למרות שהנ"ל בכלל כבושים. בעברי כשהייתי סטודנט/טבח הייתה תופעה מוכרת ודי מכעיסה של אנשים שמזמינים קרפצ'ו לשולחן, וברגע שהמנה הגיעה לשולחן היו מבקשים לבטלה, אפילו בלי לטעום ממנה. בערב ממוצע היו חוזרות 5 מנות קרפצ'ו(כשר!) שלא הונחו אפילו על שולחן הסועדים. זה היה משגע כל פעם מחדש! ושלא נדבר על אלה שמבקשים כל הזמן "שהבשר יהיה שרוף לגמרי", כי משום מה הם חושבים שזה יהפוך אותו לרך יותר או טעים יותר(באותה מידה אפשר להגיד שלאכול פחמים למנגל זה טוב לבריאות)...
בכל מקרה תוספת נחמדה לקרפצ'ו לאלה ששומרים כשרות וישמחו לוותר על הפרמזן מלמעלה, אגוזים קצוצים גס(פשוט לדפוק עם פטיש שניצל בשקית), לקרמל אותם קלות, ולפזר מעל הקרפצ'ו במקום הפרמזן. מומלץ בחום גם לאלה שלא שומרים כשרות ואוהבים לגוון.