|
1. כתבה חשובה מאוד. תודה!
הגיע הזמן לצמצם את הייצור התעשייתי של המזון ולהביא את הציבור שלנו למודעות שאוכל תעשייתי ומעובד לא טוב לבריאות ולסביבה.
בקשה ל-Ynet, תפרסמו יותר כתבות מן הסוג הזה ולא כתבות שטחיות על כך שחלב מעלה את הסידן וסויה מעכבת את ספיגתו
תודה
|
|
|
2. כנסווווווווווווווווווו
אני אשמח לדעת איפה אפשר לקנות סיר פויקה בארץ
תודה מראש.
|
|
|
3. כבד חייב צלייה על אש חייה. הכבד מסננת של הגוף מלא בזבל!
חובה לצלות לפני אכילה!
|
|
|
4. אני קונה עוף אורגני ובאמת יש הבדל בטעם ומרקם
|
|
|
5. למה לא כתבתם איפה משיגים את העוף?
באמת לעוף מהסופר יש טעם ממש לא טעים לאחרונה והוא לא עושה חשק לאכול אותו. צריכת העוף שלי ירדה ב90 אחוזים בגלל זה פשוט לא מתחשק להתקרב לעוף. אשמח לדעת איפה קונים עוף מהסוג שהוזכר בכתבה? אני גרה בירושלים.
|
|
|
6. הפיקה מחלידה בפנים תוך פעם אחת,מה עושים?
פלוני , |
מת על עוף |
|
(19.06.11) |
|
|
|
7. אני קונה עוף אורגני של טבעוף בעדן טבע מרקט
ויש ממש הבדל בטעם של העוף מהעוף הרגיל.
|
|
|
8. אח בא לי לתת ביס לעוף...
אני פשוט מכור לעופות, אני מסוגל לאכול 5 עופות שלמים. מזל שאני לא משמין...
|
|
|
|
|
את העוף האורגני ניתן לרכוש באטליז מו ומו בנמל תל אביב במחיר הכי זול בארץ 38 שח לקג לעוף טרי נשלח מהאייפון שלי
|
|
|
11. הפויקה דרושה בעיקר בכדי לחסל את הקולי והסלמונלה בבשר האורגני
|
|
|
12. האם ניתן לבשל בפויקה גם על הגז הביתי?
|
|
|
טבעוף הוא ממש, אבל ממש לא אורגני. לא עוף חופש, העופות לא מקבלים עלים ירוקים בכלל. כל מה שנכתב בכתבה הזאת בכלל לא תופס לגבי טבעוף. זה סתם שם מסחרי.
|
|
|
14. ל- 6
פויקה , |
לא פיקה |
|
(19.06.11) |
מנקים היטב את החלודה עם סקוצ' או צמר פלדה מיוחד לסירים, מייבשים היטב ולאחר מכן מושחים את החלק הפנימי והמכסה בשכבה דקה של שמן, אפשר גם שמן פשוט של בישול.
כך הוא ישמר ללא חלודה עד הפעם הבאה שתשתמש בו.
בהצלחה!
|
|
|
במקום להתלונן על מחירי החלב הגועים אנשים צריכים להתחיל לחשוב אולי לוותר על החומר הנוראי הזה שמזיק לנו מבפניפם ומבחוץ
בני אדם לא נועדו לשתות שפכים של בעלי חיים אחרים!!
|
|
|
16. אני דווקא לא הייתי מרוצה
קניתי חבילת שניצלים (חזה עוף פרוס) שלהם (הם היחידים שמוכרים את זה טרי ולא קפוא) והמוצר היה די מביש.
מלא חתיכות של עצמות וגידים וחתוך בעובי לא אחיד מה שמקשה על בישול אחיד.
כל סופר הכי מסכן יודע להכין שניצלים והם לא מסוגלים? ועוד במחיר שהם גובים על זה?
גם לא היה הבדל בטעם.
|
|
|
17. חבל שעופורגני יותר טעים כי יאכלו אותו יותר וירצו אותו כל יום
ואיך יהיה אורגני???? |
|
|
(19.06.11) |
|
|
|
18. אחלה כתבה!
