אוכל  טעם החיים  שני צמחוני
בלי ביצים ובלי חלב: פשטידות טבעוניות
כרם אביטל
פורסם: 18.07.11, 09:14
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 66 תגובות ב-37 דיונים
31. איזה כייף!! תודה על מתכונים טבעוניים !!! :-)
קארין ,   תל אביב   (19.08.11)
32. הכנתי את הפשטידת ברוקולי
נעמה   (25.11.11)
והיא יצאה דיי מגעילה
הטופו לא קיבל שום טעם הבצק יצא קשה ויבש
טעם טפל המרכיבים מפוררים נפרדים...
לא מוצלח בכלל
33. הכנו את פשטידת הברוקולי
אלעד   (14.01.12)
ויצא ממש ממש לא טעים. הקפדנו על כל הפרטים, וזה די לא אכיל...
34. פשטידת ברוקולי
אל   (06.02.12)
הכנתי את הפשיטה. ממש לא אכיל. חבל על כל המוצרים האיכותיים שהלכו לפח האשפה.
35. פשטידת ירקות-יצא צמיגי.למה?
נטלי   (13.12.12)
עוד כשערבבתי את קמח תפוחי האדמה עם המים, יצא דומה למלט. כשהוספתי אותו ואח"כ הכנסתי לתנור, זה יצא צמיגי כמו ריר. מישהו יכול להסביר לי למה? עכשיו מכינה שוב, אבל במקום קמח תפוחי אדמה הוספתי קמח חומוס. מקווה שייצא יותר טוב.
36. היזהרו מהבצק של הקיש ברוקולי!
טבעית ,   כדוה"א   (16.11.13)
הוא יוצא יבששש ממש ונדבק לחיך. הכנתי ויצאתי נבוכה, כי אחרים אכלו ולא נהנו.

חוצמזה, מברוק על מתכונים טבעוניים. ואפשר לעשות אוכל טבעוני ברמה גבוהה וטעימה מאד!
37. גם אני נפלתי עם קיש הברוקולי :(
מאיה   (09.03.14)
חבל שלא ראיתי את התגובות לפני.
הכל נזרק לפח
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה