אוכל  טעם החיים
הנאה כפולה: פאי תפוחים פריך
חן שוקרון
פורסם: 04.07.11, 08:58
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 18 תגובות ב-11 דיונים
1. נראה טוב, אך
hani   (04.07.11)
לא ציינו באיזה מספר תבנית לאפות........
2. נראה טעים חן יפה..:)
לי   (04.07.11)
3. פשוט מעולה !
חבלז   (04.07.11)
4. כל המתכונים ממש נפלאים
אלעד ,   חיפה   (04.07.11)
אבל יש לשנות את כלי ההגשה. הם לא יפים,ואפילו פוגמים בתמונת ההגשה. חומר למחשבה.
5. יאמ
שני   (04.07.11)
נראה טעים בטירוף. סוכר רגיל אגב לא יימס באפיה אלא יישאר בערך כמו שהוא וייצפה את הבצק בשכבה פריכה
6. שאפו שוקרון - יופי של תמונות. מקצועי.
(04.07.11)
7. פאי התפוחים המושלם ביותר: תפוחים מגוררים סחוטים
(04.07.11)
מעל בצק פריך. מוסיפים לתפוחים לימון, סוכר ואגוזי מלך. אין שום צורך בשכבה נוספת. הטעם: אלוהי
8. הבצק הוא בעצם וורסיה עם גבינה של בצק שק"ם.
האופה   (04.07.11)
9. נראה מעולה, תודה, חן!
r   (04.07.11)
10. למה אי אפשר בלי גבינה?? או כל תוספת אחרת
נעמי   (04.07.11)

למה לעשות את עוגת התפוחים  חלבית?

האם אי אפשר פרווה ??

11. זה נראה יותר כמו לינזר מאשר פאי..
ברק   (05.07.11)
אבל בתור איש מקצוע, אני חייב להגיד שהמתכון נראה ממש טוב.

בניגוד למתכונים אחרים של אנשים אחרים שמפורסמים פה, את שומרת על המתכונים מאוד מקצועיים.

המשיכי כך!!

נשלח מהאייפון שלי
חזרה לכתבה