אוכל  פרוייקטים  חלקי הפרה
נתח מס' 13: שייטל
רפי אהרונוביץ'
פורסם: 05.07.11, 17:37
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 13 תגובות ב-5 דיונים
1. עוד שימוש לשייטל
דניאל ,   השרון   (15.07.11)
אפשר גם להכין שניצלים!!!!
2. אני מרייר פה בטירוף.... הגוף שלי פשוט מגיב לאדום בבשר
(15.07.11)
3. אתה סוטה
מר סטייק   (15.07.11)
4. ומה זה שפיץ שייטל ולמה הוא משמש?
(15.07.11)
השייטל נתח נהדר בחצי המחיר של אנטריקוט.
5. נתח אחורי משוק הבהמה?
אופניק ,   גבעתיים   (20.10.11)
יש משמעות אחר לשוק שאני לא מכיר?

שוק זה מתחת לברך.
בציור בכלל מצוייר שהשייטל זה למעלה בגב.

מה אני מפספס?
חזרה לכתבה