אוכל  טעם החיים
מכינים אוכל הודי בבית: מתכונים צבעוניים
דיאנה לינדר
פורסם: 16.11.11, 10:01
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 28 תגובות ב-10 דיונים
1. יוגורט וריוויון הם מרככי עוף הטובים ביותר! מומלץ לנסות!!
השף המשפשף ,   לונדון   (16.11.11)
וחוץ מזה אין עופות שיונקים חלב מאימם- אז זה אפילו כשר
2. אני שונא אנשים שלא מבינים מהחיים שלהם...
אבשלום קור ,   ערוץ 1   (16.11.11)
בתמונה עם ה"תבלינים" זה בכלל לא תבלינים - תבינו מה אתם מצלמים למען השם - זה אבקות בשביל לעשות טיקה (שזה הנקודה בין העיניים ששמים ההודים)
3. איך אני מתגעגעת להודו... לפחות אפשר להתנחם באוכל..
לימור   (16.11.11)
מישהו יודע איפה אפשר להשיג את התבלינים?
4. לא בטעמים והצבעים, אלא בטעמים ובצבעים
רמת העברית ירודה ,   במדור הזה   (16.11.11)
5. בניו-יורק יש את הטיקה מסאלה הכי טעים בעולם!!!!
גיא ,   הרצליה   (16.11.11)
6. נהייתי רעב רק מלקרוא
דודי ,   עפולה   (16.11.11)
תודה על המתכונים :)
7. איך מכינים צ'אראס?
דוקטור ,   צ'נדריפור   (16.11.11)
8. 3600 מג נתרן במאכל אחד...!
דני, DANY ,   טורונטו, קנדה   (17.11.11)
מתכונים מצוינים, אבל 3600 מ"ג נתרן במתכון השני ל 6 או 8 חלקים? זה 600 או 450 מ"ג נתרן למנה - אבסורד ורע מאוד לגוף האדם במאכל אחד! מדוע כל כך הרבה מלח כאשר יש כאן עשבי תיבול מצוינים וכל כל הרבה תבלינים נחמדים?
3600 מג נתרן במאכל אחד...!
9. הכנתי טיקה היום
אילנה   (17.11.11)

יצא ממש טעים. רק שהיה חסר מלח- הוספתי לפחות כפית לרוטב.

תודה רבה! זה מתכון נחמד מאוד שאני בטוח אכין גם בעתיד.

10. עליך לדני מטורונטו, לא מפחדת ממנו?
צפ'   (21.11.11)
חזרה לכתבה