אוכל  פרוייקטים  חלקי הפרה
נתח מס' 1: ורד הצלע
רפי אהרונוביץ'
פורסם: 05.07.11, 17:37
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 20 תגובות ב-10 דיונים
1. מה עם הלשון שזה ממש טעים.
שמש   (15.07.11)
2. סוף סוף יש סדר בבאלגן!!!
ערן   (15.07.11)
כדאי לחשוב על צרוף רמות מחיר,ניתן לעדכן אותם מפעם לפעם ויתפרסם מבצעים.
3. i thought entrecôte is schotch fillet?
alon ,   usa   (16.07.11)
can some1 tell me pls what is right?
entrecôte=scotch fillet or rib eye?

thanks
4. תנו לחיות לחיות.
(16.07.11)
5. למה אנטריקוט פופולרי בארץ
קרני בור   (27.12.11)
מהסיבה הפשוטה שהישראלים אוהבים לחרוך את הבשר שלהם למוות. מכיוון שאנטריקוט הוא נתח שומני יחסית, הוא אכיל במידת מה גם אחרי שמוציאים לו את הנשמה (להבדיל מחלקים אחרים שפשוט הופכים לגוש קשה, יבש ובלתי ניתן לנגיסה).
6. עזרו לי, מה זה חום נמוך מאוד וכמה זמן זה הרבה זמן?
הדרה   (14.10.12)
7. אתה נורא מצחיק.
עידן   (18.11.12)
8. כאן כל ההבדל!!!!!!!!!!!
daniela   (06.04.13)
בין "חתכים ערבים" ישראלים חומוסים פלאפלים, לבין הדבר האמיתי. שלא תדעו עוד צער!!!
http://www.viarural.com.ar/viarural.com.ar/agroindustria/frigorificos/cortes-carne-vacuna/

http://www.locomidoylobailado.cl/media/users/1/98688/images/public/22338/cortes-carne-argentina.jpg
9. תזיל ריר גארי יופרוקבסקי- יא דמגוג קטן ושפל- טרוריסט!! יאמי!
דני   (07.04.13)
10. מגשי אירוח לאירועים בחברה זה מתאים?
דור ,   צפון   (28.08.18)
חשבתי להזמין לאירוע פרידה שלי מהחברה מגשי אירוח לאירועים בסגנון בשרי כמו שאני אוהב, החברת קייטרינג טייסטפולי שהכרתי מציעה להכין לי מגשים במגוון בשרים אבל מחולקים כל סוג של בשר בנפרד, כך, כל אורח יכול לשים בצלחת שלו ממה שהוא הכי אוהב. ראיתי את המגשי אירוח האלו והם ממש נראים מגרים ועושים חשק לעוד ועוד.


טייסטפולי
התורן 8, יבנה
0508533331
חזרה לכתבה