אילת , |
תל אביב -יפו |
|
(19.06.11) |
|
|
|
הסימן הכי מובהק לעוף אורגני הוא שצבע הבשר הוא חום. בתמונה ובמציאות לכל העופות צבע הבשר הוא לבן/חיוור.
|
|
|
20. רשמים של קונה
הילה נבו , |
עמק יזרעאל |
|
(19.06.11) |
אני קונה את העוף של לול אורגני בחווה האורגנית במרחביה. יחסית למחירי עופות אורגנים אחרים מחירו סביר. העוף השלם, הכרעיים, השוקיים מעולים. חיתוך החזה והשניצלים במגשים מרושל וחבל כי העוף באמת איכותי וטעים,
את החלקים האלה אני קונה מהחברות האחרות.
|
|
|
21. עד שהמדינה לא תסבסדר גידולים אורגניים
רוב המשפחות בארץ לא מסוגלות לעמוד במחירים של עוף אורגני.
|
|
|
22. ללול אורגני עופות איכותיים וטעימים מאוד
אורגני בכפר. משק מטס , |
נטעים |
|
(19.06.11) |
אנחנו לא סתם עובדים איתם שנים. אנשים נחמדים ואמינים והעוף טרי, איכותי ומאוד נקי וטעים. ממליצים בחום. נשלח מהאייפון שלי
|
|
|
23. גם לי מאוד חשוב העניין
נחשפתי לנושא הזה של האנטיביוטיקה וההורמונית שמזריקים לחיות באיזושהי תוכנית תחקירים. כלבוטק אם אני לא טועה. אני לא מסוגלת לתאר לעצמי את הנזקים שיכולים להיגרם לטווח הארוך מהאוכל הלא בריא הזה. היום אני קונה בבית רק טבע עוף ואני מרוצה. אני ממליצה לכולם לקחת את הבריאות במשפחתית בידיים. אם אנחנו לא ניקר אז אף אחד אחר לא ייקח זה בטוח!!!
|
|
|
אם היו מוכרים אותו באותו מחיר כמו עוף רגיל או טיפה יותר יקר, הרבה יותר אנשים היו קונים.
|
|
|
25. שמישהו יסביר לי אחת ולתמיד!!!
מוש השור עובד וטוב ל , |
חסוי |
|
(20.06.11) |
אני מאד בעד אוכל בריא והומניות לעצמך ולסביבה . אבל אני לא מבינה את הפרדוקס הזה של לגדל משהו בכיף ואחכ לאכול אותו. זה בערך כמו לטרוף את הילדים שלך כשהם מגיעים לגיל 18. מה הקטע?????????
|
|
|
26. תבורכו אורי אסף ונעמה
אני פריקית של הכתבות שלך אורי!!! אסף גיסי היקר צלם בחסד עליון!!! ונעמה הסטיילינג שלך פשוט וקולע, תענוג צרוף בכל פעם מחדש.
|
|
|
27. עוף אורגני לעשירים בלבד!
|
|
|
|
|
29. חבר'ה תתעוררו
איילת , |
ירושלים |
|
(20.06.11) |
זה לא סתם, זה לא טרנד! עופות אורגניים הם שמחים יותר, אורח חייהם נעים ומזין, אנחנו אנושיים יותר כשאנחנו צורכים מהעופות האלו ולא מהעופות האומללים, הקונבנציונליים.
הרבה אנשים קטני אמונה בכל הקשור לעוף אורגני ובכלל, למזון אורגני, רק משום דעות קדומות שלא מקדמות אתכם לשום מקום.
מזון אורגני טעים יותר, ירקות ופירות אורגניים טעימים יותר, עופות אורגניים טעימים יותר ומאושרים הרבה יותר.
תשלמו קצת יותר על האוכל האיכותי הזה, תחסכו בשאר שטויות.
תתעוררו, זה לא טרנד, זה אמיתי.
|
|
|
30. צר לי חברים אך אתם טועים! ובגדול!
חברים, איך אתם חושבים שהעוף והבשר כ"כ יפים ועסיסיים? מדובר בהזרקות של אנטיביוטיקה והורמונים. תפתחו את העיניים חברים. לי באופן אישי הנושא חשוב מכמה סיבות שלא אפרט אותן כעת אבל אני את הבדיקות שלי עשיתי ואני יודעת שהטבעוף שאני קונה בבית ניזון מתערובת פרוביוטית מיוחדת ולא מזריקים לעופות אנטיביוטיקה. הסיבה שהלכתי ועשיתי את הבדיקות שלי זה בגלל התגלית שהייתה לפני מס' חודשים בלבד (הזיכרון הקולקטיבי שלנו קצר טווח... לא?) על עניין גידול העופות.
| |