפון שלי
חזרה לכתבה