אוכל  טעם החיים
מתיחת פנים: קישוט עוגות ב-5 דקות
רוסלה יונה
פורסם: 08.07.11, 09:02
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 59 תגובות ב-36 דיונים
31. העוגה המקורית נראית יותר טוב...
(10.07.11)
חלק מהאחרות נראות פשוט כמו בלאגן, במיוחד זו עם הנשיקות -  נראה כאילו היא נפלה.
32. עוד רעיון: סוכריות טופי שמעצבים איתם כמו פלסטלינה כל צורה
(לשטוף ידיים קודם!!)   (10.07.11)
33. שטויות
revivat ,   תל אביב -יפו   (10.07.11)

כתבה במקום לאור כל טרנד העוגות המעוצבות שעולות מאות שקלים- עם כל הכבוד לעבודת העיצוב. נחמד ללמוד כמה טריקים לשדרוג מיידי- וכל מי שאומר שהעוגה המקורית נראית יותר טוב או שאין לו ילדים קטנים או שהוא לא משמח אותם בקיטש הגון.

34. יפה מאד אך הקלוריות והשומנים?...
Dany - דני ,   טורונטו, קנדה   (11.07.11)
עם כל הקלוריות ה"גדולות" והשומן כבר בעוגות האלה, כאן באים יותר "שיפורים" - כמויות ענקיות של קלוריות ושומנים...
אבל מה אתם יכולים לצפות מאופה מסחרי ללא כל ידע בססי של קצבאות תזונה. במיוחד אם ילדים (כן ילדים - בשביל מי הם העיצובים במספר 33 ?) אוכלים את העוגות; להם מותר פחות קלוריות ושומנים מאשר המבוגרים - ביחס למימדי הגוף... אני לא אטריד אותכם עם ערכי הקלוריות וגרמים של שומן, בנוסף על מה שבפנים העוגות האלה, אך כעט עוד יותר הרבה סוכר, שוקולד, שמנת ...
יפה מאד אך הקלוריות והשומנים?...
35. אני כבר עשיתי כאלו בכיתה א'
ee   (11.07.11)
36. אבקת בוכר
דנה   (20.07.18)
את העברת סוכר שמים על הציפוי כשהוא חם או אחרי שמתקרר?
תגובות קודמות
חזרה לכתבה