אוכל
פרוייקטים
חלקי הפרה
נתח מס' 13: שייטל
רפי אהרונוביץ'
פורסם: 05.07.11, 17:37
תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 13 תגובות ב-5 דיונים
1. עוד שימוש לשייטל
דניאל ,
השרון
(15.07.11)
אפשר גם להכין שניצלים!!!!
תגובה חדשה
2. אני מרייר פה בטירוף.... הגוף שלי פשוט מגיב לאדום בבשר
(15.07.11)
תגובה חדשה
3. אתה סוטה
מר סטייק
(15.07.11)
תגובה חדשה
4. ומה זה שפיץ שייטל ולמה הוא משמש?
(15.07.11)
השייטל נתח נהדר בחצי המחיר של אנטריקוט.
תגובה חדשה
5. נתח אחורי משוק הבהמה?
אופניק ,
גבעתיים
(20.10.11)
יש משמעות אחר לשוק שאני לא מכיר?
שוק זה מתחת לברך.
בציור בכלל מצוייר שהשייטל זה למעלה בגב.
מה אני מפספס?
תגובה חדשה
חזרה לכתבה