בריאות  דיאטה
אפשר עוגה בדיאטה: איך להפוך כל מתכון לדיאטטי
תמר כהן
פורסם: 01.01.12, 10:32
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 21 תגובות ב-13 דיונים
1. עד שקראתי את הפרסומת של אברהמסון, בכלל לא התחשק לי שוקולד!
ליאת   (01.01.12)
2. רסק תפוחים במקום שומן
איתי ,   אשדוד   (01.01.12)
לא מצויין כמה רסק תפוחים במקום שומן.האם יש למישהו תשובה
3. My Secret Diet
ד״ר מדז׳ר   (01.01.12)
רוצה לקרא על דיאטה שעובדת? בידקו את הבלוג שלי ב:
drmadjar.com
הבלוג נקרא:
My Secret Diet.
הוא כתוב בשפה האנגלית. אשמח אם תשאירו תגובות.
נשלח מהאייפון שלי
4. להוסיף למרק כף יוגורט 1.5% במקום שמנת
אותו טעם ללא שומן!   (01.01.12)
5. למה להוריד בחלבון?
גיל ארז ,   מזכרת בתיה   (01.01.12)
מדוע הכותבת מתעקשת להוריד בחלבונים? בשר כמו גם ביצה וכו׳ הם נפלאים כי הם עתירי חלבון. זה בסדר להוריד בפחמימות אך לא בחלבונים. תצרכו חלבון ותעשו ספורט - וכך תרוויחו מכל העולמות...
6. נשמע כל-כך מגעיל, איבדתי את התיאבון!
יאיר ב.ע   (01.01.12)
7. לשמור את החלמון לחיית המחמד???
וטרינרית ,   תל אביב   (01.01.12)

מה, הם פח אשפה???

חלמון שאינו מבושל עלול להעביר סלמונלה.

חבל שבחרתם להרוס כתבה שלמה בשטות זו....

8. רק לאכול הגיוני !
דני, DANY ,   טורונטו, קנדה   (01.01.12)

אני כבר כותב בסעיף המזון במשך שנתיים נגד המתכונים(כמעט כולם) המאוד לא בריאים! רוב האנשים אומרים שאני משוגע ... אבל בשלב מאוחר יותר בחיים זה יתפוס אותך, כל אלה קלוריות ושומנים, ולא שאנחנו סובלים מאלה, כי:
אנו משתמשים במעט מאוד מלח. אף אחד באפייה. אני מכין מרקים עם מעט מאוד מלח ושמן.
בכל, אני חוזר בכל, המתכונים כמו שתמר כהן אומרת יש יותר מדי שמן וחמאה (אשתי משתמשת בחצי או בשליש לאפייה). מחצית הסוכר אפייה ופחות. מדוע דוקא עוגיות צריכות להתנמס בפה? בתוך מרק, אני משתמש 1 או 2 כפות שמן לטגן את הבצלים וזה הכל. אנו משתמשים ביוגורט שאני מכין מחלב 2% ובכל פעם שאנו יכולים להחליף את השמנת החמוצה. אנחנו אוכלים בשר אולי 10 פעמים במהלך השנה. הרבה ירקות טריים ומבושלים.
אין אצלנו טופו (כימיקלים בעיבוד). אין מזון צמחוני, אין מזונות טבעיים (רק את אלה שאני מגדל בגינה), לא מזון טבעוני, וכו '; המקורות שלהם הם חשודים ... רק לאכול הגיוני !
9. תודה על המידע.
(01.01.12)
10. למה להפחית ביצים?
תזונאי קליני   (01.01.12)
שמח לשמוע שהכותבת תזונאית קלינית, בניגוד לשאר השרלטנים שם "והיועצים" למיניהם, אך כיום ידוע כי שומן רווי משפיע על רמות הכולסטרול (כמו גם פרוקטוז) ולאו דווקא הכולסטרול עצמו מהמזון.
11. כל זה נכון, אבל...
רונית   (01.01.12)
עוזר רק קצת. אפשר גם לאכול לחם בדיאטה, העיקר להוציא קצת יותר ממה שמכניסים- זה הכל.
12. כתבה מטעה! הוכח במחקר שחלמון ביצה לא מעלה כולסטרול
שלומי ,   נתניה   (02.01.12)
 4-5 ביצים בשבוע זה בריא! בחלמון ביצה יש חומרים מאוד בריאים! זו כתבה ממש מטעה!
13. מיונז במקום חלמון?קישקוש אמיתי!מהחלמון העשיר מתפתח האפרוח!
חוה ,   חדרה   (02.01.12)
המחקרים החדשים תומכים באכילת ביצים כי הן לא מעלות את הכולסטרול! חלק מהאלטרנטיבות שמציע הכתב פשוט לא בריאות!
חזרה לכתבה