אוכל  טעם החיים
אהבה נצחית: דפים של קינמון
דיאנה לינדר
פורסם: 29.06.11, 11:05
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 47 תגובות ב-31 דיונים
1. אפשר להשתמש בשמרית?כמה?
נראה מצוין וינוסה ,   בהקדם.תודה   (29.06.11)
2. אוו מיי גודד זה נראה טעים!!
יעל   (29.06.11)
3. כמות שמרית
מיכל   (29.06.11)
שמרי שמרית הם בהגדרתם שמרים טריים, לכן הכמות תהיה 35 גרם. באתר של שמרית מצויין ש-50 גרם (שקית אחת) הם 6 כפות לא גדושות. אם כך, 35 גרם הם 4.2 כפות, נניח 3 כפות לא גדושות וכף רביעית גדושה, או 4 כפות וחצי כפית, בערך.
4. נטול גלוטן?
רונית ,   דרום   (29.06.11)
אפשר להפוך את זה לנטול גלוטן? באיזה סוג קמח מומלץ להשתמש ומה הכמות המקבילה?
5. ללא מיקסר
(29.06.11)

 

במתכון המקורי שמופיע בקישור אין כלל שימוש במיקסר. כל תהליך הערבוב והלישה נעשים ידנית

6. ללא מיקסר
(29.06.11)
במתכון המקורי המופיע בקישור אין כלל שימוש במיקסר. כל תהליך הערבוב והלישה הוא ידני.
7. אמא שלי היתה מכינה את זה איתנו פעם בשנה
lior   (29.06.11)
ועשינו את זה בצורת כדורים במקום פרוסות. הרבה כדורים קטנים, צמודים אחד לשני. פשוט תולשים וטורפים... יאמי יאמי - זה כלכך טעים.
8. אין לי מיקסר !!!! מה עושים ???
רוצה נורא להכין   (29.06.11)
9. מה עושים אם רוצים פרווה?
יעל   (29.06.11)
10. המון עבודה...למה מה קרה...
יעלם בשנייה ,   גם אופה וגם יפה   (29.06.11)
תוך שניה יכנס בעלי יחתוך יגיד מממממממ קנית??? או אפית??? אז לפעמים אני קונה ואומרת אופה ולפעמים אופה ואומרת שקונה אאאאאאאאאה...ואני גם יפה חחחח
11. מה זה "תערובת הסוכר"?
SP   (29.06.11)

מערבבים את כל חומרי המלית? זה לא כתוב.

בתמונה זה נראה כמו פיתולים, לא ריבועים.

12. אני בדיאטה לכן אין מצב שאכין-בעלי יכעס אם אשמין
לראותה בלבד   (29.06.11)
13. נשארת נאמנה לגלילת שמרים הקלאסית
שמרנית   (29.06.11)
14. יאמי יאמי...
***** ,   תל אביב   (29.06.11)
יצא מעולה ,קצת תפחה מדי.....אבל יאמי
15. אני עוקבת קבוע אחרי הבלוג והכנתי את זה לפני חודש.
מומלץ ביותר!   (29.06.11)
ליקקו את האצבעות....
16. נראה טעים ביותר
אופה, יפה ורופאה   (29.06.11)
17. אפשר בצמה רגילה????
אין לי כוח למשחקים!!   (30.06.11)
18. עוגה זה רצח !
גיא   (30.06.11)


נשלח מהאייפון שלי
19. בעיית כמויות בין המתכון המקורי למפורט בכתבה
(29.06.11)

אם נכנסים דרך סעיף 10 לראות איך נעשה התהליך, מגלים בעייה:

את כמות החומרים לבצק הכפילו פי 2 ואילו את כמות המילוי השאירו כמו שהיה במתכון המקורי.

השאלה: האם לא צריך להכפיל גם את כמות המילוי?

20. פשוט מעולה
פרח   (30.06.11)
עוגה יפיפייה וקלה להכנה, הכנתי היום ופשוט בא ל"קלף" ולטרוף...
21. המלצה - ציפוי
מינימי ,   תל-אביב   (01.07.11)
העוגה יוצאת קצת יבשה בשכבה העליונה (לפחות אצלי) - מומלץ לנסות להוסיף תערובת סוכר וקינמון נוספת ולמרוח על החלק העליון.
חוץ מזה - יוצא מעולה!
22. הכנתי ו..
key ,   keren@accosites.co.i   (01.07.11)
הבצק יצא רטוב מידי אז נאלצתי להוסיף עוד קמח..חוץ מזה הכל יצא יפה מאוד ומחכה שייצא כבר מהתנור..
23. הכנתי אתמול בדיוק כמו שכתוב. מעדן !!!
cleojer ,   ירושלים   (03.07.11)
רק שלשתי ביד במקום במיקסר והבצק מאד נעים ללישה. מאד עזרו הצילומים בלינק לאתר המקורי. לא הפסקנו לקלף שכבות ולכרסם בהנאה.
24. הכנתי ויצא מעולה!!
(03.07.11)
25. תיקון כמויות
אחת שניסתה   (05.07.11)
שימו לב, צריך להשלים את כמות הקמח ל- 800 גרם ואפילו יותר ולא להצמד למתכון
26. הכנתי בדיוק כמו שכתוב ויצא מעולה!!!!
אילנה ,   שפלה   (08.07.11)
27. מדהים!!!
ע.פ   (10.07.11)
הכנתי אתמול...יצא מדהיםםםםםםםםםםםםםם
28. כמות שמרים יבשים שגויה !!!!!
הילה   (10.07.11)

הכנתי לפי המתכון עם שמרים יבשים והבצק תפח מידי.

אחרי בדיקה גליתי שכף אחת שמרים יבשים = 12 גרם בערך, ושקולה כנגד חצי קוביית שמרים או חצי חבילת (25 גרם, שימרית)

מה שאומר 14 גרם שמרים יבשים זה ממש לא 4.5 כפיות שמרים אלא חצי מזה.

29. יצא מדהים!!
חן   (18.07.11)
הכנתי את העוגות לשבת והיה הצלחה מסחררת :)
תודה על המתכון המוצלח!!!
30. יצא מעולה רק המלצה שלי
עינת   (27.08.11)
היא לעשות כמות כפולה של מילוי, הבצק יוצא לשתי תבניות יפות של אינגלישקייק אבל המילוי יוצא מאד דל בכל אחת מהן.
אני השתמשתי בשקית של שמרים יבשים של 11 גרם ויצא מעולה...
תגובות נוספות
חזרה לכתבה