אני מכין את העוגה עכשיו, אביא אותה מחרתיים למשרד (ליום הולדת שלי).
המתכון לכשעצמו נראה מבטיח מאוד! יש לי רק בעיה אחת והיא עם אופן הכתיבה / עריכה.
זה מבלבל מאוד שיש הוראות הכנה בתחילת המתכון (עם התמונות), אחריהן יש את המצרכים, ואז יש הוראות הכנה מדוייקות.
אני פעלתי לפי ההוראות שבין התמונות. מסתבר שאלו הן הוראות מקוצרות ולא מלאות (לא טרחתי להמשיך לקרוא למטה, תיארתי לעצמי שמה שנותר זה התגובות הרבות למתכון, בגלל שהוראות הכנה ומצרכים נדרשים כבר יש לי אז מה יש עוד לחפש?).
הגעתי למשפט הבא: "מערבבים יחד את חומרי הבסיס ומהדקים היטב לבסיס ולדפנות. מעבירים למקפיא לכ-20 דקות, ואופים הישר מהמקפיא למשך כ-10 דקות בלבד. מצננים לחלוטין.".
נראה לי מוזר לאחד במכה אחת חומרים כל כך שונים, אבל מה לעשות? זה מה שכתוב בהוראות אז פעלתי ככה. לצערי נוצרו גושים.
ניסיתי לתקן את המלית עד כמה שניתן, בערבוב עם מזלג וערבולים נוספים במיקסר, ואני מקווה שהעוגה לא תצא דחוסה מדי ושהמרקם יצא כפי שתכננה אותו עורכת המתכון.
לגב' שוקרון אני ממליץ שלהבא תציגי קודם כל את המצרכים, אח"כ את המתכון המלא. בלי הכנה נפשית לקראת אופן ההכנה :-)
דבר נוסף, אני אתחיל לעקוב אחרי המתכונים שלך. העוגה הזו נראית מעניינת מאוד ונראה שאפשר ללמוד ממך הרבה.
תודה,
ערן