אוכל  פרוייקטים  חלקי הפרה
נתח מס' 3: חזה
רפי אהרונוביץ'
פורסם: 05.07.11, 17:37
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 7 תגובות ב-4 דיונים
1. המלצה חמה להכנה מדהימה של הנתח הזה.
דורון ,   תל אביב   (06.04.13)
לקנות נתח שלם, או לחלופין חצי נתח.
(פרה=6-6.5 ק"ג לשלם, עגל= 3.5+- ק"ג)
לא להוריד שומן בכלל!!! רק גידים וSILVER SKIN.

לקנות כלי שנקרא DUTCH OVEN, (כלי אימייל שמתאים לצלייה בתנור)

עכשיו למתכון.

לכתוש ראש שום, ולמרוח את הבשר בשום הכתוש (לא להתעצל, שום טרי).
לעטוף את הבשר בניילון נצמד, ולהכניס למקרר ל24 שעות.
אחרי 24 שעות, להכניס כוס וחצי מים לכלי הבישול, ולהניח את הנתח בפנים. (בשעה 18:30) להדליק תנור ל 195 מעלות לשעה, ולהכניס את הכלי.
אחרי שעה, להוריד ל110 מעלות. בחצות להכניס תפוחי אדמה, ושאלוטים בכמות סבירה.
ב07:30 בבוקר, להוציא את הבשר, ולתת לו להתקרר בחוץ, ולהכניס למקרר כשהוא מגיע לטמפרטורה סבירה.
אחרי כמה שעות במקרר, להוציא, ולפרוס לפרוסות של 1-1.5 ס"מ.

להחזיר לכלי, לחמם, ולהנות.

ליגת העל!!!!
2. זה מתכון ?
שמוליק   (05.02.16)
מה חשובות השעות ? יא טמבל .
חשבתי עוד רגע אתה מסביר את 50 גוונים של אפור .
3. שמוליק , מה זו השפה הזו ?!
נעמה   (31.12.16)
ממש בושה
4. למה שמוליק מדבר כמו שארמוטטהה
עבי טולדענו ,   תל אביב   (31.10.19)
מתכון יא וואלי
יגיד לאישה שתכין
כפרה עליה
חזרה לכתבה