אוכל  טעם החיים
קטנות ומטריפות: רושפלד עם טאפאס פטריות
יונתן רושפלד
פורסם: 14.12.11, 09:10
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 23 תגובות ב-11 דיונים
1. רושפלד תעשה לי שרימפס !
אורן ,   תל-אביב   (14.12.11)
אין ספק שמגיע לרושפלד וכל השפים שלו מחיאות כפיים על כל מנה שהם מוציאים מהמטבח.

אכלתי ביבנה-מונטיפיורי מספר פעמים, וכל מנה - חוויה.
אבל באמת שאין אין אין על הטאפאס בר אחד העם.
לגבי המחיר : רופשלד, תעשה הנחה קצת ? באמת שזאת חוויה קולינרית, אבל חשבון של 300 ש"ח (במקרה והתקמצנתם) זה קצת הרבה.

יאללא זזתי לאכול שווארמה.
2. כמות המצרכים להכנה הוא ממש מטורף
דני DANY ,   טורונטו קנדה   (14.12.11)

האם אין מתכון פשוט יותר וכמובן בלי ערק.

מספיק הנוער שותה בפאבים הוא גם צריך גם לאכול ערק.

הפטריות הם מחממה.המצע שלהם לא בריא ויכול לגרום למחלות רבות

יש לשטוף ממש טוב את הפטריות .רצוי להשרות במים עם חומץ 10 דקות

ההכנה היא ממש מסובכת  לדוגמא "מוסיפים 2 מצקות (400 מ"ל) של ציר פטריות וחמאה. הרוטב צריך להסמיך כשהחמאה נמסה פנימה" ממש מאסטר -שיף

 

 

3. YNET - PLEASE block this Canadian bored Dany.
(14.12.11)
4. נימאס כבר מזיני השכל הקולונראים האלה
פינוקיו   (14.12.11)
5. יבנה מונטיפיורי
יבנה מונטיפיורי ,   תל אביב   (14.12.11)
לא יודעת עם רושפלד קורא טוקבקים, אבל אני אנסה - אנא החזר את סלט עוף סגנון ברוקלין לתפריט הוא היה הסיבה העיקרית שבגללה הייתי מגיעה! סלט כל כך טעים! למה הורדתם אותו?
6. רק ספרו לעם על ההבדל (גם במחיר) בין הטאפאס הספרדי לישראלי?
יוניQ   (14.12.11)
מי שאכל טאפאס בספרד יודע בדיוק למה... כרגיל ישראבלופרים השתלטו על הרעיון והפכו מנה של 3 יורו למנה של 50 ש"ח... באמת,אחלה סטארט-אפ.
7. הכל טוב ויפה, אבל מה זה קשור לכותרת????
זה פשוט לא טאפאס   (14.12.11)
8. איך קוראים לפטריות ירדן באיטלקית?
גרה בטוסקנה   (14.12.11)

מתגוררת כאן, מכירה המון פטריות אך לא את המקבילה האיטלקית לירדן.

רוצה לנסות בהקדם, לפני שמסתיימת עונת הפטריות. תודה - נראה טעים ביותר.

9. מפרגן לדניאל!!!!
יוגב ,   תל אביב   (15.12.11)
כל הכבוד דניאל!! כייף לראות שאתה במקומות טובים, סחטיין והמשך הצלחה. יוגי. נ.ב נפתיע אותך בביקור בקרוב:-)
10. ביחס לחולה - מספר 2...
דני, DANY ,   טורונטו, קנדה   (20.12.11)
אני כבר עניתי 3 פעמים, אך לא מפרסמים. YNET כבר מתעסק עם מס' 2, החולה..., כי :
על מספר 2, זה לא אני מי שכתב את זה!
להיפך, אני חושב כי המתכונים כאן עם הפטריות טובים מאד ואין לי תגובות נגדם !!
יש לכם כאן במספר 2 אדם עם אופקים חלשים, עם מוח חולה, אשר מדבר בשמי, מזיף לגמרי את מה שאני אומר, וזו כבר הפעם הרביעית!
אני אף פעם לא מגיב בהכללות עם מילים חלולות; ההערות שלי הן חקורות ומגובות על ידי ערכים אמיתיים, מידע תזונתי ומוסדות ממשלתיים.
האדם החולה, המופרע הזה, לא הולך לסגור אותי, לא הולך לחסום את האמת שלי!
מוח אין לו, אחרת הוא היה מביא עובדות ...!
כאשר יש לי מה לטעון, אתם שומעים אותי חזק - למשל במתכון "סופגנייה מארץ רחוקה", מס' 11 .
ביחס לחולה - מספר 2...
11. יונתן רושפלד הוא חוקר האוכל מספר אחד בארץ
קובי ,   רמת גן   (23.12.11)
ובעל התוצאות הכי טובות שנתקלתי בארץ מבחינת שילוב קשת הטעמים. לא מפסיק להפתיע ואת החוויות הקולנריות הטובות ביותר חוויתי אצלו במסעדות. יש ביסים שלקחתי שעד היום אני זוכר את הטעמים והמרקמים. פשוט מדהים!! את המנות של הניוקי והפילה בקר אני רץ להדפיס ובשבועיים הקרובים זה קורה אצלי במטבח..
חזרה לכתבה