אוכל  טעם החיים
הקציצה שהתבשלה: מתכוני קציצות ברוטב
בני לוי
פורסם: 07.07.11, 08:46
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 54 תגובות ב-25 דיונים
1. אני מת על הדברים הבסיסיים האלה-אוכל מנחם
אלתרמן   (07.07.11)
2. הרוטב עם הלימון פרסי נראה סופני!!
(07.07.11)
אני הולכת להכין את זה לכבוד שבת קודש (בלי נדר...)
3. נראה טוב, אבל עם מאכלים כאלה אין פלא שאחרי זה סובלים
לירון   (07.07.11)
מעודף משקל.
כמה קלוריות יש בארוחה כזו?
4. צירי לידה
שאת שלא יודעת לבשל   (07.07.11)

לא יודעת להכין ציר עוף וגם לא ציר בקר.

במה אפשר להחליף?

5. לימון פרסי
ענת   (07.07.11)
מה זה לימון פרסי? איפה אפשר להשיג אותו?
6. רעיון לשידרוג מהותי
גם בטעם וגם בבריאות:   (07.07.11)

במקום פרורי לחם השתמשו בקוואקר (כן, כן.)

הקציצות יצאו רכות במיוחד ואוריריות.

7. תחליפי לימון פרסי
עינת ,   חו"ל   (07.07.11)

אם אני עושה את הרוטב עם קליפת לימון מגוררת זה אותו דבר?

מאחר ואין לי לימון פרסי ולא יכולה להשיג...

8. עזבי לירון
שי   (07.07.11)
תאכלי חסה....אין קלוריות + אין חיים.
9. כמה זמן מבשלים את הקציצות לאחר הכנסתן לרוטב במתכון הראשון???
לא ברור   (07.07.11)
10. בכור את שושי
מיטל ,   תל אביב   (07.07.11)
אין על הקציצות עם הירקות של מסעדת בכור את שושי אני כל שבוע מפנטזת על זה מחדש ..... תמשיכו ככה להיות טעימים ...

בכור את שושי
11. יש אולי גם גרסה...
יניב   (07.07.11)
פחות בשרית? בעצם, מה אני שואל, יש מלאן. אבל לא כאן. ביי
12. במקום פירורי לחם אפשר גם תפוח אדמה מגורד ולנקז מים עם היד
דניאלה ,   מרכז   (07.07.11)
13. לדיאטה-מחזה עוף טחון, רוטב מעט שמן ולהוסיף גזר מגורר,עשבי תיבול קצוצים.
סיגי ,   מרכז   (07.07.11)
14. מה עם איזו קציצה לצמחונים? לא יפה ליכלכתם
טל   (08.07.11)
15. יש להגיד אני מתלהב מת הוא מת!!!
דבור ,   נתניה   (08.07.11)

אני בשקיקה

באקסטזה

16. אפשר במקום פירורי לחם חצי כוס אורז לתערובות
דבור ,   נתניה   (08.07.11)

לא מבושל .

17. לימון פרסי=ליים מיובש
לימון פרסי   (08.07.11)
18. נפלא
(08.07.11)
כתבה מעולה.
ממש תודה על הגיוון של כדורי הבשר ה"רגילים" שלי.

הולכת להכין כל שבוע מתכון אחר.
19. מה זה קציצות תפלות בטעם שום ??? הרבה יותר עדיף לשים את
..........ולא הרוטב ,   ....................   (09.07.11)

כל עשבי התיבול והתבלינים בתוך הקציצה

ואז תקבלו קציצה טעימה ועסיסית

ולא מסריחה עם ניחוח של שום ואטליז ....

הקציצה .....=היא העיקר   !

20. סרט שיפקח לכם את העיניים
(10.07.11)
http://www.emetaheret.org.il/2010/12/23/earthlings-%D7%AA%D7%95%D7%A9%D7%91%D7%99-%D7%9B%D7%93%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%A5-%D7%9E%D7%AA%D7%95%D7%A8%D7%92%D7%9D-%D7%9C%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA/
21. קציצות ברוטב עגבניות,נהדר
(16.07.11)

 

הכנתי את הקציצות עם רוטב העגבניות יצא נהדר.תודה רבה נייי
22. יצא מצוין
קרן ,   מודיעין   (17.07.11)

הכנתי לשבת את הקציצות בקר ברוטב שעועית אפויה ויצא מצויןץ מתכון פשוט וברור, שמצליח יופי!

23. יצא מעולה!!! קציצות טלה בלימון פרסי
איילת   (18.07.11)
הרבה זמן שאני מחפשת מתכון כזה, תודה :)
24. קציצותהבקר ברוטב שעועית אפויה
עמית   (03.08.11)
אתמול הכנתי את קציצות הבקר ברוטב שעועית אפויה , יצא מעולה!!
25. אם אני רוצה להוסיף תפוחי אדמה, כמה זמן צריך לבשל לפני?
שאלה   (10.11.11)
או תוך כדי הבישול עם הרוטב?
תגובות נוספות
חזרה לכתבה