אוכל  פרוייקטים  חלקי הפרה
נתח מס' 14: אווזית
רפי אהרונוביץ'
פורסם: 05.07.11, 17:37
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 7 תגובות ב-7 דיונים
1. על האש, רק עם מלח
הראל ,   Blumenau - SC-Brasil   (14.10.12)

היי,

על האש רק עם מלח, מדהים!!!

אני קונה כמעט כל חודש 4 ק"ג ונהנה מכל רגע

2. בישול ארוך?????????????
רועי   (08.11.12)
מי שישים אותו בחמין יחריב את השבת! זה יצא קשה כמו אבן !
3. בישול קצר - 30 שניות
אריה ,   רעננה   (16.11.12)
רצועות דקות
חצי דקה הקפצה במחבת לוהטת
ויש לכם מעדן
4. בישול ארוך ?????????? מה פתאום!!!!
נעמי   (08.10.17)
מעולה על האש, מעולה לשווארמה (רצועות) בתוספת מעט שומן כבש מאחר והאוזית יבש
5. בישול קצר בלבד!!
יורי   (14.01.19)
הנתח מעולה להכנת מוקפץ או מינוט סטייק ולא יורד מהשייטל, בשום פנים ואופן לא מתאים לבישול ארוך!!
6. לרגע נבהלתי מהכתבה
שאול   (07.04.19)
תמיד קונה ומכין על המחבת כדקה וחצי.
חיפשתי עוד שימושים לנתח וחשבתי שאני קונה חלק אחר...
התגובות לפני הרגיעו אותי
7. אז זהו, אני רואה תתגובות ועכשיו אני מבין שהכתב טעה..
אורן   (14.06.20)
כבר התחלתי להתבלבל.
כי תכלס מאז ומתמיד כשביקשתי באטליז שניצל בקר
אז הם נתנו לי אופציות של כתף, שייטל ואווזית
(אני מבחינת עדיפות אישית הכי אהבתי את הכתף,
אחריו האווזית ובסוף השייטל).
חותכים לי אותם לשניצלים דקים, ומזהירים אותי
לא לטגן אותם יותר מידי. טיגון זריז ולהוציא,
אחרת הם יהיו סוליה.
חזרה לכתבה