|
|
|
32. למה לא להשתמש בפול ירוק
אין צורך להשרות, וזמן הבישול פחות מ-10 דקות
|
|
|
33. כל יום תריך להיות טבעוני!!!!
|
|
|
34. קובה ,ספיחה, מג'דרה זה אוכל ערבי , לא ים תיכוני
אבו מוסטפה , |
פלסטין |
|
(17.10.11) |
איזי ממזירים היהודים , אוכל ערבי אומרים עליו אוכל ים תיכוני ההההה יעני הפלאפל התחיל אוכל ערבי היום היהודים אומרים שפלאפל אוכל ישראלי הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
|
|
|
|
|
|
|
37. תגידו לארמנים שזה אוכל ערבי... נראה אתכם.
וגם אוכל טורקי אינו ערבי, מה לעשות.
|
|
|
38. וכך ממשיכים החיים הבריאיים של הצמחונים ...
דני, DANY , |
טורונטו, קנדה |
|
(17.10.11) |
מדוע זה כל פעם שיש מתכונים צמחוניים, הם מלאים במלח? בטח, הכל כך טעים בגלל כל כך הרבה מלח... לקחו כל אוכל והוסיפו הרבה מלח - טעם נפלא! פיצה בארמנית, 500 מ"ג נתרן לכל אחת! זה מטורף. לכל קובה קטנה(20 יחידות) יש 120 מ"ג נתרן; כמה מאלו תאכלו? קל מאד לעבור מעל ה 500 מג, ועוד יש מאכלים אחרים ביממה! מג'דרה, נראה כי מן הכמויות אנו מקבלים 2 או 3 חלקים. 2 מנות, 600 מ"ג נתרן כל אחת. 3 מנות 400 מ"ג נתרן. עוד רעיון מטורף ... אתם טוענים להיות צמחוניים - נהדר, אבל לאכול בריא; עוד סופרת אחרת ללא כל ידע בסיסי בתזונה! תום סיוון, האם את יודעת שמבוגרים צריכים רק לצרוך 1500 מ"ג נתרן ביממה? ילדים (8 / 9) 1200 מ"ג? את דוחפת מאד הרבה נתרן לגוף וזה מאד לא בריא ... וכך ממשיכים החיים הבריאיים של הצמחונים ...
|
|
|
|
|
40. ואוו, נראה טוב , אני בהחלט אנסה . תודה YNET
|
|
|
41. איזה יופי!! גרסא טבעונית למאכלים מסורתיים תודה רבה!!
שני , |
נראה ממש טעים:P |
|
(18.10.11) |
|
|
|
42. יאמי
יסמין , |
הוד השרון |
|
(19.10.11) |
|
|
|
43. לא ספיחה ולא פדיחה , זה לחמג'ון .
|
|
|
מסתבר שלכל מנה בשרית יש גירסה טבעונית מקבילה, הולמת, טעימה ומוסרית. מי אמר שלטבעונים אין מה לאכול??
|
|
|
45. צריך להוסיף עוד תיבול למעטפת, ופשתן טחון כדי שיידבק יותר!
|
|
|
46. למה אי אפשר לבשל את הקובה הזה במרק
| |