להכין בצק, להכין מליות, שדורשות כל אחת בישול וקירור וסחיטה, ואז למלא כל עיגול בנפרד, ולמרוח ביצה ולאפות - בקיצור, חצי יום עבודה.
אולי למי שעובד במטבח מקצועי זה נראה כלום. לאנשים נורמלים, שבאים הביתה אחרי יום עבודה, זה ממש לא צ'יק צ'ק.
הכותב צריך להתחבר קצת למציאות.
בסך הכל לא מדובר בשידור חי אז אפשר טיפה להקפיד.... לא ?
למרות שעשיתי מילוי פטריות ומילוי גבינות הבצק יצא פריך ומעולה!
ויצאו לי הרבה יותר מ8 בורקיטוסים :)
מומלץ!!!
במקום לעצב כל בורקיטס בנפרד, פשוט מכינים רולדה. הרבה יותר פשוט ומהיר ולא פחות טעים.
ולכל אלה שמתעצבנים על ההיא שאמרה שזה מסובך - חפשו לכם חיים. זה באמת מתכון ממש ממש ממש לא "צ'יק צ'ק".
אם כן, מה תהיה הכמות להמרה?
תודה.
יותר מענין זה לשמוע אם מישהו הכין ולא את דעתכם על המתכון
אין לי כח לעשות אחד, אחד.
האם אני יכול כרולדה? ומה לעשות כדי שגם הבצק שנמצא בחלק הפנימי יאפה ולא יהיה לי כמו גוש בצק?
(קרה לי כבר פעם)