אוכל  טעם החיים  רביבה אפל מלכת הקונדיטוריה
רביבה מציגה: קינוחי חג למשקיענים
רביבה אפל
פורסם: 26.09.11, 15:48
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 75 תגובות ב-21 דיונים
1. חבל שהם לא מציעים במעדה שלהם עוגות טבעוניות.
(26.09.11)
ללא ביצים וללא חלב.
2. עם כל הכבוד ויש כבוד:טארט האגסים לא מפתה!
מיקי   (26.09.11)

220 גרם חמאה + 2.5 כוסות סוכר לא מוסיפים בריאות!

אם כבר, אז אין כמו אגס איכותי טרי.

3. בטח טעים. כנסו כנסו
שביט   (26.09.11)
בכל מתכון יש 200 גר חמאה והרבה סוכר
אולי תזריקו לנו רעל וגמרנו.
השתגעתם?
למה לא להביא מתכוני בריאות טעימים?
4. לא נכנסת אליהם יקרים בטירוף.מגישים דגימות מזון בצלחת.
מיקה ,   תל אביב   (26.09.11)
5. כל פעם שאני קורא מה יש בקינוחים
נאור   (26.09.11)
אני מתחלחל ולא מאמין שזה מה שנכנס לי לפה. זה פשוט מנגנון הדחקה היסטרי שמאפשר לי לשכוח שבכל עוגה יש מאות גרמים של חמאה ומאות גרמים של סוכר ומאות גרמים של שוקולד.
6. כמה שאלות לכבוד הקונדיטורית
קוראת מעוצבנת   (26.09.11)
1. מתי מוסיפים את השוקולד בטארטלט הדבש? (לפני השמנת? איתה? מהתחלה עם הדבש? זה משנה?)
2. איך יודעים שהדבש מחומם ל-120 מעלות? (מטבח ביתי, כן?)
3. מה זה "תבנית עוגיות מדלן"? (כאמור, מטבח ביתי)
4. למה לתת מתכונים אם מחליטים לזלזל בקהל היעד?
7. ייסתמו לכם העורקים מהחמאה, שוקולד החלב והשמנת.
נא לקבוע תור ,   לצינתור ביום א' הבא!   (26.09.11)
8. גברותי 2+3 המתכונים הם מתולוגיים - לא רוצים לא צריך
(26.09.11)

ברור שזה לא בריא עם חמאה וסוכר

מצד שני כדי שיהיה טעים זה מה ששמים

בתור אחד שכילד עוד אכל אצלן (ומניח שהם לא התקלקלו) העוגות שלהן מדהימות.

הן היו נחמדות ונתנו את מתכון - לא מתאים לכן - אל תכינו !

 

אתן רשאיות להחליף את החמאה והסוכר במרכיבים אחרים אבל אל תתפלאו אם לא יצא אותו טעם....

9. שאלה לתפוח של אהבה..מאיפה משיגים גלוקוזה?
אנא תעזרו לי ,שאכין   (26.09.11)
10. היכנסו.
שלדג ,   חיפה   (26.09.11)
כל העוגות נראות טוב חבל על הזמן. אבל איך אפשר להגיש עוגות כאלה שמורכבות עם חמאה. ולאכול אותם אחרי ארוחה בשרית. תנו מתכון בלי חמאה תודה.
11. הנה כל המנג'סים קפצו...
נ   (26.09.11)
למה זה לא טבעוני, למה זה עם חמאה, למה זה עם סוכר ולמה זה עם גלוטן

בדיוק כמו בבדיחה על השפן שמגיע לקונדיטוריה ושואל אם יש עוגת גזר -
בסוף יכינו לכם משהו שעונה על כל הדרישות המחמירות של הדיאטה שגזרתם על עצמכם, ותגלו, כמו השפן, שזה פשוט לא טעים... בלשון עדינה.

זה המתכון. אלה התמונות. רוצים? תכינו. לא רוצים? אל תכינו, אבל אנא - הפסיקו לנג'ס, פשוט תאספו לכם בצד את המתכונים שכן מתאימים לכם, ומהיתר - תתעלמו.

גם אני לא מבין למה צריך לצפות תפוח טעים בסוכר. אז מה? יש מי שאוהב את זה. שיהיה לו לבריאות.
לעומת זאת הטארטלטים נראים מדהימים, וגם הטארט והמוס מעוררים תיאבון.
12. בחנויות שמתמחות באפייה
וויני   (27.09.11)
13. מכת הנגד לעידן השפע- הסגפנות הטרחנית
מאחת שאוכלת בריא   (27.09.11)
זה בא לידי ביטוי בכל מקום שנפנה את הראש- בהטפה לגידול הילדים
בקיצונית הדתית
במתנגדי מדורי האוכל
טרחנים טרחנים, לכו תאכלו קינוח סרפדים במרינדה
ועזבו אותנו החוטאים לנפשנו
14. מה זו החוצפה הזאת? למה מתכונים חלביים לארוחה בשרית?
אפרים   (27.09.11)
15. שאלה לגבי התפוחים
מירי ,   חולון   (27.09.11)

על איזה חום צריך לחמם? זה אמור להיות חימום מהיר על אש גבוהה? או ממש לאט על אש נמוכה? אין לי מד טמפ' ואני רוצה לנסות בכל זאת, למה לצפות? הקרמל יהיה מוכן תוך דקה? רבע שעה? מה סדרי הגודל? אני יודעת שזה אמור להיות רגיש, אז אני רוצה לדעת מה הכיוון

תודה

16. כמה זה, בערך, 75 ו-25 גר' סוכר בכוסות?
אפרת   (28.09.11)
תודה
17. תודה רבה על המתכון לטארט אגסים, הכנתי היום והיה פשוט מושלם!
מ.   (28.09.11)
18. טארטלט שוקולד- שאלה
יעל   (30.09.11)
מתי מוסיפים את החמאה לקרם שוקולד?
19. עשיתי את טארט אגסים
אופה אופה   (02.10.11)
ויצא מעולה וגם לא כזה מסובך
20. ככה לא מרדדים טארטלטים גברת רביבה!
---   (13.10.11)
שבור ועקום!
21. אם אפשר הסבר לגבי הגנאש שוקולד דבש?
מיטל ,   ראשון לציון   (24.10.11)
לא הבנתי את אופן ההכנה אני למדתי קונדיטורייה אבל משהו לא נראה לי הגיוני.. אם אני מחממת דבש ל120 מעלות לאחר מכן מערבבת את השוקולד לתוכו זה לא ישרוף את השוקולד או יקשה את כל התערובת? כי דבש ב120 מעלות נהייה מאוד צמיגי.. איך זה ייתכן? אז בבקשה אם אפשר הסבר יותר מפורט ומובן כי 600 גרם שוקולד זה לא צחוק אני לא רוצה סתם לעשות ולזרוק לפח.....
תגובות נוספות
חזרה לכתבה