רוצה לקרא על דיאטה שעובדת? בידקו את הבלוג שלי ב: drmadjar.com הבלוג נקרא: My Secret Diet. הוא כתוב בשפה האנגלית. אשמח אם תשאירו תגובות. נשלח מהאייפון שלי
מדוע הכותבת מתעקשת להוריד בחלבונים? בשר כמו גם ביצה וכו׳ הם נפלאים כי הם עתירי חלבון. זה בסדר להוריד בפחמימות אך לא בחלבונים. תצרכו חלבון ותעשו ספורט - וכך תרוויחו מכל העולמות...
אני כבר כותב בסעיף המזון במשך שנתיים נגד המתכונים(כמעט כולם) המאוד לא בריאים! רוב האנשים אומרים שאני משוגע ... אבל בשלב מאוחר יותר בחיים זה יתפוס אותך, כל אלה קלוריות ושומנים, ולא שאנחנו סובלים מאלה, כי: אנו משתמשים במעט מאוד מלח. אף אחד באפייה. אני מכין מרקים עם מעט מאוד מלח ושמן. בכל, אני חוזר בכל, המתכונים כמו שתמר כהן אומרת יש יותר מדי שמן וחמאה (אשתי משתמשת בחצי או בשליש לאפייה). מחצית הסוכר אפייה ופחות. מדוע דוקא עוגיות צריכות להתנמס בפה? בתוך מרק, אני משתמש 1 או 2 כפות שמן לטגן את הבצלים וזה הכל. אנו משתמשים ביוגורט שאני מכין מחלב 2% ובכל פעם שאנו יכולים להחליף את השמנת החמוצה. אנחנו אוכלים בשר אולי 10 פעמים במהלך השנה. הרבה ירקות טריים ומבושלים. אין אצלנו טופו (כימיקלים בעיבוד). אין מזון צמחוני, אין מזונות טבעיים (רק את אלה שאני מגדל בגינה), לא מזון טבעוני, וכו '; המקורות שלהם הם חשודים ... רק לאכול הגיוני !
שמח לשמוע שהכותבת תזונאית קלינית, בניגוד לשאר השרלטנים שם "והיועצים" למיניהם, אך כיום ידוע כי שומן רווי משפיע על רמות הכולסטרול (כמו גם פרוקטוז) ולאו דווקא הכולסטרול עצמו מהמזון.