אוכל  טעם החיים
הפיקאסו של המקארון: פייר הרמה
יפה עירון-קוץ, פריז
פורסם: 09.12.11, 01:21
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 32 תגובות ב-23 דיונים
1. הוא גאון יחיד במינו
יעקב ,   ירושלים   (09.12.11)
מעורר השראה.
לכל ה״קונדיטורים״ הישראלים הסמרטוטים.....

נשלח מהסלולארי שלי
2. אין על מאקרונים! אחד מפלאי תבל!
יהונתן ,   ירושלים   (09.12.11)
3. רביבה וסיליה
גב לוין   (09.12.11)

המקרונים של רביבה אפל עולות על כל מקרון אחר בעולם !

4. מקרון בטעם פלאפל כבר טעמת?
אניס ,   שארל דה גול   (09.12.11)
יאללה מותק , עוד קולקצית טעמים חדשים לאוסף שלך ...

מקרון טחינה ומלפפון חמוץ

תתקשר , נסביר לך ונעדכן

נשלח מהסלולארי שלי
5. בשבילי יש רק מקרון אחד
ניר   (09.12.11)
מה-מה-מה-מה-מקרון אחד מה-מה-מה-מקרון אחד!
נייס
6. פלאפל ושקשוקה מאכלים מזרחיים לא יהודיים
(09.12.11)


נשלח מהסלולארי שלי
7. איפה משיגים מקרון בארץ ???
קופטר אלי ,   רמאתיים   (09.12.11)
8. המקרונים שלה אכן טובים
שי   (09.12.11)

אבל זה לא פייר הרמה, סורי...

9. תשחמו לב כמה הוא מדבר בגובה העיניים ולא מקניט אף אחד
א ,   הינתן   (09.12.11)
אפילו בהזדמנויות שקשה לפספס. ככה מזהים בן אדם גדול שהשיג משהו בחיים שלו בזכות עצמו ובדרך ישרה.
10. מקרון
אור ,   תל אביב   (09.12.11)
כנראה שברמת לא יצאת מגבולות ארצנו אם אתה מסתפק במקרון של רביבה וסיליה... - אין להשוות!
11. אין על המקרונים בפאריס, אין בכל הארץ (כולל רביבה וסיליה)
צחי ,   מונטריאול   (09.12.11)
חולה על מקרון קפה ופיסטוק
12. פייר מדהים אבל המקרונים שלו....תעשייתי משהו
אלי   (09.12.11)
כמו רוב המקרונים בפאריס.
13. אכלתי את הקינוח שבתמונה הראשונה עם הפטל
יעל   (09.12.11)
היה סוףףף הדרךךךךךךךךךך!!!!!
14. חבל שלא שאל אותו מה מקור השמות לקינוחים שלו
סוג של מלחין   (10.12.11)
ובאמת שהקינוחים שלו הם קונצרט בפה. חוויה ענקית.

נשלח מהסלולארי שלי
15. האחד והיחיד נארץ
יוסף ,   יבנה   (10.12.11)
ישי אטיאס השף של וינו סוקה המומחה של המקרון בארץ.
16. מסכים איתך 3
איש המקרונים ,   שאנז אליזה   (11.12.11)

אשת המקרונים ברביבה וסיליה סיוון דכינגר היא מדורגת אצלי במקום בראשון!

המקרונים שלה מושלמים!

אננס -לואיזה, טונקה ופיסטוק...אוי היא גאונה!

בפריז לא הצלחתי לסיים מקרון אחד.

 

17. ראשית, השם הוא ארמה, לא הרמה
(11.12.11)

בצרפתית האות H נשמעת כמו "א".

שנית, מי שמכיר את המוצרים שלו יודע שיש לו עוגות הרבה יותר טעימות מהמקרונים. להפגש עם ארמה ולהזכיר רק את המקרונים - לטעמי פיספוס. טארט וניל, קראוסן איספהן, קוני-אמן - מומלצות בחום.

והערה נוספת: אני מבקרת מדי חודש-חודשיים בחנות שלו בנייטסברידג' בלונדון ואף פעם אין שם תור ארוך. בפריז דווקא יש.

18. מקרונולוג
(12.12.11)

אין על PH

אין על לדורה,

אין על סדהורו אאוקי 

ואין על פייר מרקוליני

(לא, גם לא מסייה ויטימר)

19. כיף לקרוא כתבה כזאת.
(12.12.11)
20. וגם בבייקרי של הקופי בר והבראסרי!
חיים ,   תל אביב   (26.12.11)
21. ראיון משעמם, בנאלי, וצפוי
בוז'י   (18.02.12)
שאלות אומללות ומשמימות. הו, האם אתה חושב שמקרון זה טרנד?
ילד בכיתה ג' יכול היה לשאול שאלות מתוחכמות ומעניינות יותר.

איזה קינוח הוא מכין בעצמו בבית כשבאים אורחים.
מה המאכל שאמא שלו מכינה הכי טוב.
איזה ממתק היה אהוב עליו כשהיה קטן.
מה הדיזאסטר הכי גדול שהיה לו במטבח.
האם יש טכניקה או חומר גלם שהוא מתעב באפייה.
האם הוא ניסה להכין משהו טבעוני אי פעם.
איך הוא מוצא מסעדות ומאפיות מעניינות כשהוא נוסע לחול.
מהי המדינה עם האוכל הכי מעניין בעיניו.

וכו' וכו' וכו'.


22. מה אתם קופצים? לא הייתה כאן כל התנשאות!
ענתי   (24.02.12)

זכות ורצון להגיב. זה הכל.

לא תמיד צריך לצאת עם לב כבד.... פרגנו קצת, דחילאק.

 

לא יאומן. הקנאה, הקנאה.....

 

23. בדיוק לפני חודש הייתי בחנות שלו
מיכל   (24.02.12)
והיה מדהים. עוגת ההיספאהן היא כמו חלום בפה. קנינו קופסא מלאה בעוגות מושלמות צעדנו לגני לוקסמבורג הסמוכים והתענגנו על כל ביס וביס.
אפשר להינות גם מפלאפל וחומוס וגם מחווית קניה מוזרה אצל הרמה - החנות חשוכה לגמריי.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה