אוכל  טעם החיים  וידאו  אפייה ביתית
סרט בורקיטס: מאפה ממכר בצ'יק צ'ק
תומר כבירי
פורסם: 14.11.11, 08:49
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 105 תגובות ב-50 דיונים
31. כמה בורקיטס יוצאים מהמתכון? נהוג לומר זאת בראש המתכון.
שאלה חשובה   (15.11.11)
32. אם רוצים מאפה מהיר וגם בריא, עדיף בצק פילו
מרוח בשמן זית   (15.11.11)
33. בטח, ממש ממש בצ'יק צ'ק. מה הבעיה בכלל???
כותרת מגוחכת   (15.11.11)

להכין בצק, להכין מליות, שדורשות כל אחת בישול וקירור וסחיטה, ואז למלא כל עיגול בנפרד, ולמרוח ביצה ולאפות - בקיצור, חצי יום עבודה.

 

אולי למי שעובד במטבח מקצועי זה נראה כלום. לאנשים נורמלים, שבאים הביתה אחרי יום עבודה, זה ממש לא צ'יק צ'ק.

 

הכותב צריך להתחבר קצת למציאות.

34. אפשר לפחות לדבר עברית נכונה ???
שי   (15.11.11)

בסך הכל לא מדובר בשידור חי אז אפשר טיפה להקפיד.... לא ?

35. הכנתי, יצא אדיררררר!!!
ג'ני   (15.11.11)

למרות שעשיתי מילוי פטריות ומילוי גבינות הבצק יצא פריך ומעולה!

ויצאו לי הרבה יותר מ8 בורקיטוסים :)

מומלץ!!!

36. ויש לזה טעם לוואי מחליא ממש!
לא אוהבת מחמאה!   (15.11.11)
37. מה בריא בפילו? מריחת שמן הזית?
פילו?   (15.11.11)
38. מה היחס אבקת אפיה/ קמח
(15.11.11)
במידה ואין לי קמח תופח?


39. על כל כוס קמח- כפית אבקת אפייה
ליליאן   (16.11.11)
40. מחפשת בצק כזה אבל ללא שומן. יש?
(16.11.11)
41. כמה זמן הבצק נחחחחחחחחח????????????
טל ,   ת"א   (16.11.11)
42. אם באמת רוצים קצת יותר "צ'יק צ'ק" מהמתכון הארוך הזה
עדיף להכין כרולדה   (18.11.11)

במקום לעצב כל בורקיטס בנפרד, פשוט מכינים רולדה. הרבה יותר פשוט ומהיר ולא פחות טעים.

 

ולכל אלה שמתעצבנים על ההיא שאמרה שזה מסובך - חפשו לכם חיים. זה באמת מתכון ממש ממש ממש לא "צ'יק צ'ק".

43. אפשר לקנות בצק עלים ולמלא במה שרוצים- יותר פשוט
(20.11.11)
44. מעולה
שירה   (22.11.11)
יצא מעולה... אבל ממש לא בצי'ק צ'ק... זה לוקח דיי הרבה זמן.
45. האם ניתן להמיר את החמאה בשמן?
miani10 ,   תל אביב   (27.11.11)

אם כן, מה תהיה הכמות להמרה?

 

תודה.

46. מי הכין?
אורלי   (27.11.11)

יותר מענין זה לשמוע אם מישהו הכין ולא את דעתכם על המתכון

47. בקיצור בצק שק"מ/חש"ק
(27.11.11)
לקרין קורן יש מתכון מעולה לבורקיטס עם בצק פרווה שמבשלים אותו.
48. האם אפשר כרולדה - עזרה בבקשה
שאלה   (27.11.11)

אין לי כח לעשות אחד, אחד.

האם אני יכול כרולדה? ומה לעשות כדי שגם הבצק שנמצא בחלק הפנימי יאפה ולא יהיה לי כמו גוש בצק?

(קרה לי כבר פעם)

49. האם אפשר שמנת מתוקה במקום חמוצה?
טלי   (17.07.12)
50. הכנתי עם שינויים קלים יצא מעולה!!!
NAVA   (29.05.14)
האמת שהבצק קצת דביק הוספתי קמח הכנסתי למקרר לקירור יצרתי עיגולים ביד ללא מערוך ישרתי בצדדים ליצירת עיגול מושלם .טעים בטירוף!! רצוי להכין באותו יום ההגשה.
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה