אוכל
טעם החיים
הנאה כפולה: פאי תפוחים פריך
חן שוקרון
פורסם: 04.07.11, 08:58
תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 18 תגובות ב-11 דיונים
1. נראה טוב, אך
hani
(04.07.11)
לא ציינו באיזה מספר תבנית לאפות........
תגובה חדשה
2. נראה טעים חן יפה..:)
לי
(04.07.11)
תגובה חדשה
3. פשוט מעולה !
חבלז
(04.07.11)
תגובה חדשה
4. כל המתכונים ממש נפלאים
אלעד ,
חיפה
(04.07.11)
אבל יש לשנות את כלי ההגשה. הם לא יפים,ואפילו פוגמים בתמונת ההגשה. חומר למחשבה.
תגובה חדשה
5. יאמ
שני
(04.07.11)
נראה טעים בטירוף. סוכר רגיל אגב לא יימס באפיה אלא יישאר בערך כמו שהוא וייצפה את הבצק בשכבה פריכה
תגובה חדשה
6. שאפו שוקרון - יופי של תמונות. מקצועי.
(04.07.11)
תגובה חדשה
7. פאי התפוחים המושלם ביותר: תפוחים מגוררים סחוטים
(04.07.11)
מעל בצק פריך. מוסיפים לתפוחים לימון, סוכר ואגוזי מלך. אין שום צורך בשכבה נוספת. הטעם: אלוהי
תגובה חדשה
8. הבצק הוא בעצם וורסיה עם גבינה של בצק שק"ם.
האופה
(04.07.11)
תגובה חדשה
9. נראה מעולה, תודה, חן!
r
(04.07.11)
תגובה חדשה
10. למה אי אפשר בלי גבינה?? או כל תוספת אחרת
נעמי
(04.07.11)
למה לעשות את עוגת התפוחים חלבית?
האם אי אפשר פרווה ??
תגובה חדשה
11. זה נראה יותר כמו לינזר מאשר פאי..
ברק
(05.07.11)
אבל בתור איש מקצוע, אני חייב להגיד שהמתכון נראה ממש טוב.
בניגוד למתכונים אחרים של אנשים אחרים שמפורסמים פה, את שומרת על המתכונים מאוד מקצועיים.
המשיכי כך!!
נשלח מהאייפון שלי
תגובה חדשה
חזרה לכתבה