אוכל  טעם החיים
משלוש יוצא חג: 3 עוגות גבינה
מיקי שמו
פורסם: 05.06.11, 12:19
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 36 תגובות ב-14 דיונים
1. ממש לא ברור הקטע עם החמאה, אפשר הבהרות?
תמר הלוחמת בדרכים ,   ירושלים בירת ישראל   (05.06.11)
2. תחליף סוכר
(05.06.11)

האם שימוש בתחליפי סוכר המותרים לאפיה בעוגות גבינה מתבצע ביחס זהה?

האם במקום כוס סוכר שמים כוס תחליף?

 

תודה מראש!

3. האחרון עוד בסדר
מירי   (05.06.11)
מיקי,
אתה מוכר ספרים, אבל לא קולט שעוגה מיקצועית חייבת להראות 100% אסטטית ובלי "אבלים". שתי עוגות הראשונות שמוצגות פה מיועדות לדיאטה: כמו איזה שליכת ולא בא לאכול אותם.

ואולי מראה כזה של עוגה בסדר למישהו שעושה עוגה בחודש, אבל לא למי שטוען שזה המקצוע שלו.

תלמד להשקיע טיפה יותר באיך שהעוגה ניראת.
4. אפשר להכין את האפויה בלי מיקסר?
tatis   (05.06.11)
האם זה יצא טוב ואוורירי מספיק גם אם אערבב ידנית?
5. מלית אגוזים לעוגת שמרים?
טליה ,   חיפה   (05.06.11)
היכן ניתן למצוא מתכון למלית אגוזים של מיקי שמו לעוגת שמרים?
6. אינסטנט מה?
מרינה   (05.06.11)
ממה עשוי אינסטנט פודינג? אף פעם לא משתמשת במוצרים שלא ברור ממה הם עשויים.
מישהו יודע תשובה?
נשלח מהאייפון שלי
7. שאלה למיקי שמו
גרהבאנגליה   (05.06.11)
המון תודה על המתכונים, אנחנו כבר מריירים פה מול המסך!
שאלה שעולה בכל פעם מחדש בהקשר של מתכונים עם 'גבינה לבנה'- במה הייתי משתמש כתחליף במדינות בהן אין מוצר כזה?
גבינת יוגורט יווני 10%?
פילדלפיה?
quarck?
מערבב משהו כמו הפילדלפיה עם משהו אחר?
אולי בכלל איטלקיות כמו מסקרפונה?
ניסיתי כבר כל מיני שילובים, גבינה לבנה זה לא, אבל אשמח מאוד לשמוע אם יש לך תובנות ונסיון בהכנת המתכונים בחו"ל.
תודה מראש
המון תודה מראש
8. ומה בדיוק הקשר בין החלב וחג השבועות?
(05.06.11)
9. עוגה בחושה
מיכל   (05.06.11)
שאלה למיקי, האם אין תחתית בצק לעוגה הבחושה?אני שואלת כי בתמונה של העוגה הבחושה נראה כאילו יש תחתית בצק.
10. לא סומכת על המתכונים שלו
סיגלית ,   ראש פנה   (07.06.11)
עשיתי עכשיו מתכון של מר שמו הנכבד, הוא ממליץ לכסות את העוגה ליצור אפקט של אידוי, לא אידוי ולא נעליים כל העוגה נדבקה לכיסוי, 2 עוגות נדפקו לי, מה עושים מה עושים? מאלתרים שכבה נוספת של קצף , מקווה שמעז יצא מתוק. מה שבטוח על השמו הזה לא סומכת יותר.
11. עוגת הגבינה השוויצרית - שאלה
(07.06.11)
לא מובן לי כ"כ, לאחר שחותכים את עוגת הספוג לשכבות- לא משתמשים בכל השכבות? מתואר שימוש רק ב2...
12. הכנתי שתיים מהעוגה הבחושה והתאכזבתי... צריכה עזרה !
הילה   (08.06.11)

המתכון נראה קליל ואפשר להכין מהיום להיום אז התלהבתי. הכנתי שתיים.

בתנור הן נראו מעולה, אבל כשהוצאתי מיד נפלו לחצי מהגובה.. מילא.

אחרי קירור הגשתי ומסתבר שהעוגה מאוד רטובה, לא יציבה וקשה אפילו להביא חתיכה שלמה אל הצלחת.

אז נכון שהטעם טעים למדי, אבל אם היא יוצאת "מושי" ול

זה לא שווה. באסה.

אולי שכחו לכתוב קמח ?? תעזרו לי...

13. תודה רבה! נראה מעולה!!!
ענת   (21.05.12)
14. רציתי להכין את העוגות אבל אחרי תגובות כאלו - אין מצב!! תודה
תודה לכל האזהרות   (26.05.12)
רציתי להכין את העוגות אבל אחרי תגובות כאלו - אין מצב!! תודה שחלקתם..
תגובות נוספות
חזרה לכתבה